Decoratietakken

Decoratietakken

3.6 reviewscore • 7 reviews
S

Prachtig zelf samengesteld boeket

Onlangs heb ik de mogelijkheid gehad om mijn eigen boeket samen te stellen met goudkleurige bladeren, groen en zachtroze rozen, inclusief dahlia's. Het resultaat is werkelijk prachtig! Hoewel de prijs met €85 aan de hoge kant was, ben ik van mening dat de schoonheid van het boeket de kosten rechtvaardigt. Het is jammer dat ik hier geen foto kan bijvoegen om mijn creatie te delen.

Sasha 2 jun 2023
Reageer
E

Teleurstellende boomschijven

et bestellen van houtschijven die glad geschuurd zouden zijn, verliep soepel, maar de teleurstelling sloeg toe toen ik ontdekte dat 2 van de 10 schijven gescheurd en onbruikbaar waren. Toen ik later contact opnam met het bedrijf, kreeg ik te horen dat ze een mix van kapotte en goede schijven leveren. Dit was voor mij onacceptabel gezien de prijs die ik ervoor had betaald, waarvan ik kwaliteit en goede service verwachtte.

Ellen 16 feb 2023
Reageer
I

Onverwacht kleine bloesemboom

Op de website werd een bloesemboom van 1,40 meter vermeld, zonder vermelding dat het om de complete tak ging, inclusief een onaantrekkelijk stuk dat in de grond moest worden geplaatst. Uiteindelijk bleef er slechts een 90 cm lange bloesemboom over. De tak was ook geen 140 cm, maar slechts 130 cm, dus de informatie leek in het voordeel van het bedrijf te zijn. Ze toonden weinig begrip voor de klant en vroegen de klant zelfs om op eigen kosten terug te sturen, hoewel ze zelf een verkeerde tak hadden geleverd.

Ineke 23 jul 2021
Reageer
T

Geweldige goud- en zilverkleurige berken decoratie

Beide bossen decoratietakken, zowel goud- als zilverkleurig, waren van uitstekende kwaliteit en keurig op kleur. Ze werden goed verpakt en op het juiste moment geleverd. De prijs voor deze bossen was zeker redelijk, en ik heb tot nu toe geen enkel negatief punt kunnen ontdekken. Ik overweeg zeker om hier in de toekomst nog meer aan te schaffen.

Theo 6 apr 2021
Reageer
M

Teleurstellende decoratietakken

Ik heb €300 betaald voor twee stukken decoratie, maar bij ontvangst bleken de kleuren sterk van elkaar te verschillen. Toen ik hierover contact opnam met het bedrijf en een foto stuurde, beweerden ze dat het binnen hun kleurentolerantie viel. Ze toonden geen bereidheid om een oplossing te bieden en retourneren was niet mogelijk. Dit bedrijf heeft zich helaas niet klantvriendelijk opgesteld.

Marjanne 8 jan 2021
Reageer
L

Beschadigd en retourkosten

Ik kocht bloemen die beschadigd arriveerden. Toen ik vroeg om ze te retourneren, vertelden ze me dat ik de retourkosten moest betalen, wat ongelooflijk is gezien ze een beschadigd item hadden geleverd. Wat nog ongelooflijker is, is dat ze stopten met reageren op mijn e-mails en me zelfs op Instagram blokkeerden. Als het mogelijk was, zou ik ze slechts één ster geven, maar de website stond me alleen toe om minimaal twee sterren te geven.

Lieke 21 okt 2020
Reageer
Y

Onjuiste seringentak levering

Ik had een seringen tak van 60 cm besteld, maar ontving uiteindelijk een exemplaar van 50 cm. Hoewel de productbeschrijving vermeldde dat de kleinere variant 40-50 cm was, koos ik bewust voor de 60 cm. Na een e-mail te hebben gestuurd, kreeg ik geen reactie op mijn klacht. Helaas boden ze geen enkele oplossing voor hun foutieve levering. Dit was een teleurstellende ervaring met dit bedrijf.

Yvonne 22 feb 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Decoratietakken

Decoratietakken.nl is uitgegroeid tot een volwaardig deco- en stylingbedrijf, dat geleid wordt door een team van enthousiaste en creatieve vakmensen. Met een focus op het maken van prachtige producten, zijn ze voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën om zichzelf uit te dagen en te blijven vernieuwen. Recentelijk hebben ze ook een webshop gelanceerd, waardoor ze hun klanten nog sneller kunnen bereiken. Het bedrijf heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt en biedt nu een breed scala aan decoratieve takken en andere prachtige producten. Met passie en plezier zorgen ze ervoor dat hun klanten kunnen genieten van unieke en stijlvolle decoratie. Voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en hoogwaardige decoratieve items, is decoratietakken.nl een uitstekende keuze.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.decoratietakken.nl
  • info@decoratietakken.nl