Dinoland Zwolle

Dinoland Zwolle

3.5 reviewscore • 2 reviews
R

Upgrades echt nodig

Ons laatste bezoek aan het park viel helaas wat tegen. Na zeven jaar bleek het park niet meer zo glansrijk als voorheen, met duidelijk behoefte aan vernieuwing.

Ria 5 okt 2023
Reageer
C

Klein park, maar leuk voor kids

Dit kleine park bood verrassend veel plezier voor onze jonge kinderen. Het dinosaurusthema is tot in de details doorgevoerd, inclusief educatieve onderdelen die echt iets toevoegen en wat aan de kinderen leert. Pluspunten voor de netheid, onderhoud en de buitengewoon vriendelijke medewerkers. Voor gezinnen met een fascinatie voor dinosaurussen is dit een absolute aanrader voor een dag vol vermaak.

Cherise 22 aug 2023
Reageer
Over Dinoland Zwolle

Dinoland Zwolle is een geweldige bestemming voor gezinnen met kinderen die van dinosaurussen houden. Het park biedt een unieke ervaring met interactieve exposities en activiteiten die jonge bezoekers uitnodigen om te leren over het tijdperk van de dinosaurussen. Er zijn verschillende attracties, zoals een dino-speeltuin, klimwand en lasergame, die kinderen van alle leeftijden zullen vermaken. Het park is ruim opgezet en goed onderhouden en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Er zijn ook verschillende eetgelegenheden en picknickplaatsen. Dinoland Zwolle biedt een unieke en educatieve ervaring voor kinderen en gezinnen en biedt een unieke gelegenheid om je kennis over dinosaurussen te verruimen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Zwolle, Overijssel
  • https://dinoland.nl
  • info@dinoland.nl