Vliegvakantie

Corendon

8 reviews
75% positief
13% neutraal
12% negatief

Bij Corendon Hotels & Resorts is het mogelijk om overnachtingen te boeken in 3 of 4-sterrenhotels in binnen- en buitenland. In totaal  kun je kiezen uit ruim 3000 verschillende accommodaties op plekken als: Amsterdam, Ibiza en Curaçao. Daarbij is het mogelijk om verschillende arrangementen te boeken en heb je al een kamer vanaf een startprijs van slechts €64,-

Corendon is van alle vliegvakantie aanbieders de beste keuze.

Bezoek Corendon


Reviews (8)

  • Dennis

    Vliegen met Corendon

    Wat kun je in tijden als deze verlangen naar een vliegvakantie jaar een zonnig oord.
    Ik kan niet wachten tot alles weer geoorloofd is en we weer heerlijk op vakantie kunnen zoals we eerder altijd voor lief namen.
    Wij zijn trouwe vakantiegangers bij Corendon.
    Al jarenlang gaan we op vakantie met deze maatschappij, omdat het hier altijd super goed geregeld is.
    Toen de kinderen nog jong waren, werden er altijd kinderversjes en dergelijke geregeld en noem maar op.
    Echt een top maatschappij en ik kan niet wachten tot we weer lekker op vakantie kunnen gaan als familie en dat zal ook dan weer met Corendon zijn.

    Dennis 18 nov 2020

  • Valerie

    Corendon goedkope vakantie

    Als je op zoek bent naar een mooie maar goed betaalbare, dus eigenlijk gewoon een goedkope, vakantie dan zit je bij Corendon goed.
    Het gaat hier vooral om zonvakanties, maar ook voor andere vakanties kun je hier zeker terecht.
    Wij gaan nu ongeveer vijf jaar via corendon op vakantie en ieder jaar zijn we nog heel blij terug gekomen, geen enkele keer was er iets niet goed en altijd was het goed verzorgd.
    Ook voor 2020 zijn we weer aan het kijken naar vakanties bij Corendon, dus de kans is groot dat we ook dit jaar weer via hier zullen boeken.

    Valerie 13 feb 2020

  • Rachel

    Corendon vakanties overal

    Waar je ook naartoe wilt bij Corendon kun je vakanties voor overal en nergens boeken. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het daar boeken. Het is niet perse alleen maar zo’n vakanties of alleen maar natuur, je hebt hier van alles wat en dat kun je ook aanvinken zodat de site dit voor jou gaat filteren. Ik vind dit zo handig, nu hoef je niet meer speciaal naar een reisbureau toe te gaan om een vakantie te boeken maar kan het gewoon vanaf thuis achter je computer.

    Rachel 7 feb 2020

  • Tim

    Corendon vakantie

    Toen ik vorig jaar voor het eerst met mijn vriendin op vakantie ging, waren we op zoek naar een leuke vakantie met een mooi hotel maar niet voor een al te hoge prijs.
    Doordat we niet aan de schoolvakanties vast zaten konden we lekker buiten het seizoen om op vakantie en dit heeft ons een hoop geld bespaard.
    Via verschillende sites en zoektermen kwamen we bij Corendon uit en hier hebben we uiteindelijk ook onze vakantie geboekt.
    Alles was super geregeld en als we dit jaar weer op vakantie gaan is de kans groot dat we die weer via Corendon boeken.

    Tim 11 jan 2020

  • Alie

    Corendon vakantie ervaring

    In deze tijd van het jaar, wanneer het weer zo koud wordt, denk ik altijd terug aan onze vakanties en aan hoe heerlijk ik het zou vinden om nu lekker in een warm land te zitten.
    Afgelopen jaar zijn we voor het eerst met corendon op vakantie geweest, alles was voor ons geregeld, van het vervoer tot aan de verblijfplaats.
    Dit was voor ons de eerste keer dat we zo op vakantie gingen, want normaal gaan we altijd zelf met een tent.
    Maar ook wij merken dat we ouder worden en dan is zo’n tent opzetten en afbreken toch een behoorlijke klus iedere keer opnieuw.
    Dus vandaar dat we dit een keer hebben uitgeprobeerd en het beviel naar omstandigheden eigenlijk best heel goed.
    Ik merkte alleen wel gelijk dat het niet echt iets is wat voor mij is weggelegd, ik ben wat avonturierlijker en ook de heenreis in de auto vond ik altijd heerlijk.
    Dan voelt een vakantie op deze manier haast wat saai aan, ondanks dat het super geregeld was.

    Alie 3 nov 2019

  • Roy

    Matigjes

    Ik vind dat alles bij Corendon maar half gebeurt, ook wel wat matigjes, zoals ik het in de titel heb omschreven. Het is niet de duurste vakantieaanbieder die je kunt vinden op het internet en dat houd ik ook zeker in mijn achterhoofd omdat ik vind dat je dan ook geen vijf sterren dingen moet verwachten als je hier niet de volle pond voor wil betalen. Maar iets meer moeite dan wat er hier gedaan wordt mag van mij dan weer wel. Als ik op andere aanbieders iets boek had ik altijd het idee dat er meer hun best werd gedaan om ons alles zo goed mogelijk naar het wens te maken dan dat dit hier gedaan wordt. Dat is dus een punt van verbetering voor hun. Verder is de prijs hier goed, dus daar heb ik niets op aan te merken.

    Roy 12 jul 2019

  • Nico

    Veel nederlanders

    Wat ik bij corendon heel fijn vindt, is dat er bijna alleen maar Nederlanders met deze reisorganisatie reizen, waardoor de gidsen of reisleiders ook veelal in het Nederlands vertellen en uitleggen.
    Ik heb ook een aantal keer met alltours gereisd bijvoorbeeld en daar wordt eigenlijk alles in het Duits gedaan dus waarschijnlijk zal dat een Duitse organisatie zijn.
    En ook dan redden we ons prima hoor, daar niet van maar wanneer je het in het Nederlands hebt is het toch altijd fijner omdat je dan ook zeker weet dat er geen miscommunicatie is of iets dergelijks.
    Ook hoe het bij corendon verder allemaal geregeld is, van reis tot aan hotel en weer terug, het is allemaal tip top in orde!
    Hier heb ik niets op aan te merken en ik weet ook bijna zeker dat we hier een volgende vakantie weer voor zullen kiezen.

    Nico 4 jun 2019

  • William

    Reisbureau goed werk

    Goed reisbureau die me goed heeft geholpen. Eenmaal geland in Antalya Turkije zag ik meteen al een mevrouw staan die stond te zwaaien met een Corendon bordje, daar moesten we ons melden om vanuit hier naar het hotel te gaan. De volgende dag in de ochtend kwam een mevrouw ons toelichten wat we allemaal konden doen qua waterparken, en al die gekkigheid. Prima service, de volgende keer weer met Corendon!

    William 30 mei 2019