D

Verschrikkelijk onhandige software

Ik ben zeer tevreden van de kwaliteit van de fotoboeken, maar de software om dat boek te maken wordt met elke update onhandiger. Niks beter of makkelijker, integendeel. Je bent nu tijdens het maken van het boek de helft van de tijd bezig om onnodige pop-ups weg te klikken, het beeld terug juist te zetten, door de menu's te scrollen, ... 5 sterren voor de fotokwaliteit, 0 sterren voor de gebruikers-interface.

Dirk 3 sep 2021
Reageer
F

Klopt helemaal Dirk. Mijn vrouw kon er ook niet wijs uit worden dus ik heb geholpen. Duurde wel even voordat het uiteindelijk gelukt was. Eindresultaat is wel heel goed! Mooi sterk boek ook! Kan wel een tiental jaren mee om later terug te kijken.

Ferdinand en Merel 4 okt 2021
T

Eigen CEWE fotoboek ontwerpen

Een paar jaar geleden had ik een roadtrip gemaakt door de Verenigde Staten. Hier had ik nog heel veel foto's van dus besloot ik om een CEWE fotoboek te maken. Ik kende CEWE van hun TV reclames. Ik had niet verwacht dat je zoveel mogelijkheden had om je fotoboek te personaliseren. Je krijgt echt een mooi boek waarbij je zelf kunt bepalen wat voor kaft, papier en binding je wilt. Je kunt er zelfs een luxe geschenkverpakking bij bestellen, waardoor je het perfecte cadeau kunt geven. Het ontwerpen van je fotoboek kan volledig online, maar je kunt hier ook software voor downloaden. Het werkt echt verbluffend goed. Je kunt tekst, foto's en cliparts toevoegen aan de pagina's. Ook kun je de indeling en achtergrond wijzigen. Als je eenmaal klaar bent kun je eenvoudig op de "Bestellen" knop klikken en alles wordt voor je geregeld. Echt ideaal! Nooit verwacht dat het zo goed zou werken. Je krijgt geen lullig boekje, maar een professioneel vormgegeven fotoboek. De prijs daar in tegen valt ook heel erg mee. Ik ga dit in de toekomst zeker vaker doen, mocht ik nog mooie reizen maken.

Tim 23 aug 2021
Reageer
Beste kunst en hobbywinkels

Dit zijn de beste kunst en hobbywinkels van december 2022.

Over CEWE

Bij CEWE fotoservice kun je van alles bestellen, van gewone foto's tot fotoboeken of fotokalenders aan toe. Ook wanddecoratie, telefoonhoesjes en nog veel meer producten met een foto erop worden gemaakt bij CEWE fotoservice. Het is een snel groeiend bedrijf met als paradepaardje hun fotoboek, deze wordt het beste besteld en daarom hebben ze regelmatig mooie aanbiedingen lopen.

  • Nog niet geverifieerd