Clean Energy

Clean Energy

3.0 reviewscore • 9 reviews
M

Valse beloftes

Krijg een belletje dat hun collega fout heeft gedaan met de vorige leverancier daarom zal ik naar hun overstappen zonder verdere problemen of kosten.ha ha moet opzegkosten bij vorige betalen.Via app heeft mevrouw lisa de jong me beloftes gedaan wat helemaal niet klopt. Bedrag afgeschreven die hoger was dan besproken even later weer bedrag af ges hreven 100euro hoger zonder mij op de hoogte te stellen.de boel wordt heel erg besodemieterd.ga er niet op in

Mira 24 jan 2024
Reageer
K

Zal niet aan clean energy beginnen

Niet aan beginnen. Richten zich bewust via allerlei vage advies clubs op mensen in de schulden/die bijna afgesloten worden.

Communicatie ook zeer selectief en niet professioneel. Passen zelfstandig voorschotbedragen aan (omhoog) zonder berekening, en als je niet akkoord gaat sturen ze een incassobureau op je af en dreigen ze met afsluiting. De tarieven zijn ook skyhigh.

Kevin 8 jan 2024
Reageer
J

Geen uitbetaling

Wilden overstap boete van € 75,00 niet uitkeren. Volgens hen zat dat in de aanbieding Wel op de eindnotering een bedrag van € 125,00
Mijn aanbeveling ga geen contract aan met CleanEnergy. Contact genomen met andere stroom leveranciers, vinden dit slecht en zullen ook CleanEnergy niet aanbevelen. Geen contact gekregen van Cleanenergie - telf. Of e-mail vreem dat eerst dit bericht niet kon plaatsen, te weinig woorden

Joop 28 jun 2023
Reageer
D

Voelt vertrouwd

Elk jaar proberen energiebedrijven je over te halen om over te stappen naar een nog goedkoper contract. Dit heeft mij jarenlang het gevoel gegeven dat ik belazerd werd. Maar er is één uitzondering: Clean Energie. Ik vind hen een topper. Dit jaar kreeg ik opnieuw te maken met telefoontjes van energiecowboys die beweerden dat Clean Energie was overgenomen door een energiecollectief. Dit bleek een leugen te zijn toen ik contact opnam met Clean Energie en mijn intuïtie bleek juist. Ik blijf daarom trouw aan Clean Energie.

Demerina 10 mrt 2023
Reageer
K

Fijn tot op heden

In november van vorig jaar ontving ik de jaarafrekening van Clean Energy en ik was aangenaam verrast om te zien dat mijn maandelijkse voorschotbedrag verlaagd was van €195,00 naar €89,00. Echter viel het mij op dat mijn maandelijkse voorschotbedrag voor elektriciteit slechts €1,00 was, ondanks dat ik 6 zonnepanelen heb die pal op het zuiden gericht zijn. Een maand later steeg het voorschotbedrag wel weer met een paar tientjes, maar daarna bleef het stabiel.

Karin Lamers 6 feb 2023
Reageer
J

Wordt met de klant meegedacht

Op dit moment ben ik niet in staat om het maandbedrag in één keer te betalen. Ik ben echter blij verrast dat er direct een passende afspraak is gemaakt, waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over eventuele vervolgstappen. Het is fijn om te zien dat het bedrijf meedenkt met de klant en bereid is om flexibiliteit te tonen in deze situatie.

Jaspers 27 jan 2023
Reageer
C

Zorgeloos geregeld

Afgelopen maand de overstap gemaakt van Essent naar Clean Energy en dit zou mij zo'n 15 euro per maand gaan schelen.
Ben benieuwd of dit ook echt gaat kloppen, maar het is in ieder geval goedkoper gelukkig.
Daarmee wil ik ook Constantijn bedanken, die mij erg vriendelijk te woord stond en mijn hulp bood voor het indienen van mij boetevergoeding.

Cutters 1 sep 2022
Reageer
J

Heb zo mijn twijfels

Blijkbaar laat dit bedrijf verschillende callcenters consumenten bellen voor het aflsuiten van een nieuw contract zover ik begrepen heb.
Is op zich niet zoveel mis mee, maar dan moet het wel eerlijk gaan.

Ben blijkbaar ooit eens gebeld door ene Westbespaarcoach en dit was gewoon onzin wat die aan het verkopen was.
Later door een andere bedrijf gebeld & deze kwamen wel met juiste informatie en een eerlijke vergelijking.
Uiteindelijk klant geworden bij Clean Energy, dus ben benieuwd hoe dit gaat verlopen.

Joost 13 mei 2022
Reageer
K

Dit is gewoon misleiding

Vorige week werd ik ook gebeld door oplichters en ben helaas in hun praatje getrapt. Ondanks dat ik al een goed contract had, boden ze mij aan om over te stappen voor minder geld. Ik had al snel door dat er iets niet klopte en heb veel vragen gesteld. Toch ben ik erin getrapt toen de oplichter mij liet zien dat het bedrag inderdaad lager was. Ik heb het contract digitaal getekend en later thuis nagekeken. Toen kwam ik erachter dat de oplichter mijn maandelijkse verbruik had omgerekend naar een jaarbasis, waardoor mijn jaarlijkse aantal kuubs twaalf keer zo hoog was. Hierdoor ging mijn rekening juist fors omhoog.

K 19 apr 2022
J

Ook ik heb de zelfde ervaring, kreeg de tegemoet bedrag niet uitbetaald.
Ben toen over gestapt, op eind afrekening een boete van € 125,00
Dit bedrag niet betaald. Raad ook iedereen om geen contract af te sluiten bij LeanEnergy

J 28 jun 2023
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van maart 2024.

Over Clean Energy

Je raadt het al, Clean Energy is een bedrijf dat zich richt op het leveren van schone energie. Het bedrijf is een onderdeel van de Holthausen groep, een groot concern. Een van de unieke kenmerken van Clean Energy is de focus op veiligheid en duurzaamheid. Het bedrijf werkt samen met verschillende partners om duurzame energiebronnen te ontwikkelen en te bevorderen. Clean Energy is ook betrokken bij verschillende initiatieven om energie-efficiëntie te bevorderen en het gebruik van hernieuwbare energie te stimuleren. Het bedrijf biedt verschillende tariefplannen aan, waaronder vaste en variabele tarieven. Clean Energy heeft een goede reputatie op het gebied van klantenservice.