Dahon-Vouwfietsen.nl

Dahon-Vouwfietsen.nl

4.0 reviewscore • 2 reviews
J

Ugo Dare S1 is de beste fiets

De Ugo Dare S1 heeft zich bewezen als een fiets van hoge kwaliteit. De levering duurde helaas langer dan eerst werd aangegeven, wat voor enige ongemak zorgde. Bovendien merkte ik na enkele ritten dat er wat aanpassingen nodig waren aan de instellingen. Ondanks deze kleine tegenslagen, zou ik deze fiets zeker aanraden aan anderen en om hem hier te bestellen.

Jeroen 18 apr 2023
Reageer
E

Elektrische vouwfiets van Dahon

Ik gebruik al jaren een vouwfiets zodat ik de afstand van het treinstation naar mijn werk makkelijk kan overbruggen. Een paar maanden geleden zat ik er aan te denken om een elektrische vouwfiets te bestellen. Ik ging toen wat op internet zoeken en kwam op de website van Dahon Vouwfietsen terecht. De Dahon Elektrische Vouwfiets Ciao Ei7 Lapis Electric sprak mij gelijk aan. De fiets heeft een handig formaat en qua specificaties zag die er ook goed uit. Wat mij ook aansprak is dat je makkelijk kan retourneren binnen 60 dagen. Aangezien ik de fiets online koop, is dat wel mooi meegenomen. Ik had de fiets besteld inclusief een nieuw hangslot. De fiets was direct leverbaar dus ik had hem snel in huis. Ik heb er inmiddels al wat mee gefietst en ik ben er heel tevreden over. Het is echt een mooie fiets en handig in gebruik. Het is wel even wennen, maar dat is logisch want ik heb nog nooit een elektrische fiets gehad. Je kunt er best een stuk mee fietsen voordat de accu leeg is. Alles lijkt gewoon goed, dus ik ben een tevreden klant.

Erik 25 jul 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Dahon-Vouwfietsen.nl

Dahon-Vouwfietsen.nl biedt een breed scala aan vouwfietsen met wielen variërend van 16 tot 26 inch, waardoor er voor iedereen een geschikte vouwfiets beschikbaar is. Of je nu op zoek bent naar een compacte, handzame en degelijke fiets of juist naar een snelle, sportieve fiets met hoogwaardige afmontage, alles is mogelijk met de vouwfietsen van Dahon, Bohlt en UGo. Vouwfietsen zijn uiterst praktisch, omdat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu de hele weg wilt fietsen of een deel ervan wilt combineren met andere vervoersmiddelen zoals bus, trein, auto, boot of vliegtuig, jouw vouwfiets gaat met je mee. Dankzij de compactheid kan een Dahon, Bohlt of UGo gemakkelijk binnenshuis worden opgeslagen, veilig tegen diefstal of vandalisme.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.dahon-vouwfietsen.nl
  • info@dahon-vouwfietsen.nl