CEWE

CEWE

3.3 reviewscore • 9 reviews
E

Uitstekend product, maar langzame levering

Ik ben tevreden met het product dat ik heb ontvangen. Ik had een fotoalbum van zeer goede kwaliteit besteld en vond de bijbehorende app redelijk eenvoudig te gebruiken. Echter, de productie en verzending van het fotoalbum duurden aanzienlijk langer dan verwacht, waardoor het cadeau voor de verjaardag van de ontvanger te laat arriveerde, ondanks dat ik het ruim van tevoren had besteld. Hoewel ik niet had gecontroleerd of er een geschatte levertijd was, merk ik op dat andere concurrenten doorgaans snellere levering bieden. Over het product zelf ben ik tevreden, maar het leveringsproces kan worden verbeterd.

Evelien 11 sep 2023
Reageer
P

Teleurstellende ervaring met website en levering

Hoewel de website redelijk gemakkelijk te gebruiken was, was mijn ervaring met de klantenservice ronduit teleurstellend. Ik moest met drie verschillende mensen spreken om een cadeau opnieuw te laten bezorgen, en ik had ook gevraagd of het pakket duidelijk gemarkeerd kon worden als afkomstig van een ander bedrijf dan CEWE, aangezien het een cadeau was en ik niet wilde dat mijn vrouw zou weten waar het vandaan kwam. Ze verzekerden me dat de verpakking blanco zou zijn, maar toen het opnieuw werd bezorgd op het oorspronkelijke adres waar mijn vrouw met vakantie was, stond "CEWE" er wel tien keer op geschreven. Dit was een grote teleurstelling en ik zal deze website niet meer gebruiken.

Paul 11 sep 2023
Reageer
E

Goed verpakt bij aankomst

Mijn bestelling arriveerde snel en was goed verpakt. Ik dacht even dat het maar een halve bestelling was, maar het was zo compact en goed verpakt in de doos dat het me aangenaam verraste. Mijn enige punt van aandacht betreft het begrijpen van de lay-out bij het regelen van de gewenste tekst en opmaak op het scherm. Misschien ligt het aan mijn begrip tegenover de computer, maar ik hoop dat ik deze kleine hobbels met wat oefening kan overwinnen.

Erik 10 sep 2023
Reageer
J

Alles aan CEWE was geweldig

Alles aan CEWE was geweldig. Alleen de Amazon-levering liet te wensen over. Ik blijf nog steeds berichten ontvangen over een pakket dat vandaag wordt bezorgd, terwijl het vier dagen geleden al is aangekomen. Toen ik de deurbel beantwoordde, blies de bezorger me rook in het gezicht. Ik had de bezorging opnieuw gepland voor de 5e, maar deze arriveerde niet op die dag. Ik heb zeker 20 e-mails en sms-berichten van Amazon Delivery ontvangen. Maar de fotoboeken zijn fantastisch.

Jenny 9 sep 2023
Reageer
R

Fotoboek over een reis door Maritiem Nederland

Ik wilde een gedetailleerde blik werpen op mijn bezoek aan Nederland in juni om de verschillende diepzeeroutes voor scheepvaart te bekijken. Het fotoboek bood mij het perfecte medium om dit te doen. Het kostte vele weken om elke foto grondig te onderzoeken, waardoor mijn vijfdaagse reis als het ware "langer" duurde!

Richard 8 sep 2023
Reageer
A

slechte app, onbetrouwbare levertijden, prima prod

Het eindproduct (een fotoboek) is van goede kwaliteit, maar ik zou het niet aanbevelen. De app is helemaal niet gebruiksvriendelijk, met te veel onduidelijkheden en een gebrek aan flexibiliteit. Het heeft buitensporig veel tijd gekost om een eenvoudig ontwerp correct te maken. De afdruk- en leveringstijden zijn onnodig lang en onbetrouwbaar. Als je op zoek bent naar een cadeau met een vaste leveringsdatum, gebruik dan niet CEWE. De klantenservice was verschrikkelijk - slecht betaalde, slecht getrainde medewerkers die niet in staat zijn om effectief te helpen.

Anna 7 sep 2023
Reageer
F

Vreselijke klantenservice

Voordat ik de bestelling plaatste, heb ik contact opgenomen met de klantenservice om een offerte te krijgen voor de klus, omdat het op hun website niet duidelijk was hoeveel de totale kosten zouden zijn. De prijs die ik kreeg was onjuist en ik moest uiteindelijk meer betalen, nadat ik tijd had besteed aan het samenstellen van het fotoboek. Bovendien betaalde ik extra voor snelle levering, maar het boek arriveerde later dan de verwachte datum en werd afgeleverd op het factuuradres in plaats van het bezorgadres. Het klantenserviceteam kon het probleem niet oplossen.

Frans 6 sep 2023
W

Het programma wordt telkens onderbroken.
Het opnieuw ophalen van fotobestanden duurt erg lang of lukt helemaal niet.
Het antwoord op mijn E-mail met uitleg over de problemen, toelichting over het gebruik van een iMac, de software versie etc, etc. Is er een met vragen die al in 1e mail stonden is zéér teleurstellend. Er niet moeite gedaan om het probleem op te lossen.

Wim de Rijk 30 okt 2023
D

Verschrikkelijk onhandige software

Ik ben zeer tevreden van de kwaliteit van de fotoboeken, maar de software om dat boek te maken wordt met elke update onhandiger. Niks beter of makkelijker, integendeel. Je bent nu tijdens het maken van het boek de helft van de tijd bezig om onnodige pop-ups weg te klikken, het beeld terug juist te zetten, door de menu's te scrollen, ... 5 sterren voor de fotokwaliteit, 0 sterren voor de gebruikers-interface.

Dirk 3 sep 2021
F

Klopt helemaal Dirk. Mijn vrouw kon er ook niet wijs uit worden dus ik heb geholpen. Duurde wel even voordat het uiteindelijk gelukt was. Eindresultaat is wel heel goed! Mooi sterk boek ook! Kan wel een tiental jaren mee om later terug te kijken.

Ferdinand en Merel 4 okt 2021
T

Eigen CEWE fotoboek ontwerpen

Een paar jaar geleden had ik een roadtrip gemaakt door de Verenigde Staten. Hier had ik nog heel veel foto's van dus besloot ik om een CEWE fotoboek te maken. Ik kende CEWE van hun TV reclames. Ik had niet verwacht dat je zoveel mogelijkheden had om je fotoboek te personaliseren. Je krijgt echt een mooi boek waarbij je zelf kunt bepalen wat voor kaft, papier en binding je wilt. Je kunt er zelfs een luxe geschenkverpakking bij bestellen, waardoor je het perfecte cadeau kunt geven. Het ontwerpen van je fotoboek kan volledig online, maar je kunt hier ook software voor downloaden. Het werkt echt verbluffend goed. Je kunt tekst, foto's en cliparts toevoegen aan de pagina's. Ook kun je de indeling en achtergrond wijzigen. Als je eenmaal klaar bent kun je eenvoudig op de "Bestellen" knop klikken en alles wordt voor je geregeld. Echt ideaal! Nooit verwacht dat het zo goed zou werken. Je krijgt geen lullig boekje, maar een professioneel vormgegeven fotoboek. De prijs daar in tegen valt ook heel erg mee. Ik ga dit in de toekomst zeker vaker doen, mocht ik nog mooie reizen maken.

Tim 23 aug 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over CEWE

Er zijn 9 reviews geschreven over CEWE op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.cewe.nl
  • foto@cewe.nl