City-Bikes.nl

City-Bikes.nl

2.8 reviewscore • 8 reviews
S

Koop hier geen fiets!!!

Wij dachten 24 uurs service dus optijd ons kado binnen.. 24 uur werden 3 dagen nou vooruit kan gebeuren..
Fiets word geleverd, miste bouten om spatbord vast te zetten, geen schroef om bel vast te zetten. Dus maar mailen,, onderdelen worden opgestuurd nou prima DACHTEN WE.
Eenmaal de zijwieltjes op de fiets raakt het achterwiel de grond niet, weer gemaild reactie er is maar een soort zijwieltjes en daarbij zullen we ze wel verkeerd gemonteerd hebben. 3 mailtjes en heel erg pist off verder met foto's mee verstuurd werd er toch toegegeven dat dit de verkeerde zijwieltjes betrof en dat er Toch een andere maat zijwieltjes is..... optie 1 we gaan de zijwieltjes vanuit Zuid-Limburg wel even ruilen in Rotterdam of wij sturen de zijwieltjes op en binnen 5 werkdagen krijgen we nieuwe gestuurd als de andere binnen zijn.
dacht het niet inmiddels is de verjaardag 2 dagen later dus hebben we nog geen compleet kado.
Na 2 mails krijgen we verzekerd dat op vrijdag de zijwieltjes aan onze deur gewisseld worden! Nou nog enige hoop dat dit goed komt!
Vervolgens zitten we sowieso de hele dag thuis tussen 18 en 20 uur zou ons pakket geleverd worden en zouden de oude wieltjes opgehaald worden. Vanaf 17 uur is de bezorger ineens via GPS niet meer te volgen toen nog in Nijmegen. En krijgen we om 20 uut een melding dat om 18.50 uur de bezorger aan onze deur is geweest maar niemand thuis was... dus we zitten voor ons raam en hebben een ring deurbel pist of die bezorger gebeld. Weer word verzekerd dat zaterdag voor 12 uur het pakket geleverd werd duidelijk gemaakt om 14 uur zijn wij niet thuis.... je raad het al het bezorg tijdsblok word om half 12 gewijzigd naar tussen 14.30 en 16.00 uur komt de bezorger bij u langs.. gezien dit voor deze dag een kado was zijn wij hals overkopen half Zuid-Limburgse gaan afrijden om nog een fiets te krijgen want een meisje van 3 ga je niet met lege handen naartoe...
Ondertussen is de bezorger WEER niet aan onze deur gekomen maar heeft het pakket klakkeloos 5deuren verder neergezet terwijl er getekend moet worden voor het pakket en er een ander pakket retour genomen zou moeten worden. Dit willen ze nu ineens ook op ons verhalen.

Vanaf zaterdag aan het mailen hoe de fiets te retour gestuurd kan worden na 2 keer bellen en 5 mails verder want ja alles MOET per mail. Krijgen we te horen dat de retour kosten 50 euro worden. En dat we ons pakket beter moeten verpakken. dit terwijl er om onze fiets geen enkele folie of plastic zat ter bescherming.. hij zit gewoon in de originele verpakking terug.

KOOP HIER DUS GEWOON GEEN FIETS...... Of je moet al naast de winkel wonen zodat je alle missende onderdelen kan gaan ruilen of ophalen!
We zijn gewoon voor de gek gehouden waar we bij staan 0 service of begrip en heel wat geld weg gegooid en nog 50 euro extra die ze aan je broek duwen...

zelfs als je de wielletjes schuin zet raakt het achterwiel de grond niet eens..

Suzanne 2 nov 2023
Reageer
M

KOOP GEEN FIETS BIJ CITY BIKES

Je weet pas hoe de service van een bedrijf is, wanneer er problemen zijn na de aanschaf. Helaas heb ik de negatieve recensies te laat gelezen. Hopelijk kan ik jou heel wat hoofdpijn voorkomen. Mocht jij dit nog wel op tijd zien, dan zou ik het je echt afraden.

