Croom sanitair

Croom sanitair

4.3 reviewscore • 7 reviews
E

efficiente dienstverlening, concurrerende prijzen

Mijn aankoopervaring was erg positief dankzij de snelle service en het feit dat de prijs zeer redelijk was. De optie om achteraf te betalen gaf me een gevoel van veiligheid bij deze online transactie. De kraan arriveerde in een robuuste verpakking, maar ik heb nog geen gelegenheid gehad om de kraan te installeren en dus kan ik nog geen oordeel vellen over de kwaliteit, hoewel het er qua design zeer aantrekkelijk uitziet.

Emma 1 okt 2023
Reageer
T

Ervaring met aankoop van twee kranen

Ik heb onlangs twee zwarte kranen aangeschaft die qua design echt een aanwinst zijn voor mijn keuken. Helaas vertoont één kraan een zekere instabiliteit en heeft deze al te kampen met lekkage, wat een smet werpt op mijn tevredenheid. De andere kraan functioneert daarentegen zonder problemen. Mijn ervaring is dus tweeledig: ik ben blij met het uiterlijk en de prestaties van de goed werkende kraan, maar ben bezorgd over de duurzaamheid en betrouwbaarheid vanwege de issues met de andere kraan.

Thomas 1 nov 2023
Reageer
J

Klein detail over het hoofd gezien

Onlangs ontvingen we onze bestelling sneller dan verwacht, wat een aangename verrassing was. Desondanks spuit de kraan het water iets verder uit dan voorzien, wat een detail is waar we niet op hadden geanticipeerd. Hoewel dit een lichte teleurstelling is, begrijp ik dat dit iets is waar jullie geen invloed op hebben. Toch 4 sterren kunnen geven!

Joost 12 okt 2023
Reageer
I

stijlvol sanitair goede prijs, lange levertijd

De elegante vormgeving en voordelige prijs van mijn nieuwe kraan hebben mij aangenaam verrast. Echter, het wachten op de levering duurde langer dan ik had gehoopt en gedurende deze periode was er een gebrek aan communicatie. Gelukkig bood een gesprek met de klantenservice uiteindelijk de nodige duidelijkheid. Ik zal hier nog wel eens bestellen in de toekomst.

Iris 9 sep 2023
Reageer
B

Prima bestelling via marktplaats

Ik heb via een marktplaats advertentie een keukenwasbak besteld die op voorraad leek, maar dit bleek niet het geval. Na het uitblijven van een verzendbevestiging nam ik contact op via de app, waar ik snel te horen kreeg over de onverwachte nalevering. Hoewel het wat frustratie veroorzaakte, werd het product uiteindelijk toch bezorgd en voldeed het aan mijn verwachtingen, ondanks de initiële communicatieproblemen.

Bram 15 mei 2023
Reageer
M

Tevredenheid na opvolging

Initieel had ik mijn reserves bij het ontvangen van een kraan met een kleine beschadiging. Toen ik mijn bezorgdheid uitte, ontving ik prompt een reactie van Sander van Croom Sanitair met praktisch advies voor het verstevigen van de kraan en een financiële compensatie voor de imperfectie. Deze proactieve houding heeft mijn tevredenheid aanzienlijk verbeterd en ik ben nu trots op mijn nieuwe, perfect functionerende kraan.

Max 15 mrt 2023
Reageer
D

Snel en functioneel

Ik was verheugd over de spoedige aankomst van de kraan, die niet alleen esthetisch maar ook functioneel bevredigend is. De lichte schade aan de afwerking was een teleurstelling, maar niet dusdanig dat ik de installateur nogmaals wilde laten komen. Het kraansysteem met zijn sproeifunctie is een plezier om te gebruiken, ondanks dat het iets minder stabiel is dan verwacht.

Daan 18 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Croom sanitair

Als je op zoek bent naar hoogwaardige badkamerproducten, dan is Croom Sanitair een uitstekende keuze. Het is hun expertise in sanitair en alles wat hierbij hoort, is nog steeds ongeëvenaard. Ze bieden een breed scala aan moderne en professionele sanitair producten tegen betaalbare prijzen. Elk product wordt zorgvuldig geselecteerd door een team van experts om er zeker van te zijn dat de kwaliteit geweldig is en dat ze leveren wat ze beloven. Je kunt er zeker van zijn dat je bij Croom Sanitair een geweldige winkelervaring zult hebben. Hun team werkt elke dag hard om hun aanbod van producten uit te breiden en ervoor te zorgen dat ze up-to-date zijn met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Je kunt rekenen op maximale klanttevredenheid en dat ze hun beloften nakomen.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.croom-sanitair.nl
  • info@croom-sanitair.nl