Decoratietakken

Decoratietakken

3.0 reviewscore • 3 reviews
B

Troep

Schijf hout gekocht, valt gewoon uit elkaar. Lijkt wel geperst hout ipv een echte boomstam. Rondom schors weg. Zonde van de 25 euro. Nooit meer kopen bij dit bedrijf.

B de Boer 8 jun 2024
Decoratietakken

Beste,

Onze houten producten kunnen enigszins verschillen van de foto, ondanks onze zorgvuldige aandacht voor fotografie. Aangezien onze producten van hout zijn, is het mogelijk dat natuurlijke nerf en/of afwijkingen voorkomen. Wij verkopen enkel natuurlijk materiaal, de schijf is dus zeker van een échte boomstam.

Zou je een foto willen sturen naar info@decoratietakken.nl, dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.

We horen graag van je. Fijne dag!

Anne
Team Decoratietakken

Decoratietakken 11 jun 2024
S

Prachtig zelf samengesteld boeket

Onlangs heb ik de mogelijkheid gehad om mijn eigen boeket samen te stellen met goudkleurige bladeren, groen en zachtroze rozen, inclusief dahlia's. Het resultaat is werkelijk prachtig! Hoewel de prijs met €85 aan de hoge kant was, ben ik van mening dat de schoonheid van het boeket de kosten rechtvaardigt. Het is jammer dat ik hier geen foto kan bijvoegen om mijn creatie te delen.

Sasha 2 jun 2023
Reageer
E

Teleurstellende boomschijven

et bestellen van houtschijven die glad geschuurd zouden zijn, verliep soepel, maar de teleurstelling sloeg toe toen ik ontdekte dat 2 van de 10 schijven gescheurd en onbruikbaar waren. Toen ik later contact opnam met het bedrijf, kreeg ik te horen dat ze een mix van kapotte en goede schijven leveren. Dit was voor mij onacceptabel gezien de prijs die ik ervoor had betaald, waarvan ik kwaliteit en goede service verwachtte.

Ellen 16 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Decoratietakken

Er zijn 3 reviews geschreven over Decoratietakken op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.decoratietakken.nl
  • info@decoratietakken.nl