Nadat ik de doos open had gemaakt trof ik, net als vele anderen die een recensie geplaatst hebben, een fiets aan met mankementen. De fiets is op meerdere plekken beschadigd. Ook lijkt het of er met het spuiten van het lak een stuk over is geslagen. Dit is vooral esthetisch. Het is vervelend, maar nog niet het probleem.

Kwalijker is dat onderdelen niet goed in elkaar passen. Ik heb zelf schroefdraden moeten tappen om het een beetje in elkaar te kunnen zetten. Ik trof een moerbout aan die al half gebroken is, nog voordat ik het gebruikt had. Een fietsketting die schuin op de tandwiel zat. Ik heb de hele wiel eraf gehaald om het opnieuw te kunnen uitlijnen. Ook is de meegeleverde veer voor het stuur zo stug dat het onmogelijk is om deze te bevestigen. Ik probeer nu de veer al meerdere dagen op te rekken door er flink gewicht aan te hangen. Helaas wil dat niet baten. Maar het kan toch niet de bedoeling zijn dat je dit als consument nog thuis moet doen bij een nieuwe fiets? Er kan nog steeds niet op de fiets gefietst worden.

Ik heb een klacht ingediend bij City Bikes en foto’s meegestuurd. Ik ben niet uit op een geld bedrag. Ik wil gewoon een fiets, die doet waarvoor het bedoeld is . Vooral als ik die nieuw heb gekocht! Mijn voorstel was dan ook dat ik het omgeruild krijg voor eentje die goed in elkaar gezet is en vrij is van schade. Als reactie kreeg ik €15 en een moerbout aangeboden.

Ik wou dat ik de recensies eerder gelezen had. Ik leid uit de andere recensie af dat er eigenlijk geen service is. Daarom heb ik besloten mezelf nog meer frustratie te besparen en akkoord te gaan met de idiote compensatie van €15+een moerbout. Hopelijk lukt het me om de fiets alsnog volledig werkend te krijgen. Voor het retourneren moet ik namelijk de verzendkosten betalen. En de fiets in een personenauto stoppen gaat ook niet zomaar.
Wat een gedoe! En wat een stom bedrijf zonder service! Bespaar jezelf de ellende en kijk écht ergens anders als je op zoek bent naar een fiets waar je ook op kunt fietsen.

Masa 7 sep 2022
Reageer
M

Fiets van City-bikes.nl alleen voor gevorderden

Helaas ben ik niet zo happy met City-bikes.nl als de rest. Ik had 2 fietsen besteld, deze werden in grote dozen bezorgd. Je moet enkele onderdelen nog zelf in elkaar zetten, denk dan aan de remmen, het stuur, zadel en de trappers. Voor iemand die niet veel verstand heeft van fietsen duurt het ongeveer 2 uurtjes voordat je alles in orde hebt. Zeker die remmen moeten goed worden afgesteld, dat is tricky.

Nu komt het negatieve.
Bij 1 van de 2 fietsen ontbraken er enkele schroefjes, dit kon ik gelukkig nog zelf oplossen door eigen schroefjes te gebruiken. Maar op de andere fiets stond het frame een beetje scheef, had een mail gestuurd of ze een nieuwe konden opsturen, dit ging moeilijk moeilijk en op mails kon je dagen wachten. Na een paar dagen te hebben geprutst lukte het me dan toch om de fiets i.i.g. fietsbaar te krijgen. Ik moest een stuk uit de kettingkast zagen omdat de ketting daartegen aan kwam, ik moest die dingetjes boven de wielen zo buigen dat het allemaal net kon. Spijtig genoeg kon de klantenservice me bijna niet helpen dus als je echt iets hebt met de fiets, is je geld weg gegooid.

De fietsen hebben wel een geweldige prijs. Als je veel verstand hebt van fietsen moet je hier ook zeker je fietsen kopen. Anders zal ik naar de plaatselijke fietsenzaak gaan.

