Dealwereld

Dagaanbieding

Dealwereld

9 reviews
11% positief
11% neutraal
78% negatief

Reviews (9)

  • J

    Retourbetaling na annulering order

    Big order bevestiging ontdekte ik, dat het om de goedkopere versie ging voor hogere prijs dan de marktconforme. Kreeg na telefoon correct afmelding met de belofte binnen 14 dagen geld retour. Na 3 weken mail komt er aan. Dus niet. Wacht nu al ruim Ωes weken op mijn geld. Heb Dealwereld in gebreke gesteld en zal binnenkort een incasso buro inschakelen. Advies doe geen zaken !!!!

    J.W.A.huibers 3 jun 2021

    • G

      Hier dus nooit wat kopen merk ik. Wil een artikel kopen (wat eigenlijk veel te duur is vergeleken met andere winkels, maar is de verzending hier beter).
      Ik had alleen wat vragen over het product, 5 keer gebeld in 2 dagen, wordt ik per keer 5 minuten in de wacht gezet, zegt een bandje daarna dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn!
      Heb de andere reviews hier gelezen dus weet nu wel zeker dat ik het artikel niet ga kopen bij deze webwinkel, te slecht voor woorden gewoon.

      G Thijs 25 aug 2021

    • J

      Dealwereld werkt met Pay.nl als betaling verwerker. Zij kunnen dus je betaling zien. Na klacht kreeg ik binnen twee weken mijn geld terug. succes.

      jWA 8 okt 2021

  • S

    1250 euro ps5

    Ik zag op jullie site een playstation 5 staat voor €1250, Belachelijk! Bij elke andere site zijn ze €500 per stuk. Dus als je graag van teveel uitgeven houdt ga dan vooral naar deze site. Wat een stelletje oplichters. Ik hoop dat jullie snel failliet gaan. Verder is jullie site erg gebruiksonvriendelijk en jullie klantenservice heel erg traag

    Stijn 11 feb 2021

    • I

      De heer Wenoed Kapoor, zit achter deze site. Wat een ongelofelijk goor persoon ben je om een product uit de markt te kopen om het vervolgens voor 250% de marktwaarde te koop aan de bieden. Vuile oplichter is het!

      Hoop dat scalpers wettelijk aangepakt kunnen worden, en hoop dat hij en alle andere scalperen lekker blijven zitten met hun handel.

      Dit is een goed voorbeeld van het slechte in de mens.

      BAH!

      Iridium 25 feb 2021

  • E

    PS5 oplichting op Dealwereld.nl

    Wat een zeer zielig bedrijf dit. Ps5 verkopen voor € 1250, bijna 3-voudige van de normale prijs. Mag hopen dat iedereen dit bedrijf negeert in de toekomst en lachend failliet gaan. Beetje op een zeer lage manier aan je centje komen he ‘dealwereld.nl’. Echt een heel erg zielige vertoning dit. Waar blijft je geloofwaardigheid. Dit doen betekent ook voor andere goederen de hoofdprijs betalen en zoals ik wel lees is de service ook nog eens ver te zoeken. Man man man..

    Ed 23 dec 2020

    • F

      Belachelijk als bedrijf zijnde een PS5 te koop aan te bieden voor 2.5x de orginele prijs! Vanwege dit ook totaal geen vertrouwen in deze shop en de producten die ze aanbieden. Door deze praktijken wordt de kans ontnomen voor mensen om normaal een ps5 aan te schaffen. Schaam jullie!!

      Frank 23 dec 2020

    • F

      A PlayStation 5 for sale at 1250€, when the MSRP is 499,99€... you should be ashamed of youselves!
      Shame on you...!
      It is not wise, to trust any company or individuals, willing to do this sort thing.
      If you do buy from these people, then you are clearly not that smart, and do not deserve the money you have,

      Francisco 23 dec 2020

    • M

      Stelletjes oplichters. Een PS5 disk kost normaal 499 euro. Zij vragen doodleuk 1250 euro. Eenmaal besteld krijg je niks! Let op ook geen reacties! Geen adres! Jullie zijn gewaarschuwd!

      Michael 24 dec 2020

  • A

    Slecht bedrijf

    2 manden wacht voor retourn geld terug !!!! Heb het nog steeds niet het slaat echt nergens op. Wat zijn ze met mijn geld aan het doen ik mail meerdere keren zonder reactie. Ik voel me zwaar opgelicht en wil dit gewoon opgelost hebben. Aangifte doen gaat me te ver maar kom op, het is mijn geld gewoon terug sturen dan is iedereen blij!!!

    Anin 27 mei 2020

    • S

      Als je na 2 maanden nog steeds geen restitutie geld hebt mogen ontvangen kan je er vanuit gaan dat ze dit ook niet meer doen. Nogmaals mailen en als het om een groot bedrag gaat zal ik een incassobureau inschakelen als ik u was.

      Simar 27 mei 2020

    • F

      Zag net dat ze een Playstation 5 verkopen voor € 1250 euro. Dit zegt eigenlijk wel genoeg over dit bedrijf. Het geld zal je niet weer krijgen het is 99% zeker een oplichtersbedrijf.

