ChromeBurner

ChromeBurner

4.1 reviewscore • 9 reviews
M

Tevreden met de snelle service

Chromeburner overtrof mijn verwachtingen met hun service. Ik vond een paar laarzen tegen een aantrekkelijke prijs. Tot mijn verrassing werden ze in een mum van tijd geleverd. Ook toen ik twijfels had over de maatvoering, boden ze me snel en deskundig advies. Over het algemeen was de communicatie helder en efficiënt. Ik overweeg sterk om in de toekomst nogmaals bij hen te winkelen.

Maarten 5 aug 2023
Reageer
Y

Alleen problemen met mijn bestelling

Ik had een bestelling geplaatst en er gebeurde een lange tijd niets. Uit nieuwsgierigheid nam ik contact op om te informeren naar de status. Het bleek dat een artikel dat ik al had afgerekend niet voorradig was, ook al gaf hun website aan dat dit wel zo was. Men was in de war en wist niet of mijn bestelling nu moest worden verzonden of niet. Na mijn aandringen stuurden ze de bestelling op, maar met een verkeerd artikel. Nu reageren ze niet op mijn pogingen om het probleem op te lossen. Dit laat me twijfelen over hoe betrouwbaar deze winkel daadwerkelijk is.

Yara 13 aug 2023
Reageer
T

Fantastische winkelervaring

Bij mijn eerste bestelling van een leren broek bij ChromeBurner werd ik aangenaam verrast. Ondanks dat ik vanuit Canada bestelde, was de levering ongelooflijk snel. Bovendien was het product precies zoals beloofd en werd ik continu op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Dergelijke klantenservice is zeldzaam en ik kijk ernaar uit om opnieuw zaken met hen te doen.

Tim 1 aug 2023
Reageer
A

Aanbevolen voor internationale bestellingen

Chromeburner heeft me niet één, maar twee keer versteld doen staan. Ze hadden unieke producten die ik nergens anders kon vinden. Ondanks mijn zorgen over de internationale verzending, waren beide leveringen sneller dan ik ooit had verwacht. Deze ervaringen hebben mijn vertrouwen gewonnen en ik zal hun diensten blijven gebruiken.

Anja 3 jul 2023
Reageer
D

Tevreden over de helmaankoop

Mijn ervaring met het bestellen van een helm bij Chromeburner was over het algemeen zeer positief. Ik was onder de indruk van de snelheid waarmee FedEx het pakket ter levering aanbood. Er waren wat kleine problemen met extra kosten, maar deze werden snel opgelost. De kwaliteit van de helm en de bijbehorende service waren beide uitstekend.

Daan 14 jun 2023
Reageer
E

Teleurstelling met de klantenservice

Ik ontving een beschadigde helm en verwachtte dat het probleem soepel zou worden afgehandeld. Na contact met de klantenservice werd mij verteld dat ik het product kon terugsturen en een nieuw exemplaar zou ontvangen. Toch liep dit proces niet zoals gehoopt. Na hun voorstel voor een oplossing bleek ik uiteindelijk meer te moeten betalen. Wat begon als een eenvoudig verzoek eindigde in een maandlange correspondentie zonder definitieve oplossing.

Esther 9 jun 2023
Reageer
A

Breed assortiment en goede service

Chromeburner bood me een uitstekende winkelervaring. Hun website was gemakkelijk te navigeren, en het personeel was behulpzaam en deskundig. Tot nu toe ben ik tevreden met alle producten die ik heb gekocht. Zelfs toen ik een fout maakte met de maat, werd ik snel geholpen en verliep het retourproces zonder problemen.

Ahmed 3 jun 2023
Reageer
M

Goede deals, maar dure retouren

Hoewel ik blij was met de productprijzen en snelle levering, was ik teleurgesteld toen ik erachter kwam dat ik voor de retourzending moest betalen. Dit lijkt mij een essentieel onderdeel van online winkelen, vooral voor kleding waarbij de maatvoering onzeker kan zijn. Andere winkels bieden goedkopere of zelfs gratis retouren, dus dit was een beetje een tegenvaller.

Max 1 jun 2023
Reageer
B

Uitzonderlijke service vanuit nederland

Mijn recente aankoop bij Chromeburner was een aangename verrassing. Ondanks de afstand tussen Nederland en Idaho, werd mijn helm snel geleverd. Hun reacties op mijn vragen waren tijdig en informatief. Wat betreft prijzen, ze bieden een van de beste deals die ik online kon vinden. Echter, een klein aandachtspuntje: houd er rekening mee dat retourzendingen extra kosten met zich meebrengen.

Bas 20 mei 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over ChromeBurner

ChromeBurner is een geweldige website voor motorrijders die op zoek zijn naar hoogwaardige motorkleding en -accessoires. De website biedt een uitgebreide collectie van verschillende merken en modellen, waaronder helmen, jassen, broeken, laarzen en handschoenen. Het is gemakkelijk om door de website te navigeren en de productbeschrijvingen zijn duidelijk en informatief. Bij ChromeBurner vind je concurrerende prijzen en regelmatig kortingsacties. Je bestelling wordt snel en betrouwbaar verzonden en er zijn diverse betalingsmogelijkheden beschikbaar. De klantenservice is uitstekend en het personeel staat je deskundig en behulpzaam te woord. Naast de webshop heeft ChromeBurner ook een fysieke winkel in Nederland, waar je de producten kunt passen en professioneel advies kunt krijgen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.chromeburner.nl
  • support@chromeburner.com