Dahon-Vouwfietsen.nl

Dahon-Vouwfietsen.nl

3.9 reviewscore • 11 reviews
J

Ugo Dare S1 is de beste fiets

De Ugo Dare S1 heeft zich bewezen als een fiets van hoge kwaliteit. De levering duurde helaas langer dan eerst werd aangegeven, wat voor enige ongemak zorgde. Bovendien merkte ik na enkele ritten dat er wat aanpassingen nodig waren aan de instellingen. Ondanks deze kleine tegenslagen, zou ik deze fiets zeker aanraden aan anderen en om hem hier te bestellen.

Jeroen 18 apr 2023
Reageer
M

Kwalitatieve vouwfietsen voor een prima budget

Ben je op zoek naar een vouwfiets die zowel kwalitatief als betaalbaar is? Dan is de Dahon Mariner D8 wellicht de perfecte keuze voor jou. Wat meteen opvalt, is de uitstekende bouwkwaliteit. Deze fiets voelt stevig en betrouwbaar aan, precies wat je nodig hebt voor dagelijks gebruik in de stad of voor die weekenduitjes. Bovendien heeft Dahon als merk laten zien dat ze hun klanten niet teleurstellen. Ze zijn consistent in hun leveringsbeloftes, wat in de huidige markt een verademing is. Kortom, voor diegenen die op zoek zijn naar een top vouwfiets zonder de hoofdprijs te betalen, is de Dahon Mariner D8 een uitstekende optie. Het merk verdient zeker alle lof voor hun betrouwbaarheid en kwaliteitsstandaard.

Maarten 24 jun 2022
Reageer
E

Enkele vragen goed beantwoord

Ik had enkele vragen over de fiets voordat ik mijn aankoop deed en de verkoper was uiterst behulpzaam. Ik kreeg gedetailleerde informatie over alles wat ik wilde weten, wat het aankoopproces veel transparanter maakte. De levering verliep ook soepel en volgens afspraak, wat altijd gewaardeerd wordt. Dahon doet het weer eens goed op alle fronten.

Els 14 jun 2022
Reageer
H

Duurzaam en betrouwbaar

Onze nieuwe aankoop, de TAKASHi Vouwfiets Single Groen, heeft onze verwachtingen overtroffen. Deze fiets is niet alleen duurzaam en betrouwbaar, maar ook zeer comfortabel om op te rijden. Het enige knelpunt was de leveringsservice van Post-NL, die niet zo betrouwbaar was als gehoopt, maar daar kan Dahon-vouwfietsen verder niets aan doen en dat heeft geen imapct op mijn cijfer.

Hendrik 30 mei 2022
Reageer
I

Stijlvol, functioneel en gemakkelijk te hanteren

Mijn recent aangeschafte fiets heeft me op meerdere manieren weten te bekoren. Om te beginnen is het design stijlvol en trekt het zeker de aandacht wanneer ik op pad ga. Maar wat echt indruk maakt, is de functionaliteit. Het opvouwmechanisme is zo ontworpen dat het zonder enige moeite naadloos werkt, waardoor het hanteren ervan een fluitje van een cent is. Echter, niet alles verliep vlekkeloos. De levering liet te wensen over en mijn ervaring met het afhaalpunt was helaas niet optimaal, wat resulteerde in een onnodig ongemak. Hoewel de fiets zelf geweldig is, hoop ik dat de logistieke kant in de toekomst verbeterd kan worden.

Inge 23 mei 2022
Reageer
B

Bedrijf opereert als tussenhandelaar

Het bedrijf lijkt te fungeren als een tussenhandelaar, wat mijn algehele ervaring enigszins beïnvloedde. De communicatie liet te wensen over, en de leveringsbeloftes werden niet altijd nagekomen, wat frustrerend was. Echter, het verdient wel vermelding dat er een positief aspect aan mijn interactie met dit bedrijf was. Toen de zaken niet volgens plan verliepen en ik teleurgesteld was over de dienstverlening, werd mijn geld snel en zonder gedoe teruggestort.

Bram 8 mei 2022
Reageer
F

Ervaring positief ondanks vooroordelen

In tegenstelling tot wat ik aanvankelijk had gehoord, was mijn ervaring met dit bedrijf verrassend positief. Hoewel er een lichte vertraging was in de levering, werd dit ruimschoots gecompenseerd door de uitstekende klantenservice die ik ontving. De klantenservicemedewerkers waren efficiënt en reageerden snel op al mijn vragen, en dit deden ze op een beleefde en professionele manier.