      Frank 23 dec 2020

  • H

    Waardeloze after sales

    Enkele dagen na ontvangt Dyson luchtbevochtiger een bericht met foto’s gestuurd vanwege een scheurtje aan de binnenzijde van het waterreservoir. Na 3 mailtjes zonder reactie gebeld. Op verzoek nogmaals de mails gestuurd. Men zou een reactie geven. Inmiddels een maand verder en totaal geen reactie ontvangen.
    Wat een waardeloze zaak. Nooit meer iets kopen!

    Henk 10 jan 2020

    • C

      Een Google Hub gekocht, waarvan het scherm kapot ging. Na de klacht gemeld te hebben, meer dan een maand op antwoord wachten, waarbij slechts gevraagd werd of ik al contact met Google had opgenomen... JULLIE HE BEN NOG HEEEL WAT TE LEREN DAAR.
      Zeker geen aanrader om te kopen, je kunt beter even om je heen kijken. Betere deals met zeker betere service.

      Chris 12 feb 2020

  • K

    oplichters dealwereld.nl

    Product besteld dat niet aan de verwachtingen voldeed en direct teruggestuurd. Inmiddels al meer dan 6 weken op mijn geld aan het wachten. Verschillende telefoontjes en mailtjes hebben helaas tot nu toe niets opgeleverd. Elke keer wordt er beloofd dat ik het geld met een week op de rekening heb staan maar helaas nog niets. Nu zijn ze ook telefonisch niet meer bereikbaar. Oplichters dus!

    Karin oho 9 dec 2019

    • W

      Ik kwam Dealwereld tegen via Facebook advertisement. Wist eigenlijk meteen dat het niet pluis was toen ik zag staan dat ze een Playstation 5 verkochten voor € 1.250,- verkochten. Deze kost in de winkels € 500,-
      Denk dat je er goed aan doet om deze website links te laten liggen.

      Wim 30 dec 2020

    • K

      Ik had een google nest besteld die helaas niet over een camera bleek te beschikken. Helaas kwam ik daar ook pas achter toen ik het pakketje al had opengemaakt. Ik heb het produkt teruggestuurd en omdat het cellofaan van de verpakking was zou ik 25% minder geld terug krijgen. Erg jammer maar ik ben daarmee akkoord gegaan. Inmiddels ben ik al meer dan 6 weken op mijn geld aan het wachten en heb er al verschillende mailtjes en telefoontjes aan besteed. Elke keer wordt gezegd dat het dan en dan op mijn rekening staat maar tot nu toe niets ontvangen. Inmiddels zijn ze ook telefonisch niet meer bereikbaar. Oplichters dus.

      Karin oho 30 dec 2020

  • K

    oplichters

    Ik had een google nest besteld die helaas niet over een camera bleek te beschikken. Helaas kwam ik daar ook pas achter toen ik het pakketje al had opengemaakt. Ik heb het produkt teruggestuurd en omdat het cellofaan van de verpakking was zou ik 25% minder geld terug krijgen. Erg jammer maar ik ben daarmee akkoord gegaan. Inmiddels ben ik al meer dan 6 weken op mijn geld aan het wachten en heb er al verschillende mailtjes en telefoontjes aan besteed. Elke keer wordt gezegd dat het dan en dan op mijn rekening staat maar tot nu toe niets ontvangen. Inmiddels zijn ze ook telefonisch niet meer bereikbaar. Oplichters dus.

    Karin 9 dec 2019

  • L

    Bestelling dealwereld

    Gisteren iets gekocht bij Dealwereld, toch even gekeken of alles wel klopt want had er nog niet eerder van gehoord en via Google ben ik op de site gekomen. Ze hadden precies het product dat ik wilde en in de aanbieding (50 euro goedkoper als elders). Meteen besteld en komt morgen in huis volgens de track en trace. Laat het nog horen als het artikel daadwerkelijk is aangekomen, vooralsnog prima service.

    Lisanne 11 aug 2019

    • R

      Ik heb een Dyson AM07 luchtreiniger gekocht op Dealwereld, binnen een werkdag was hij in huis. In verband met het warme weer was dit ook zeker nodig, we wonen klein met een platdak dus je kent het wel. Het is een soort ventilator maar zonder de blades, dus minder geluid, geweldig apparaat! Heb hem in de slaapkamer staan en werkt heel goed.

      Bedankt Dealwereld.nl

      Ronald 25 okt 2019

  • E

    Ervaring over Dealwereld

    Als je voor 00:00 besteld heb je het de volgende dag in huis, klopt ook want ik bestelde iets om 23:00, kreeg meteen mail dat ze het in orde gingen maken (automatische mail) en rond half 1 had ik een postnl mail met daarin de gegevens. Dealwereld.nl heeft nog niet heel veel artikelen maar dit zal vast spoedig meer worden als de site wat bekender wordt, coolblue 2.0.

    Eric 11 aug 2019

    • B

      Heb je de contact / klachten pagina wel gezien? Als je een klacht hebt proberen ze binnen 14 dagen een mailtje te beantwoorden. Dan weet ik al genoeg, niks voor mij. 2 weken wachten op een simpel mailtje terwijl het bedrijfje maar klein is, slaat werkelijk nergens op.

      Bas 11 aug 2019