Comfyballs

Comfyballs

3.3 reviewscore • 8 reviews
P

Kwaliteit prijs verhouding niet oke

Vorig jaar februari een onderbroek bij u besteld in de veronderstelling dat het voor dit geld een kwaliteits ondergoed was.
Nu sinds een paar dagen zit er aan de voorkant onder het elastiek een gat.
Onbegrijpelijk hoe dit ontstaan is.
Ik heb onderbroeken van een paar euro en deze gaan al jaren mee.

Paul van Eck 6 mrt 2024
Reageer
H

Voldoet niet aan de verwachting

De Comfyballs boxer heb ik besteld door de verwachting die geschept werd op de website. Dit zou de meest comfortabele boxer zijn die er te krijgen is.
Deze verwachting maken ze niet waar.
De pijpjes krullen op, wat niet prettig zit.
Ook zit het niet comfortabel bij je kroonjuwelen.
Je kunt pas weten of de boxer comfortabel zit, als je hem gedragen heeft. Echter kan hij dan niet meer retour en heeft Comfyballs je bij je ballen.
Al met al een teleurstellende miskoop. Voor mij nooit meer.

Hammekelder 7 mei 2023
Reageer
E

Eindelijk hele fijne onderbroeken

Ja, ze zijn wat duurder maar wat doen deze onderbroeken hun naam eer aan. Zeker als je iets meer te ondersteunen hebt en werk doet waarbij je weinig zit. Ik heb ook andere (bekende) merken gehad maar deze sluiten eromheen en houden het koeler. Hou de aanbiedingen anders in de gaten en probeer eens een Comyball onderbroek.

Edwin 16 aug 2022
Reageer
J

Boxer valt tegen

Heb een aantal van deze prijzige comfyballs boxers aangeschaft, maar ik ga toch weer over op een ander merk. Ze blijven wel goed is de was, maar de naden aan de voorkant van de broek zijn oncomfortabel hoog ( aan de binnenzijde ) en gaan behoorlijk irriteren bij langdurig zitten.
Ik snap niet dat andere mannen daar niet over klagen.

Jan 27 jul 2021
Reageer
K

Beste onderbroek ooit.

Deze onderbroeken zijn de beste ooit. Zeker als je wat meer in je broek hebt dan
gemiddeld biedt deze onderbroek meer comfort dan welk merk ook. Geen plakzak meer bij warm weer en een goede pasvorm zodat je ballen niet in 1 pijp zakken. Ook na meerdere jaren gebruik zien ze er nog prima uit. Enige nadeel is dat bestellen een gedoe is. Het is bijna niet uit te vinden welk materiaal er precies bedoelt wordt.

Kjell 12 mrt 2021
Reageer
B

Comfyballs goede kwaliteit

Mijn man kocht zijn ondergoed al bij Comfyballs en ik verbaasde me altijd over de goede kwaliteit hiervan. Waar mijn ondergoed na enige tijd af was en ik nieuwe moest/wilde kopen, bleef zijn ondergoed gewoon netjes en van goede kwaliteit.
Totdat ik dus op de website hiervan zag dat ze ook damesondergoed verkopen, dat heb ik nooit geweten.
Gelijk wat besteld en inmiddels heb ik het nu een maand binnen ongeveer en ik draag het als het kan iedere dag, tenzij alles net in de was zit natuurlijk.
Maar het zit echt heerlijk! De kleurtjes zijn leuk en ook bij de dameslijn blijft de kwaliteit van de materialen echt heel erg mooi.
Ik blijf hier zeker bestellen, daar is geen twijfel over mogelijk.

Bianca 11 dec 2020
L

Ik koop hier ook al lange tijd mijn ondergoed en dan met name voor het sporten. Ik vind de topjes ervan echt geweldig en dan het liefst in een lekker knal kleurtje inderdaad. Ze ondersteunen heel erg goed en ook met zweten gaat dit ondergoed niet irriteren.
Het is misschien niet het meest sexy ondergoed dat je je kunt voorstellen, maar dat koop je dan wel weer ergens anders. Comfortabel is het absoluut.

Linda 11 dec 2020
M

Cheap ass boxers

Sorry hoor, maar wat zijn dit voor cheap ass boxers. Ik heb van iemand uit mijn voetbalteam een keer voor de grap zo'n onderbroek gekregen tijdens het lootjes trekken met kerst en ik heb het welgeteld één keer gedragen geloof ik.

Ten eerst zag het er niet uit, ik vind ze heel cheap ogen en ook de kwaliteit was één groot drama. Het zat voor geen meter en ik kon niet wachten om, toen ik thuis was, iets anders aan te trekken en dit ding in de prullenbak te gooien.

Sorry, ik kan me voorstellen dat pubers de verschillende felle kleurtjes van deze boxers leuk vinden, maar voor iemand van mijn leeftijd is dit echt geen doen meer.

Melvin 1 sep 2020
Reageer
H

Comfyballs boxers

Degene die deze bedrijfsnaam heeft verzonnen had waarschijnlijk een goede dag haha. Heb je een mooie boxer met de naam Comfyballs erop, ik zie de sarcasme er wel van in. Zal binnenkort eens wat bestellen want zag op de website al dat er super veel keuze is, staat me wel aan. Vraag me wel af of ze ook iets wijdere boxers hebben want dat hele strakke is voor mij alles behalve comfy.

Ik kan nog niet echt een oordeel geven maar ik geef sowieso 4 sterren voor de naam! ;)

Harm 21 apr 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Comfyballs

Er zijn 8 reviews geschreven over Comfyballs op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.comfyballs.nl
  • carefor@comfyballs.nl