Craftonly.nl

Craftonly.nl

3.8 reviewscore • 4 reviews
M

Levering wat langzamer, goede reactie

Mijn bestelling verliep niet helemaal vlekkeloos, want de levering duurde langer dan verwacht en de bezorger reed weg zonder mijn pakket af te geven. Gelukkig reageerde Craft Only snel en stuurden ze dezelfde dag nog een nieuw pakket toen ik contact opnam. Uiteindelijk dus een hele professionele houding van Craft Only.

Michel 15 sep 2023
Reageer
N

Liever naar een ander

De informatie over de levering klopte niet, en mijn bestelling werd niet bezorgd. Telefonisch en via e-mail waren ze slecht bereikbaar, ondanks hun bewering dat ze via WhatsApp bereikbaar waren. Ook reageerden ze niet binnen 24 uur op e-mails. Ik ben erg ontevreden en wil mijn geld terug. Volgende keer bestel ik weer bij Beerwulf.

Niels 8 sep 2023
Reageer
T

Bestelling zoek, maar nieuw pakket!

Ondanks enige problemen met de bezorging was de service van Craft Only uitstekend. Mijn oorspronkelijke bestelling leek zoek, maar na contact met hun klantenservice stuurden ze direct een nieuw pakket op. Dit getuigde van hun behulpzaamheid en goede klantenservice en daardoor hebben ze er een vaste klant bij. Fijn bier bestellen!

Thijs 6 apr 2023
Reageer
T

Bierpakket cadeau van brouwerij Craft Only

Craftonly.nl verkoopt veel verschillende bierpakketten. Heel handig als je een cadeau zoekt voor een verjaardag. Als je weet dat iemand van bier houdt, weet je zeker dat je met een bierpakket een goed cadeau hebt. Altijd leuk om nieuwe biertjes uit te proberen. Mijn zwager is een echte bierliefhebber en voor zijn verjaardag heb ik een bierpakket van Craftonly.nl besteld. Zelf heb ik weinig verstand van bier dus keek ik bij de top 10 cadeau's. Heel handig voor een leek. Dan weet je zeker dat je toch een goed cadeau hebt. Ik heb simpelweg gekozen voor de nummer 1. Dat moet haast wel een goed bierpakket zijn en dat was ook zeker het geval. In dit bierpakket zaten de volgende bieren: Van Moll Langharig Tuig Hoppy Weizen, Van Moll Triple Trouble, Waterland Kattekwaad, HOOP Anker, Rabauw Dapper Blond, Rabauw Trotse Tripel, Witte Koning, Muifel D'n Ossekop, Waterland Gouden Bocht, Schelde Lamme Goedzak, Holevoort Tripel en Ne Frisse Loemelaer. Het zegt mijzelf helemaal niks, maar het werd heel goed ontvangen. Het is best een groot pakket dus keuze zat. Er zit altijd wel wat lekkers bij. Het bierpakket zat zeer goed verpakt, kon niks mee gebeuren. Het was ook nog eens in de aanbieding. Kortom, ik ben heel blij met een webshop als Craftonly.nl die het voor mij simpel maakt om een goed cadeau te vinden en mijn zwager was heel blij met zijn cadeau.

Theo 14 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Craftonly.nl

Er zijn 4 reviews geschreven over Craftonly.nl op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.craftonly.nl
  • info@craftonly.nl