De Betteld Zelhem

De Betteld Zelhem

4.0 reviewscore • 4 reviews
L

Zomervakantie

We hebben een fantastische zomervakantie gehad op deze camping met onze jonge kinderen. Het was heerlijk om doordeweeks deel te nemen aan leuke activiteiten en knutsels met christelijke verhalen voor de kinderen. Ook voor ouders waren er inspirerende bijbelstudies en workshops. De ligging in een bosrijke omgeving gaf een mooie sfeer aan het park. Het zwembad en de speeltuinen zorgden voor veel plezier. Hoewel er veel positieve aspecten waren, waren er ook wat minpunten, zoals het ontbreken van privacy bij de lodges en beperkte mogelijkheden om buiten te zitten bij slecht weer.

Laura 28 jul 2023
Reageer
A

Leuk, gezellig, opbouwend, belabberd sanitair

We zijn al vijf jaar vaste bezoekers van deze camping en hebben altijd een gezellige en opbouwende tijd gehad. De Achterhoek biedt een prachtige en rustige omgeving om van te genieten. Het zwemmeer is schoon en prettig om in te zwemmen. Helaas liet het sanitair te wensen over, met slechte schoonmaak en schimmel in de douches. Er waren te weinig toiletten en douches, wat resulteerde in oncomfortabele noodtoiletten. Verbetering op dit gebied zou de ervaring aanzienlijk verbeteren.

Anja 12 jul 2023
Reageer
S

Heerlijke campingplek met stacaravan met airco

Onze campingplek was geweldig, met zowel zon als schaduw. De stacaravan was van alle gemakken voorzien, inclusief airconditioning, wat tijdens warme dagen zeer welkom was. De camping bood veel activiteiten voor alle leeftijden, zoals de nieuwe speeltuin met kabelbaan en waterpomp. Het meer was een heerlijke plek om te zwemmen en de kinderen hadden veel plezier met de waterpomp. Er was ook een tienerprogramma Royal Adventure dat zeer gewaardeerd werd. Bovendien organiseerde de camping kinderdiensten en bijbelstudies voor volwassenen, waardoor iedereen zich vermaakte tijdens ons verblijf.

Sabine 5 jul 2023
Reageer
R

Super leuke camping

Deze ruime camping heeft een gezellige sfeer en biedt een gevarieerd animatieprogramma tijdens het hoogseizoen. We hebben genoten van de activiteiten die in lijn waren met onze christelijke achtergrond. De ligging in de bossen was prachtig en de omgeving bood genoeg mogelijkheden om te winkelen en te ontspannen. De grote speeltuin en het meer waren favoriet bij onze kinderen. Het enige verbeterpunt was het verouderde zwembad, dat wel wat aandacht verdient.

Rob 18 jun 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Zelhem.

Over De Betteld Zelhem

Er zijn 4 reviews geschreven over De Betteld Zelhem op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zelhem, Gelderland
  • https://www.betteldzelhem.nl
  • info@betteld.nl