De Betteld Zelhem

De Betteld Zelhem

3.8 reviewscore • 10 reviews
L

Zomervakantie

We hebben een fantastische zomervakantie gehad op deze camping met onze jonge kinderen. Het was heerlijk om doordeweeks deel te nemen aan leuke activiteiten en knutsels met christelijke verhalen voor de kinderen. Ook voor ouders waren er inspirerende bijbelstudies en workshops. De ligging in een bosrijke omgeving gaf een mooie sfeer aan het park. Het zwembad en de speeltuinen zorgden voor veel plezier. Hoewel er veel positieve aspecten waren, waren er ook wat minpunten, zoals het ontbreken van privacy bij de lodges en beperkte mogelijkheden om buiten te zitten bij slecht weer.

Laura 28 jul 2023
Reageer
A

Leuk, gezellig, opbouwend, belabberd sanitair

We zijn al vijf jaar vaste bezoekers van deze camping en hebben altijd een gezellige en opbouwende tijd gehad. De Achterhoek biedt een prachtige en rustige omgeving om van te genieten. Het zwemmeer is schoon en prettig om in te zwemmen. Helaas liet het sanitair te wensen over, met slechte schoonmaak en schimmel in de douches. Er waren te weinig toiletten en douches, wat resulteerde in oncomfortabele noodtoiletten. Verbetering op dit gebied zou de ervaring aanzienlijk verbeteren.

Anja 12 jul 2023
Reageer
S

Heerlijke campingplek met stacaravan met airco

Onze campingplek was geweldig, met zowel zon als schaduw. De stacaravan was van alle gemakken voorzien, inclusief airconditioning, wat tijdens warme dagen zeer welkom was. De camping bood veel activiteiten voor alle leeftijden, zoals de nieuwe speeltuin met kabelbaan en waterpomp. Het meer was een heerlijke plek om te zwemmen en de kinderen hadden veel plezier met de waterpomp. Er was ook een tienerprogramma Royal Adventure dat zeer gewaardeerd werd. Bovendien organiseerde de camping kinderdiensten en bijbelstudies voor volwassenen, waardoor iedereen zich vermaakte tijdens ons verblijf.

Sabine 5 jul 2023
Reageer
R

Super leuke camping

Deze ruime camping heeft een gezellige sfeer en biedt een gevarieerd animatieprogramma tijdens het hoogseizoen. We hebben genoten van de activiteiten die in lijn waren met onze christelijke achtergrond. De ligging in de bossen was prachtig en de omgeving bood genoeg mogelijkheden om te winkelen en te ontspannen. De grote speeltuin en het meer waren favoriet bij onze kinderen. Het enige verbeterpunt was het verouderde zwembad, dat wel wat aandacht verdient.

Rob 18 jun 2023
Reageer
D

In de zomer hier geweest

Het was heel fijn om als gezin tijdens de weekdagen de kinderen te laten deelnemen aan een club met christelijke verhalen en knutselactiviteiten. Als ouder had je de mogelijkheid om bijbelstudies bij te wonen of workshops te volgen. Voor tieners was er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een programma van Royal Adventure en zo vriendschappen op te bouwen. De omgeving van de camping is prachtig, met een park en een bosrijke omgeving.

Doorst 4 okt 2022
Reageer
M

Echt super leuk!

De camping is ruim met een gezellige sfeer en een uitgebreid aanbod aan animatie tijdens het hoogseizoen. Omdat het een christelijke camping is, is dit duidelijk terug te zien in het programma-aanbod. Persoonlijk vond ik dit zeer prettig. De omgeving is mooi, in de bossen gelegen en er is genoeg te doen in de buurt, met Doetinchem als nabijgelegen stad waar je leuk kunt winkelen. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in de grote speeltuin, veel gezwommen in het meer en het zwembad. Hoewel het zwembad wel wat verouderd is, is het nog steeds de moeite waard.

M.A. 4 aug 2022
Reageer
M

Een mooi meer op de camping

De camping ligt prachtig en er worden veel activiteiten georganiseerd, vooral voor tieners was het geweldig. Helaas werden er weinig maatregelen genomen met betrekking tot Covid19 tijdens ons verblijf, wat leidde tot meerdere besmettingen. Het meer op de camping was echter een fijne plek om te zijn. Over het algemeen hebben we wel genoten, maar kon het beter.

Michelle 4 apr 2022
Reageer
C

Viel voor ons wat tegen

We hebben hier twee weken gekampeerd en de jongeren hebben zich enorm vermaakt. De Royal Adventure vonden ze geweldig en de ligging dichtbij het meer was een groot pluspunt. Echter, als ouders viel de camping tegen. Het was erg duur voor wat je ervoor kreeg. Het sanitair was in slechte staat en erg vies. Er was geen wc-papier of ontsmettingsmiddel aanwezig, terwijl er besmettingen met COVID-19 op de camping waren. De kampeerplaatsen waren ook erg klein. Ook werden de regels rondom COVID-19 niet nageleefd, zowel door de jongeren als door de leiding. Er waren besmettingen in verschillende gezinnen, ook in ons gezelschap. We hopen echt dat de eigenaar van de camping hier verandering in gaat brengen en verantwoordelijkheid neemt.

Corina 12 aug 2021
Reageer
K

Camping viel voor ons wat tegen

We hebben hier twee weken gekampeerd. Onze jongeren hebben genoten van het Royal Adventure-programma. De ligging dichtbij het meer was fijn. Helaas viel de camping voor ons als ouders tegen. Het sanitair was in slechte staat en vies, en er waren te weinig faciliteiten om te voldoen aan Covid19-richtlijnen. De kampeerplaatsen waren te klein en de regels met betrekking tot Corona werden niet goed nageleefd.

Kevin 6 jul 2021
Reageer
C

TOP camping voor alle leeftijden!

We hebben een geweldige tijd gehad op de Betteld met onze kinderen van verschillende leeftijden. Het aanbod aan activiteiten was fantastisch, met leuke programma's voor tieners, kinderen en volwassenen. Voor ons gezin voelde het als thuiskomen op deze camping. Het was bijzonder om te zien hoe kinderen met autisme hier op een natuurlijke manier konden meedraaien in het programma. Een topervaring die we zeker willen herhalen!

Carola 18 jun 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Zelhem.

Over De Betteld Zelhem

De Betteld Zelhem is gelegen te Aaltenseweg 11 in Zelhem in het prachtige landschap van de Achterhoek. Dit park biedt verschillende soorten accommodaties, zoals bungalows, kampeerplekken en groepsaccommodaties. Het park adverteert zichzelf als het leukste christelijke park van Nederland.. Gasten kunnen genieten van de rustige en landelijke omgeving, met uitgestrekte velden en bossen. Op het park zelf zijn er tal van faciliteiten en activiteiten, zoals een speeltuin, een visvijver, een zwembad en een reacreatiemeer. Daarnaast organiseert De Betteld Zelhem ook christelijke evenementen en conferenties. In de omgeving kunnen gasten genieten van de prachtige natuur van de Achterhoek en de pittoreske dorpjes.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zelhem, Gelderland
  • https://www.betteldzelhem.nl
  • info@betteld.nl