Craftonly.nl

Craftonly.nl

3.8 reviewscore • 10 reviews
A

Compleet bierbrouwpakket

Het bestelproces en de levering via de website van Craft Only verliepen vlekkeloos, zonder enige problemen. De bevestigingsmails die ik ontving waren een leuke touch en zorgden voor een glimlach op mijn gezicht. Het bierbrouwpakket was compleet en zag er goed uit. Ik ga mijn hobby lekker uitbreiden en hier vaker bestellen.

Anne 22 dec 2022
Reageer
M

Levering wat langzamer, goede reactie

Mijn bestelling verliep niet helemaal vlekkeloos, want de levering duurde langer dan verwacht en de bezorger reed weg zonder mijn pakket af te geven. Gelukkig reageerde Craft Only snel en stuurden ze dezelfde dag nog een nieuw pakket toen ik contact opnam. Uiteindelijk dus een hele professionele houding van Craft Only.

Michel 15 sep 2023
Reageer
N

Liever naar een ander

De informatie over de levering klopte niet, en mijn bestelling werd niet bezorgd. Telefonisch en via e-mail waren ze slecht bereikbaar, ondanks hun bewering dat ze via WhatsApp bereikbaar waren. Ook reageerden ze niet binnen 24 uur op e-mails. Ik ben erg ontevreden en wil mijn geld terug. Volgende keer bestel ik weer bij Beerwulf.

Niels 8 sep 2023
Reageer
T

Bestelling zoek, maar nieuw pakket!

Ondanks enige problemen met de bezorging was de service van Craft Only uitstekend. Mijn oorspronkelijke bestelling leek zoek, maar na contact met hun klantenservice stuurden ze direct een nieuw pakket op. Dit getuigde van hun behulpzaamheid en goede klantenservice en daardoor hebben ze er een vaste klant bij. Fijn bier bestellen!

Thijs 6 apr 2023
Reageer
I

Eerste ervaring perfect

Mijn eerste kennismaking met Craft Only was ronduit uitstekend, en dat allemaal dankzij hun voortreffelijke klantenservice. Aanvankelijk ontving ik een ander type bier dan degene die ik had besteld. Echter, de manier waarop ze met deze vergissing omgingen, getuigde van hun snelheid en uitmuntende klantenservice.Na het melden van de verkeerde levering, reageerde Craft Only onmiddellijk en bood hun excuses aan voor het ongemak. Wat vervolgens indruk op me maakte, was dat ze niet alleen het juiste bier onmiddellijk opnieuw verzonden, maar ook een extra fles toevoegden als een vorm van tegemoetkoming. Dit gebaar van goede wil en klantgerichtheid toonde aan dat ze bereid waren om de extra stap te zetten om hun klanten tevreden te stellen.

Ivar 23 okt 2022
Reageer
A

Van negatief naar positief!

Na mijn eerdere recensie merkte ik positieve veranderingen. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam, en mijn pakket werd onbeschadigd afgeleverd. We kijken er nu naar uit om van de inhoud te genieten en bestellen graag opnieuw bij Craft Only. Bedankt voor de positieve houding en de vooruitgang die jullie maken.

Alex 22 okt 2022
Reageer
R

Keurige passende oplossingen van Craft Only

Hoewel mijn pakket aanvankelijk niet werd geleverd volgens de oorspronkelijke belofte, moet ik zeggen dat Craft Only dit probleem op een zeer bevredigende manier heeft aangepakt. Er waren wat complicaties met de levering, en het oorspronkelijke pakket raakte zoek bij de transporteur.

Na contact te hebben opgenomen met Craft Only om het probleem te melden, reageerden ze zeer snel en toonden ze een proactieve benadering om het op te lossen. Ze gaven aan dat ze het verloren pakket zouden onderzoeken en namen de verantwoordelijkheid voor de situatie. Wat me positief verraste, was dat ze niet aarzelden om een nieuw pakket met mijn bestelling samen te stellen en dit onmiddellijk opnieuw te verzenden.

Rick 1 sep 2022
Reageer
H

Slechte verpakking en foute levering

Helaas ontving ik één grote doos waarin de biertjes van beide pakketten bij elkaar waren verpakt, terwijl ik had verwacht dat ze apart zouden worden geleverd. Dit was niet erg handig. De bezorging verliep verder prima, maar de biertjes die er bij zaten waren niet voor mij bedoeld.

Hanna 22 jun 2022
Reageer
J

Adventskalender niet naar behoren

De adventskalender voldeed niet helemaal aan mijn verwachtingen, omdat de bieren niet bijzonder waren. Bovendien kwamen niet alle bieren die in de doos zaten overeen met de bieren die ik te zien kreeg bij het scannen van de QR-code. Ook waren er enkele fouten in de informatie na het scannen van de QR-code, zoals verkeerde alcoholpercentages. Met een korting van €20 was de prijs-kwaliteitverhouding acceptabel, maar voor de volledige prijs zou ik er spijt van hebben gehad.

Jeffery 20 jan 2022
Reageer
T

Bierpakket cadeau van brouwerij Craft Only

Craftonly.nl verkoopt veel verschillende bierpakketten. Heel handig als je een cadeau zoekt voor een verjaardag. Als je weet dat iemand van bier houdt, weet je zeker dat je met een bierpakket een goed cadeau hebt. Altijd leuk om nieuwe biertjes uit te proberen. Mijn zwager is een echte bierliefhebber en voor zijn verjaardag heb ik een bierpakket van Craftonly.nl besteld. Zelf heb ik weinig verstand van bier dus keek ik bij de top 10 cadeau's. Heel handig voor een leek. Dan weet je zeker dat je toch een goed cadeau hebt. Ik heb simpelweg gekozen voor de nummer 1. Dat moet haast wel een goed bierpakket zijn en dat was ook zeker het geval. In dit bierpakket zaten de volgende bieren: Van Moll Langharig Tuig Hoppy Weizen, Van Moll Triple Trouble, Waterland Kattekwaad, HOOP Anker, Rabauw Dapper Blond, Rabauw Trotse Tripel, Witte Koning, Muifel D'n Ossekop, Waterland Gouden Bocht, Schelde Lamme Goedzak, Holevoort Tripel en Ne Frisse Loemelaer. Het zegt mijzelf helemaal niks, maar het werd heel goed ontvangen. Het is best een groot pakket dus keuze zat. Er zit altijd wel wat lekkers bij. Het bierpakket zat zeer goed verpakt, kon niks mee gebeuren. Het was ook nog eens in de aanbieding. Kortom, ik ben heel blij met een webshop als Craftonly.nl die het voor mij simpel maakt om een goed cadeau te vinden en mijn zwager was heel blij met zijn cadeau.

Theo 14 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Craftonly.nl

Als je op zoek bent naar écht ambachtelijk speciaalbier, dan is Craftonly.nl de website voor jou. Met meer dan 300 speciale bieren van unieke brouwers van over de hele wereld, is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een bierpakket of jezelf wilt laten verrassen door de door hen zorgvuldig samengestelde pakketten, Craftonly.nl heeft het allemaal. Wat deze website onderscheidt, is dat ze alleen échte authentieke craft bieren aanbieden. Bieren waarin de brouwer zijn liefde, kennis en passie in stopt, waardoor elk bier zijn eigen verhaal heeft. Of je nu een beginnend bierproever bent of een echte bierexpert, Craftonly.nl biedt voor elk niveau mooie smaken om te ontdekken. Al met al is Craftonly.nl een fantastische keuze voor iedereen met een voorliefde voor écht ambachtelijk gebrouwen bier.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.craftonly.nl
  • info@craftonly.nl