Recreatiepark De Bosrand

Recreatiepark De Bosrand

4.4 reviewscore • 10 reviews
R

Een goede ligging

Voordelen: Voldoende ruimte op de kampeerplaatsen, het gedeelde sanitair is zeer goed onderhouden en de grote speeltoestellen zijn in uitstekende staat. Handige locatie voor dagjes uit. De chalets die je kunt huren, zijn niet alleen mooi, maar hebben ook een goede ligging. Helaas was het minpunt dat het privé-sanitair niet schoon was toen we aankwamen. (Bij aankomst vind je een emmertje met benodigdheden, dus het is snel opgelost. Maar het zou wel prettig zijn als het sanitair bij aankomst schoon is, vooral als de kinderen staan te popelen.)

Roosmarijn 14 aug 2023
Reageer
T

Prachtige plek

Stap binnen in een prachtige plek met heel grote kampeerplaatsen en eigen toilet en douche, echt iets bijzonders. De eigenaren behandelen je alsof je familie bent, met hele goede gastvrijheid, waardoor elke moment hier speciaal is. Het is een geweldige plek waar je plezier hebt, veel ruimte hebt en vriendelijke mensen ontmoet. Laat je verrassen door deze fijne plek, een bestemming waar je hart warm wordt en je ziel geniet van de mooie momenten.

Tess 3 mei 2023
Reageer
L

Kampeerplekken waren lekker groot

We werden hartelijk ontvangen toen we aankwamen. De kampeerplekken waren lekker groot en het toiletgebouw was heel schoon, wat ons verblijf extra fijn maakte. Er waren mooie fietsroutes in de buurt, waardoor elke fietstocht een avontuur was. We zijn van plan om hier zeker weer naartoe te gaan. Het is een vriendelijke en rustige plek waar de mensen aardig zijn en de fietspaden ons naar nieuwe leuke dingen brengen. Een plek vol beloftes voor leuke herinneringen!

Liv 14 sep 2022
Reageer
B

Sanitair echt vies

Een volledige week gekampeerd op een veld met eigen badkamerfaciliteiten, in de nabijheid van ruime verhuurbungalows. De kampeerplek heeft een ideale locatie voor leuke excursies, waar we volop van hebben genoten! Bij aankomst was het sanitair echt vies: met aanwezig schoonmaakmiddel en dergelijke hebben we het goed schoongemaakt. De vloer vertoonde al schade, waardoor het nooit helemaal schoon kon worden. Het is jammer hoe de camping met deze kwestie omgaat, vooral omdat het om perfecte en mooie huisjes gaat.

Bramen 27 aug 2022
Reageer
F

Echt super leuk

Bij De Bosrand was het echt super. De eigenaren waren heel aardig en de plekken om te kamperen waren groot en goed verzorgd. Het voelde alsof we in een luxe hotel zaten door de fijne privéfaciliteiten en het schone toiletgebouw. Ook was de wifi altijd goed. We hebben er echt van genoten en gaan zeker weer terugkomen!

Feline 25 aug 2021
Reageer
T

Volop plezier gehad

Twee weken lang hebben we volop plezier gehad op de enorm ruime plek met eigen sanitaire voorzieningen. Bij aankomst was alles keurig schoon, en gedurende ons verblijf was het goed te onderhouden. Perfect gelegen voor allerlei uitstapjes om het wonderschone Zuidwesten van Friesland te verkennen. De eigenaren waren ontzettend aardig en stonden altijd klaar om te helpen! We hebben echt een fijne tijd gehad!

Thijs 24 aug 2021
Reageer
J

Geweldige kampeerervaring

Een geweldige kampeerervaring op een perfect gelegen terrein met ruime, goed verzorgde plaatsen. Het nieuwe sanitair straalt frisheid uit, maar het enige minpunt is de schrale waterstroom in de douches, vooral vervelend omdat warm water ook nog eens extra kost. Desondanks biedt de camping een sfeervolle omgeving voor natuurliefhebbers. Een balans tussen ruimte en hygiëne, maar het zou nog beter zijn als de douchekwestie wordt aangepakt.

Jasmijn 17 aug 2021
Reageer
D

Uiterst positieve ervaring

Een geweldige week kamperen met de caravan voelde als een sprookje dat echt werd. De eigenaren waren super aardig en zorgden goed voor ons, net als vriendelijke feeën. De camping zelf was net een mooi bos, vol plezier en rust. Het eigen sanitair was als een verborgen schat, waardoor ons verblijf nog fijner en luxe was. Het was echt een topvakantie op een kampeerplek waar we blij van werden. We kijken al uit naar het volgende avontuur!

Dani 9 aug 2021
Reageer
S

Interesse en empathie van de eigenaars zoek

Zoals eerder vermeld, een ruime plek, maar behoorlijk kaal (recent aangelegd). De eigenaar vertrok. Vlak voordat de aangekondigde regen begon, snel nog het gazon maaien. Interesse en empathie van de eigenaars laten te wensen over. Ze geven een onbuigzame indruk. Op de camping ontbreekt het aan voorzieningen zoals een winkel, broodservice of een kantine. Op een afstand van omstreeks 2 kilometer bevindt zich het plaatsje Oudemirdum.

Stijn 19 jun 2021
Reageer
L

Verzorgde indruk

Speelapparatuur in uitstekende staat; Het gedeelde sanitaire complex maakt een verzorgde indruk; De verhuurcottages zijn keurig onderhouden en bevinden zich op mooie locaties. Negatieve aspecten: Bij aankomst is het individuele sanitair niet schoon (hoewel schoonmaakbenodigdheden beschikbaar zijn, kun je het snel oplossen, maar naar onze mening is de aankomstervaring minder aangenaam). Vindt het wel een plek waar ik veel vaker wil komen logeren.

Lotte 27 mei 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Oudemirdum.

Over Recreatiepark De Bosrand

Recreatiepark De Bosrand is gelegen aan de Oude Balksterweg 2 in Oudemirdum. Het biedt een idyllische vakantie-ervaring nabij het IJsselmeer. Op slechts 2,5 kilometer van het meer en met een eigen zwemvijver op het park, biedt De Bosrand volop mogelijkheden voor wateractiviteiten. Gasten kunnen verblijven in moderne en luxe chalets geschikt voor vier tot zes personen, gelegen aan het water of op een klif, met ruime tuinen. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van kamperen in de prachtige natuur van Friesland met een tent, vouwwagen, caravan of camper. Het park ligt dicht bij het IJsselmeer waar gasten kunnen bootjes huren, kanoën of ontspannen op het strand. Voor degenen die van wandelen en fietsen houden, zijn er talloze prachtige routes rondom de camping die door bossen en langs kanalen lopen. De omgeving biedt ook de mogelijkheid om te dwalen door pittoreske straatjes van dorpen en steden of te genieten op terrassen aan het water. Voor extra vermaak zijn er escaperooms, attractieparken, gezellige markten en golfbanen in de buurt, wat zorgt voor een veelzijdige vakantie-ervaring.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Oudemirdum, Friesland
  • https://www.recreatieparkdebosrand.frl
  • receptie@recreatieparkdebosrand.frl