M. ten Hoor 7 feb 2021
Reageer
B

Kinderfietsjes

Je moet hier inderdaad de fietsen zelf nog in elkaar zetten, maar als je dat goed hebt gedaan doen ze het gewoon goed. Kinderfietsjes zijn hier heel goed te betalen en je hebt ze in allerlei soorten en maten. Ik heb hier al meerdere fietsen voor mijn kinderen vandaan gehaald, Moet ik er wel bij vermelden dat ik weet hoe je fietsen in elkaar zet dus dan weet ik ook zeker dat ze wel veilig zijn. Dat is natuurlijk wel erg belangrijk.

Bill 14 jun 2020
City-Bikes.nl

Bedankt voor de review.

City-Bikes.nl 6 jan 2021
R

Ik snap dat je voor de prijs die City-bikes vraagt niet al te veel kunt verwachten, maar dat je de fiets nog volledig zelf in elkaar moet zetten heeft zelfs mij wel verbaasd. Zelfs de remmen zaten nog niet vast aan de fiets, dat lijkt me ook niet heel erg veilig. Uiteindelijk is het gelukt, maar het zal nog even duren voor ik hier met zekerheid op durf te fietsen en er dan ook op durf te vertrouwen dat dit geheel veilig is.

Rien 1 sep 2021
v

slechte service en geen levering

Ik heb 1,5 week geleden een fiets besteld. Deze zou geleverd worden door DHL. zij hebben tot 2 keer toe niet geleverd (zeiden dat ik niet thuis was, maar dat is wel zo en ik heb een camera als bewijs). Vervolgens wordt de fiets op een depot, 30 minuten hiervandaan, afgeleverd en moet ik hem zelf ophalen. een fiets... in een grote doos... dat past nooit in mijn auto. En bovendien moeten zij gewoon leveren. Zij moeten van City bikes een 3e verzendpoging krijgen als opdrachtgever. Ik heb hier 3x voor gebeld, via de chat 2 keer geprobeerd en via de mail. Ze doen het gewoon niet!!!!!! Toen ik aan de telefoon vroeg vandaag (3e keer!) of ik hier bevestiging van zou krijgen dat zij met DHL contact hebben gehad kreeg ik te horen dat hij het gelijk ging doen en dat ik een mail zou krijgen. weer niet gebeurd dus....
ze zijn ook superslecht bereikbaar, zeker voor fulltime werkende mensen.

valerie 7 okt 2019
Reageer
M

City Bikes review ervaring en beoordeling

Ik heb eerst 1 fiets gekocht omdat ik wat negatieve reviews had gelezen omtrent City-Bikes.nl, kwam de volgende dag dus allse prima, was wel 3 uur bezig om de fiets in elkaar te zetten omdat er ook geen handleiding bij zat, kwam er later achter dat je deze kon downloaden via de site. Vooral de remmen is lastig en moet je wel even een tijdje bij zitten om dat goed te hebben, als je eenmaal weet hoe het werkt gaat het wel sneller. Je betaald rond de 200 a 300 euro per NIEUWE fiets dus je mag zeker niet klagen. Ik kocht de fiets met 7 versnellingen, leuke fiets. Nou goed, op gefietst en prima prima dus nog een fiets gekocht want mijn man moest er ook 1 hebben, deze bestelde hij vrijdagavond dus we dachten nou goed, het is niet voor 17:00 gebeurd dus zal dan maandag komen maar wat blijkt, zaterdag werkt city-bikes niet waardoor we moesten wachten tot dinsdag (vandaag). Nu we wisten hoe het werkte zat de fiets in een half uurtje in elkaar. Led lampjes hebben meerdere standen trouwens, erg mooi.

Voor minder dan 500 euro hebben wij 2 erg mooie en goedwerkende fietsen. Chapeau City-Bikes.nl

Marianne 20 aug 2019
B

Vind je het echt goede kwaliteit fietsen? Dan moet je mij wel even vertellen hoe het kan dat telkens als ik ga fietsen dat het voor spatbord tegen mijn wielband aankomt als ik het stuur draai en waarom de kettingkast te groot is waardoor de ketting erlangs ratelt.. heb een stuk uit de kettingkast moeten zagen zodat de ketting er niet meer tegenaan komt. Ben nog steeds aan het verzinnen hoe ik het moet maken zodat het spatbord voor niet meer tegen de band aan komt. Ook zit er geen handleiding bij, al kan je die wel downloaden via de website als je goed zoekt.

