De Eekhof

De Eekhof

5.0 reviewscore • 2 reviews
M

Stijlvol gerenoveerde plekken

We schaamden ons wel wat omdat onze kinderen toch flink wat lawaai maakten maar gelukkig klaagde er niemand. Is ook wel eens lekker dat je op een vakantiepark/camping bent en iedereen gewoon blij is. De Eekhof is een vakantiepark die heel leuk is als je er heen gaat met kinderen want je zit dichtop het strand en op het park zelf is ook het één en ander te beleven.

Martijn 22 jun 2023
Reageer
J

Gezellig verblijf voor de hele familie

We hadden hier met een grote groep een appartement gehuurd en alles was eigenlijk zoals we vooraf hadden gelezen en hadden gezien op de foto's. Alles is aanwezig en Josefine heeft ons ook veel geholpen. Ook fijn dat Hindeloopen auto vrij is dus lekker rustig. Grote plus dat je ook je hond mee mag nemen! 5 stars!

Jeroen 12 jul 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Hindeloopen.

Over De Eekhof

De Eekhof is gelegen te Nieuwe Weide 16 in Hindeloopen en is vakantiepark voor families en gezinnen. De appartementen zijn uitgerust met een huiselijke sfeer, met woonkamers, slaapkamers en van alle gemakken voorzien. Het park ligt gelegen vlak bij de haven en naast hjet Museum Hindeloopen. Het is deal voor een rustig weekje weg van de drukte. Met verschillende restaurantjes en het strand nabij, is het ideaal voor zowel de foodies die van een cultureel uitstapje houden, als de actieve sporters die lekker willen windsurfen. Het vakantiepark heeft weinig eigen services, maar is echt gericht op een thuis weg van huis, waarbij je echt tot rust kunt komen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hindeloopen, Friesland
  • http://deeekhof.nl
  • info@deeekhof.nl