Femke 25 apr 2022
Reageer
L

Communicatie en bestelling niet naar behoren

Mijn bestelling en de daaropvolgende communicatie verliepen niet zoals verwacht. Na enkele weken en verschillende pogingen om meer informatie te krijgen, ontving ik uiteindelijk een reactie na het plaatsen van een openbare klacht. Desondanks waardeer ik de uiteindelijke communicatie en uitleg van Dahon die wel op orde en snel waren. Jammer van de 3 van de 5 sterren.

Lars 27 mrt 2022
Reageer
S

Geen tracking en communicatie

Het was duidelijk dat Dahon kampte met een gebrek aan efficiëntie in hun tracking- en communicatiesysteem, zoals ik ontdekte na talloze telefoontjes om te achterhalen waar mijn banden bleven. Hoewel de klantenservice vriendelijk was, had ik gehoopt op een meer proactieve aanpak van hun kant.

Het feit dat ik meerdere keren zelf contact moest opnemen om informatie te verkrijgen over de vertraagde levering was teleurstellend. Het zou veel beter zijn geweest als Dahon mij had geïnformeerd over de vertraging zonder dat ik er actief achteraan moest gaan. Dit zou getuigen van een hoger niveau van klantgerichtheid en professionaliteit.

Sanne 29 nov 2021
Reageer
P

Overweldigend aanbod goed geholpen

Het selecteren van de perfecte vouwfiets uit een overvloed aan opties kan een ontmoedigende taak zijn. Gelukkig maakte Dahon Vouwfietsen dit proces aanzienlijk eenvoudiger voor mij. De hulp die ik ontving tijdens het keuzeproces was van onschatbare waarde. Wat nog indrukwekkender was, was de snelheid waarmee de uiteindelijk gekozen fiets werd geleverd. Dit toonde de efficiëntie en toewijding van Dahon Vouwfietsen aan klanttevredenheid. En belangrijker nog, de fiets voldeed aan al mijn verwachtingen en eisen, waardoor mijn investering de moeite waard was.

Pieter 25 okt 2021
Reageer
E

Elektrische vouwfiets van Dahon

Ik gebruik al jaren een vouwfiets zodat ik de afstand van het treinstation naar mijn werk makkelijk kan overbruggen. Een paar maanden geleden zat ik er aan te denken om een elektrische vouwfiets te bestellen. Ik ging toen wat op internet zoeken en kwam op de website van Dahon Vouwfietsen terecht. De Dahon Elektrische Vouwfiets Ciao Ei7 Lapis Electric sprak mij gelijk aan. De fiets heeft een handig formaat en qua specificaties zag die er ook goed uit. Wat mij ook aansprak is dat je makkelijk kan retourneren binnen 60 dagen. Aangezien ik de fiets online koop, is dat wel mooi meegenomen. Ik had de fiets besteld inclusief een nieuw hangslot. De fiets was direct leverbaar dus ik had hem snel in huis. Ik heb er inmiddels al wat mee gefietst en ik ben er heel tevreden over. Het is echt een mooie fiets en handig in gebruik. Het is wel even wennen, maar dat is logisch want ik heb nog nooit een elektrische fiets gehad. Je kunt er best een stuk mee fietsen voordat de accu leeg is. Alles lijkt gewoon goed, dus ik ben een tevreden klant.

Erik 25 jul 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Dahon-Vouwfietsen.nl

Dahon-Vouwfietsen.nl biedt een breed scala aan vouwfietsen met wielen variërend van 16 tot 26 inch, waardoor er voor iedereen een geschikte vouwfiets beschikbaar is. Of je nu op zoek bent naar een compacte, handzame en degelijke fiets of juist naar een snelle, sportieve fiets met hoogwaardige afmontage, alles is mogelijk met de vouwfietsen van Dahon, Bohlt en UGo. Vouwfietsen zijn uiterst praktisch, omdat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu de hele weg wilt fietsen of een deel ervan wilt combineren met andere vervoersmiddelen zoals bus, trein, auto, boot of vliegtuig, jouw vouwfiets gaat met je mee. Dankzij de compactheid kan een Dahon, Bohlt of UGo gemakkelijk binnenshuis worden opgeslagen, veilig tegen diefstal of vandalisme.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.dahon-vouwfietsen.nl
  • info@dahon-vouwfietsen.nl