Bas 24 okt 2020
N

City Bikes review

Het is niet dat ik heel ontevreden ben over City Bikes, maar ik wil wel iets aankaarten in mijn review over deze website. Allereerst wil ik duidelijk vermelden dat je hier hele goedkope fietsen vandaan kunt halen die in kwaliteit niet onderdoen voor de duurdere merken. De fietsen hebben gewoon versnellingen, handremmen en noem maar op. Dit kun je zelf allemaal aanvinken bij de filter en dan komt er vanzelf de perfecte fiets voor jou in beeld.

Maar wat er niet op de website vermeld staat, dit heb ik in ieder geval niet kunnen vinden, is dat de fiets in delen wordt geleverd en dat je deze zelf nog in elkaar moet zetten. Hier was ik zelf niet op berekend en ik had dit ook nog nooit eerder meegemaakt. Dus toen ik dit voor het eerst zag en de kleine doos waar alles in zat zag, dacht ik eerst dat er iets niet helemaal klopte. Totdat we de doos open deden en zagen dat de verschillende onderdelen er los in zaten en we deze zelf in elkaar moesten gaan knutselen. Het is ons wel gelukt, dat is het probleem ook niet, maar ik was hier wel graag vooraf van op de hoogte geweest. Dan was ik minder geschokt geweest, aan de andere kant weet ik niet of ik de fiets hier dan wel had besteld en achteraf viel het in elkaar zetten me ook reuze mee. Het gevoel is dus wat dubbel. Er is niet zo veel aan de hand, ik vind alleen dat ze dit duidelijk op de website moeten vermelden, om onrust en miscommunicaties te voorkomen.

Nico 17 aug 2019
Reageer
M

goede beoordeling city bikes

Mijn beide kinderen hebben hier hun fiets vandaan gekregen. We hebben ze online besteld voor een mooi bedragje en de volgende dag werden de fietsen al geleverd. Je moet er dan nog wat kleine dingen aan doen zoals de trappers er aan draaien en het zadel er op zetten, maar iedere man of vrouw kan dit prima zelf. Zelf ben ik totaal geen techneut, maar ik heb de fiets van mijn dochtertje helemaal alleen in elkaar gemaakt en dat was binnen een half uurtje klaar. Mijn kinderen zijn dol op hun prachtige fietsen omdat het niet alleen goede fietsen zijn, maar ze er ook nog eens erg leuk en stoer uit zien!

Ik vind dan ook zeker dat city bikes een goede beoordeling verdient! Als je op internet gaat zoeken, vind je ook behoorlijk wat negatieve reacties op deze website, maar wie dat heeft gedaan snap ik niet zo goed. Zelf ben ik een hele tevreden klant en ik weet zeker dat wanneer mijn kinderen een grotere fiets nodig hebben dat wat ze nu hebben, dat hun volgende fiets ook weer bij city bikes gekocht zal worden. Je vind de fietsen nergens goedkoper en de kwaliteit ervan is hartstikke goed.

Monique 17 aug 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over City-Bikes.nl

City-Bikes.nl is dé plek om online een nieuwe fiets te kopen. We hebben een ruim assortiment aan stevige omafietsen, transportfietsen en goedkope kinderfietsen, dus er is altijd voldoende keuze. We zijn de grootste goedkope fietsen webshop van Nederland en hebben daarom een grote voorraad beschikbaar. Bij ons kun je betrouwbaar en betaalbaar jouw perfecte fiets vinden. Als een van de grootste fietsverkopers in Nederland bieden we een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website waarop je gemakkelijk jouw ideale fiets kunt uitzoeken. Of je nu een fiets zoekt voor dagelijks gebruik of voor jouw kind, wij hebben voor ieder wat wils tegen aantrekkelijke prijzen.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.city-bikes.nl
  • info@city-bikes.nl