Condoomfabriek.nl

Condoomfabriek.nl

4.3 reviewscore • 12 reviews
D

Uitstekende condooms

De condooms zijn van goede kwaliteit en bieden waar voor je geld. Ze zitten comfortabel en er zijn vaak leuke aanbiedingen beschikbaar. Het bestelproces verloopt eenvoudig en zowel de vermelding op het bankafschrift als de discrete verzending worden gewaardeerd. Ik ben van plan om binnenkort opnieuw een bestelling te plaatsen.

Dirk 2 mrt 2023
Reageer
L

Levering duurde langer dan verwacht

De belofte van 'vandaag voor 23:30 uur besteld, morgen in huis' werd niet nagekomen. Ondanks dat ik mijn bestelling op maandag om 22:42 uur plaatste, ontving ik deze pas op zondag. Dit was teleurstellend. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, bleek er een voorraadfout te zijn geweest. De communicatie had beter gekund.

Liesbeth 27 nov 2022
Reageer
T

Aardbeien condooms met noppen

Ik kocht 72 aardbeien condooms, maar deze bleken noppen te hebben, wat niet in de beschrijving stond vermeld. Dit was teleurstellend omdat ze oncomfortabel aanvoelden en ik ze niet meer kon retourneren nadat ik ze uit de verpakking had gehaald. De levering was verder goed, maar het product kwam niet overeen met de omschrijving.

Timo 11 aug 2022
Reageer
M

Snelle en discrete verzending

De verzending verliep snel en discreet. Er zijn ook interessante aanbiedingen waardoor je nieuwe producten kunt ontdekken. De producten zijn van hoge kwaliteit en hebben geen korte houdbaarheidsdatum. Kortom, een aanrader voor een ieder die veilig veel plezier wil hebben in de slaapkamer. Top speeltjes en condooms bieden ze hier aan.

Michiel 14 apr 2022
Reageer
B

Betaalbaar en betrouwbaar

Deze producten zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. De manier waarop ze omgaan met persoonsgegevens op de betaling en verpakking is ook geruststellend. De efficiëntie van de service wordt gewaardeerd. Fijn om anoniem iets te kunnen bestellen wat je liever niet iedereen per ongeluk wil laten zien. Ook is de prijs beter dan in de winkel!

Bas 25 feb 2022
Reageer
J

Eenvoudig bestelproces

Het bestellen verliep soepel en de geleverde artikelen waren zoals verwacht. Op de website staat bij elke bestelling een verrassing vermeld, maar deze heb ik gemist. Het afhaalpunt van DHL had beperkte openingstijden maar dat probleem ligt bij DHL natuurlijk. Ik kreeg exact wat ik besteld had en er waren geen verborgen kosten.

Jelle 11 aug 2021
Reageer
K

Geweldige ervaring

De bezorging was erg snel, wat natuurlijk prettig is. Het meest opgeluchte was ik over de anonieme verpakking, omdat ik niet wilde dat mijn ouders een pakket zouden ontvangen met de naam van het bedrijf erop. De website is duidelijk en de productbeschrijvingen zijn informatief. De prijs-kwaliteitverhouding van de producten die ik kocht, was uitstekend. Ik ben erg tevreden en zal hier zeker weer bestellen als dat nodig is.

Karel 4 aug 2021
Reageer
A

Helemaal tevreden en goed geleverd

Ik ben tevreden over dit bedrijf. De website biedt voldoende keuze in producten, en het navigeren tussen de pagina's was eenvoudig. Het bestelproces verliep soepel en de goederen werden discreet geleverd in een bescheiden kartonnen doos. Het pakketje werd ruim op tijd bezorgd en de bezorger was vriendelijk. Ik bestel hier wel vaker.

Anne 17 jul 2021
Reageer
M

Niet zoals verwacht

De betaalmogelijkheden waren eenvoudig en de discrete verzending verliep snel. Helaas was ik teleurgesteld in mijn bestelling omdat het product niet overeenkwam met de beschrijving. Het had een ongebruikelijke vorm en was niet zoals ik had verwacht. Niet alleen jammer, maar verpestte ook een leuk gepland uitje. Dit soort producten kopen mensen met een reden natuurlijk.. dat moet je niet verpesten.

Mike 16 mrt 2021
Reageer
A

Nog een tevreden klant binnengehaald

De verzending verloopt discreet, zodat niemand kan zien wat erin zit. De levering verliep iets later dan gepland vanwege de drukte bij DHL vanwege corona, wat begrijpelijk is. Over het algemeen ben ik erg tevreden over Condoomfabriek.nl. Ze zijn goedkoop en bieden hoogwaardige producten. Ik kreeg zelfs een gratis cadeautje bij mijn bestelling, wat een leuke verrassing was. Ze hebben een breed assortiment, wat ook geweldig is. Bedankt, Condoomfabriek.nl!

Ad 18 feb 2021
Reageer
M

Geweldige condooms

Condoomfabriek biedt waar voor je geld, ze doen wat ze beloven en zijn ook echt de goedkoopste, wat voor mij belangrijk is. Ze leveren super discreet, wat ook belangrijk is. De condooms zijn comfortabel en rollen gemakkelijk af. Ze hebben een breed assortiment, voor ieder wat wils. Ik ben helemaal blij met deze website!

Max 17 feb 2021
Reageer
F

Geweldige vibrator

Eindelijk een vibrator gevonden die perfect is voor vrouwen die van groot houden. De krachtige motor en oplaadmogelijkheid zijn geweldig. Het apparaat heeft meerdere trilfuncties en is eenvoudig te bedienen. De vibrator ligt prettig in de hand en heeft een mooi ontwerp. Dit zorgt voor vele plezierige avonden. Ook nog eens snel bezorgd en niet duur!

Fabianne 1 dec 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Condoomfabriek.nl

Bij Condoomfabriek.nl is het eenvoudig en snel om condooms te kopen. Ze bieden een breed scala aan condooms in allerlei soorten en maten. Je kunt kiezen uit verschillende topmerken zoals Durex, My Size en Wingman. Het gebruik van condooms tijdens seks helpt bij het voorkomen van SOA's en ongewenste zwangerschappen, zonder dat het ten koste gaat van het plezier. Het assortiment van Condoomfabriek.nl bevat niet alleen standaard condooms, maar ook condooms met extra's om je seksleven spannender te maken, zoals glow-in-the-dark condooms, ribbel condooms, XL condooms en latexvrije condooms. Daarnaast vind je ook condooms met verschillende smaken, stimulerende noppen condooms en vele andere varianten. Ontdek de verschillende voorbehoedsmiddelen en kies jouw favoriet bij Condoomfabriek.nl!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.condoomfabriek.nl
  • info@condoomfabriek.nl