Chisple

Chisple

1.5 reviewscore • 2 reviews
A

Heel vaag dating

Weinig te beleven op deze site,in de chat weinig te beleven. van de week had ik wat georganiseerd weinig reactie, 1 persoon zal komen maar helaas die persoon niet op dagen.
Daarna nog een hele rare reactie gehad van een persoon.
Leek mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen.
Leuk dingen te ondernemen.

Annemarie 10 jul 2021
Reageer
L

chisple review geen contacten

Chisple zou een ontmoetingsplaats moeten zijn voor gelijkgestemden dus mensen die hetzelfde denken over bepaalde dingen en spiritueel gedoe.. Nou goed, even geprobeerd maar er is helemaal geen actief lid te bekennen. Spijtig van mijn tijd die ik er in heb gestoken, valt echt niets te doen. Jammer maar helaas.

Leon 8 dec 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van mei 2024.

Over Chisple

Chisple richt zich niet specifiek op het vinden van een liefdespartner maar meer op het uitbreiden van je vriendenkring. Dat wordt op de website dan ook aanbevolen als belangrijkste reden om een account aan te maken. Maar natuurlijk kun je ook zoeken voor een date. Na het inloggen kun je direct op zoek gaan naar matches bij jou in de buurt. Heel handig als je onlangs bent verhuisd en je wilt in je nieuwe omgeving leuke mensen leren kennen. Om de site te kunnen bezoeken moet je een account aanmaken. De accounts worden handmatig gecontroleerd voordat je toegang krijgt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.chisple.com/nl/
  • info@chisple.com