Dealwereld

Dagaanbieding

Dealwereld

9 reviews
11% positief
11% neutraal
78% negatief

Reviews (9)

  • J.W.A.huibers

    Retourbetaling na annulering order

    Big order bevestiging ontdekte ik, dat het om de goedkopere versie ging voor hogere prijs dan de marktconforme. Kreeg na telefoon correct afmelding met de belofte binnen 14 dagen geld retour. Na 3 weken mail komt er aan. Dus niet. Wacht nu al ruim Ωes weken op mijn geld. Heb Dealwereld in gebreke gesteld en zal binnenkort een incasso buro inschakelen. Advies doe geen zaken !!!!

    J.W.A.huibers 3 jun 2021

  • Stijn

    1250 euro ps5

    Ik zag op jullie site een playstation 5 staat voor €1250, Belachelijk! Bij elke andere site zijn ze €500 per stuk. Dus als je graag van teveel uitgeven houdt ga dan vooral naar deze site. Wat een stelletje oplichters. Ik hoop dat jullie snel failliet gaan. Verder is jullie site erg gebruiksonvriendelijk en jullie klantenservice heel erg traag

    Stijn 11 feb 2021

  • Ed

    PS5 oplichting op Dealwereld.nl

    Wat een zeer zielig bedrijf dit. Ps5 verkopen voor € 1250, bijna 3-voudige van de normale prijs. Mag hopen dat iedereen dit bedrijf negeert in de toekomst en lachend failliet gaan. Beetje op een zeer lage manier aan je centje komen he ‘dealwereld.nl’. Echt een heel erg zielige vertoning dit. Waar blijft je geloofwaardigheid. Dit doen betekent ook voor andere goederen de hoofdprijs betalen en zoals ik wel lees is de service ook nog eens ver te zoeken. Man man man..

    Ed 23 dec 2020

  • Anin

    Slecht bedrijf

    2 manden wacht voor retourn geld terug !!!! Heb het nog steeds niet het slaat echt nergens op. Wat zijn ze met mijn geld aan het doen ik mail meerdere keren zonder reactie. Ik voel me zwaar opgelicht en wil dit gewoon opgelost hebben. Aangifte doen gaat me te ver maar kom op, het is mijn geld gewoon terug sturen dan is iedereen blij!!!

    Anin 27 mei 2020

  • Henk

    Waardeloze after sales

    Enkele dagen na ontvangt Dyson luchtbevochtiger een bericht met foto’s gestuurd vanwege een scheurtje aan de binnenzijde van het waterreservoir. Na 3 mailtjes zonder reactie gebeld. Op verzoek nogmaals de mails gestuurd. Men zou een reactie geven. Inmiddels een maand verder en totaal geen reactie ontvangen.
    Wat een waardeloze zaak. Nooit meer iets kopen!

    Henk 10 jan 2020

  • Karin oho

    oplichters dealwereld.nl

    Product besteld dat niet aan de verwachtingen voldeed en direct teruggestuurd. Inmiddels al meer dan 6 weken op mijn geld aan het wachten. Verschillende telefoontjes en mailtjes hebben helaas tot nu toe niets opgeleverd. Elke keer wordt er beloofd dat ik het geld met een week op de rekening heb staan maar helaas nog niets. Nu zijn ze ook telefonisch niet meer bereikbaar. Oplichters dus!

    Karin oho 9 dec 2019

  • Karin

    oplichters

    Ik had een google nest besteld die helaas niet over een camera bleek te beschikken. Helaas kwam ik daar ook pas achter toen ik het pakketje al had opengemaakt. Ik heb het produkt teruggestuurd en omdat het cellofaan van de verpakking was zou ik 25% minder geld terug krijgen. Erg jammer maar ik ben daarmee akkoord gegaan. Inmiddels ben ik al meer dan 6 weken op mijn geld aan het wachten en heb er al verschillende mailtjes en telefoontjes aan besteed. Elke keer wordt gezegd dat het dan en dan op mijn rekening staat maar tot nu toe niets ontvangen. Inmiddels zijn ze ook telefonisch niet meer bereikbaar. Oplichters dus.

    Karin 9 dec 2019

  • Lisanne

    Bestelling dealwereld

    Gisteren iets gekocht bij Dealwereld, toch even gekeken of alles wel klopt want had er nog niet eerder van gehoord en via Google ben ik op de site gekomen. Ze hadden precies het product dat ik wilde en in de aanbieding (50 euro goedkoper als elders). Meteen besteld en komt morgen in huis volgens de track en trace. Laat het nog horen als het artikel daadwerkelijk is aangekomen, vooralsnog prima service.

    Lisanne 11 aug 2019

  • Eric

    Ervaring over Dealwereld

    Als je voor 00:00 besteld heb je het de volgende dag in huis, klopt ook want ik bestelde iets om 23:00, kreeg meteen mail dat ze het in orde gingen maken (automatische mail) en rond half 1 had ik een postnl mail met daarin de gegevens. Dealwereld.nl heeft nog niet heel veel artikelen maar dit zal vast spoedig meer worden als de site wat bekender wordt, coolblue 2.0.

    Eric 11 aug 2019