CVtotaal

CVtotaal

4.1 reviewscore • 10 reviews
I

Zeer behulpzaam

We werden zeer goed bijgestaan en kregen snelle en doeltreffende antwoorden op al onze vragen met betrekking tot het oplossen van een storing in onze Airco Qlima SC3731. Het team reageerde snel en nam zelfs het initiatief om de prijzen van eventuele defecte onderdelen bij de leverancier/importeur op te vragen. Dit toont hun toewijding aan het oplossen van onze problemen en het bieden van uitstekende service. We waren onder de indruk van hun professionaliteit en zorg voor de klant. Het is geruststellend om te weten dat we kunnen rekenen op een betrouwbare partner om problemen met onze apparatuur op te lossen.

Irene 24 aug 2023
Reageer
A

Aangename verrassing

We werden positief verrast door de uitmuntende service. Nadat we een defect onderdeel ontvingen, namen ze onmiddellijk contact op met de leverancier. De volgende dag vervingen ze het defecte onderdeel door een functionerend exemplaar, zonder enige vertraging. Dit verdient een groot compliment. Veel andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Anton 31 aug 2023
Reageer
M

Teleurstellend contact

De communicatie met dit bedrijf verliep uiterst moeizaam en was zeer onbevredigend. Ondanks beloften van Ibrahim werden afspraken niet nagekomen of zelfs helemaal niet uitgevoerd. Eerlijk gezegd ben ik zeer teleurgesteld in de manier waarop dit bedrijf te werk gaat, en ik overweeg serieus om mijn diensten elders te zoeken. Op dit moment heb ik ook vragen en zorgen over wat er nu gaat gebeuren met mijn betaling voor de snelle montage, gezien de problemen die ik heb ondervonden in de communicatie en het nakomen van afspraken.

Marjolein 7 aug 2023
Reageer
P

Aantrekkelijke aanbiedingen en creatieve oplossing

CV Totaal heeft niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen, maar reageert ook snel op bestellingen, wat de service zeer efficiënt maakt. Wat opvallend is, is dat ze zich coulant tonen door korting te geven op een warmtepomp, zelfs nadat ik de CV-ketel had gekocht. Ze boden niet alleen korting op de warmtepomp zelf, maar ook op de installatie ervan, wat aantoont dat ze echt hun best doen om klanttevredenheid te garanderen en waarde toe te voegen aan hun diensten. Dit soort flexibiliteit en klantgerichtheid wordt vaak zeer gewaardeerd bij het kiezen van een serviceprovider.

Peter 14 jul 2023
Reageer
L

Eind goed, al goed

Hoewel we enkele obstakels tegenkwamen, hebben we nu een goed werkende CV, en dat is uiteindelijk het belangrijkste. Een nadeel is wel dat telefonisch contact niet mogelijk is; ze zijn alleen bereikbaar via andere communicatiemiddelen. Daarnaast wordt de installatie uitgevoerd door ZZP'ers, wat kan leiden tot uitdagingen. De service is dan afhankelijk van de ingehuurde partij en hun communicatievaardigheden. Desondanks, al met al goed afgerond.

Lianne 10 jul 2023
Reageer
C

CV Totaal verdient een 10

Aanvankelijk was er een klein probleem, maar dankzij Jacqueline van de klantenservice werd dit snel opgelost. Er werd een nieuwe installateur, Dennis uit Susteren, ingeschakeld. Hij heeft de CV-ketel keurig geplaatst en al mijn vragen beantwoord. Ik kan CV Totaal van harte aanbevelen, dankzij hun vriendelijke klantenservice en de uitstekende installateur uit Susteren.

Carla 5 jul 2023
Reageer
M

Ongeschikte service van CV Totaal!

Na het verzenden van allerlei foto's van de oude ketel en de situatie, kreeg ik binnen 2 minuten een reactie dat er geen offerte kon worden gemaakt. Dit is een teleurstellende vertoning van onbekwaamheid. Een persoon genaamd Kees beweerde dat ik eerst een adviseur of installateur moest inschakelen om de situatie persoonlijk te beoordelen. Maar waarvoor is CV Totaal er dan?

Mark 4 jul 2023
Reageer
S

Pure verkoop, geen service

CV Totaal lijkt puur een verkooporganisatie te zijn zonder betrokkenheid bij het installatieproces van CV-ketels. Na de verkoop wordt er geen enkele service meer verleend. Ze werken met een pool van monteurs die alleen verantwoordelijk zijn voor de installatie. Hierdoor heb je te maken met drie verschillende partijen die naar elkaar kunnen wijzen. Onze monteur wilde snel naar huis en installeerde de nieuwe CV zonder de moeite te nemen om de thermostaat correct aan te sluiten. Helaas ontdekte ik pas later dat installatie via Atag zelf goedkoper zou zijn geweest. Al met al, een leerzame ervaring, maar in de toekomst zal ik geen gebruik meer maken van CV Totaal.

Sabine 13 feb 2023
Reageer
R

Geweldige service ondanks problemen

Ondanks problemen bij de distributeur, die resulteerden in een vertraagde levering van mijn CV-ketel en thermostaat, ben ik buitengewoon goed en eerlijk geholpen dankzij de klantenservice via WhatsApp. Hierdoor heb ik alles toch op tijd in huis gekregen! Wij zijn hier echt super blij mee. Mijn dank aan het team voor de uitstekende service dit weekend! :)

Rik 4 nov 2022
Reageer
E

Uitstekende CV-installatie

Ondanks enkele negatieve recensies was ik aanvankelijk terughoudend om te bestellen, maar ik ben nu erg blij dat ik dat wel heb gedaan. Ik bestelde op een dinsdag een CV-ketel met installatie. Op woensdag maakte ik een afspraak met de installateur (Pols cv installatie) voor die zaterdag. Op zaterdagochtend installeerde Roy Pols de CV, verving de rookgaspijp op het dak en gaf me uitgebreide uitleg over hoe een CV werkt. Ik kan Roy niet genoeg aanbevelen; hij was zeer vriendelijk en vakbekwaam!

Erik 12 jun 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over CVtotaal

CVtotaal zal in 2023 een betrouwbare leverancier blijven voor CV-ketels, radiatoren en andere verwarmingsproducten. Hun website is gemakkelijk te gebruiken en biedt gedetailleerde informatie over elk product dat ze aanbieden. Klanten zullen merken dat ze een breed assortiment hebben tegen zeer concurrerende prijzen, en hun klantenservice is altijd beschikbaar om te helpen met eventuele vragen. Wat CVtotaal onderscheidt, is hun snelle en efficiënte levering van bestellingen. Klanten zullen zeker waarderen dat ze kunnen rekenen op hen om op tijd de bestelde producten te leveren. De verwachting is dat ze hun goede reputatie zullen blijven behouden en hun klanten tevreden zullen houden in de toekomst.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.cvtotaal.nl
  • info@cvtotaal.nl