Centraal Beheer

Centraal Beheer

3.6 reviewscore • 10 reviews
H

Geweldige klantenservice

Ik had onlangs problemen met mijn autoverzekering en was erg teleurgesteld door de service die ik elders had ontvangen. Bij andere verzekeraars wilden ze niet eens naar mijn verhaal luisteren en kreeg ik geen eerlijke kans. Centraal Beheer daarentegen nam ruimschoots de tijd om mijn situatie volledig te begrijpen. Ik heb ongeveer een half uur aan de telefoon gezeten om alles uit te leggen, en ze luisterden aandachtig en deden er alles aan om aan mijn behoeften tegemoet te komen. Wat nog belangrijker is, ze hebben me de volgende ochtend teruggebeld en hebben me snel en efficiënt geholpen om een nieuwe verzekering af te sluiten. Ik wil met name Mariska bedanken, de medewerkster die boven verwachting heeft gepresteerd. Ze verdient zeker erkenning en waardering voor haar fantastische werk!

Henk 13 sep 2023
Reageer
K

Uitstekende afhandeling van waterschade

Ik wil Centraal Beheer van harte bedanken voor hun voortreffelijke service bij de afhandeling van mijn woonverzekering na waterschade veroorzaakt door een defecte wasmachine. Ze hebben snel gehandeld door een schoonmaakbedrijf in te schakelen om het probleem aan te pakken. Bovendien hebben ze de kosten voor elektriciteit volledig vergoed. Omdat mijn laminaatvloer moest worden vervangen, heeft Centraal Beheer alles gecoördineerd, inclusief het inschakelen van verhuis- en montagebedrijven. Ik ben zeer tevreden over hun professionele aanpak en zorgvuldige afhandeling.

Karin 14 sep 2023
Reageer
L

Doorlopende reisverzekering europa

Mijn ervaring met de doorlopende reisverzekering Europa van Centraal Beheer was buitengewoon positief. Ze hebben me uitstekend geholpen bij het regelen van vervangend vervoer en hebben alle extra kosten die we hebben gemaakt volledig vergoed. Wat nog indrukwekkender is, is dat ik de doorlopende verzekering pas op de dag van het pechgeval heb laten ingaan en ze me toch hebben geholpen. Ik ben enorm dankbaar voor de hulp die ik van Centraal Beheer heb gekregen, en ik heb zeker positieve mond-tot-mondreclame voor hen gemaakt. Het is echt geruststellend om te weten dat er een verzekeraar is die zo betrouwbaar en behulpzaam is.

Liesbeth 13 sep 2023
Reageer
A

Teleurstellende annulering van verzekering

Hoewel de communicatie in het begin goed verliep, eindigde de annulering van mijn verzekering in een grote teleurstelling. Ondanks dat ik privéomstandigheden had uitgelegd en om uitstel had gevraagd tot 11 september 2023, heeft Centraal Beheer mijn verzekering stopgezet en mijn gegevens gemarkeerd voor andere verzekeraars. Dit heeft ernstige gevolgen voor mijn financiële situatie en toekomstige mogelijkheden. Hun acties waren zeer teleurstellend, vooral zo kort voor de afgesproken datum.

Annelies 8 sep 2023
Reageer
G

Twijfelachtige praktijken

Het lijkt erop dat Centraal Beheer vooral bezig is met het innen van premies en aarzelt om uitkeringen te doen. Ze lijken allerlei excuses te bedenken om geen uitkeringen te hoeven verstrekken. Dit doet me denken aan de problemen die vaak worden besproken in consumentenprogramma's op televisie. Het is absoluut onaanvaardbaar dat een verzekeraar op deze manier handelt.

Gerard 5 sep 2023
Reageer
P

Slechte klantenservice

Ik raad ten zeerste af om met Centraal Beheer in zee te gaan. Ze hebben mijn no-claimbeschermer over het hoofd gezien, waardoor mijn premie omhoogschoot en ik een aanzienlijk bedrag moest terugbetalen. Ondanks hun eigen fouten werden we uit de verzekering gezet omdat we het geld hadden teruggeboekt. Daarnaast hebben we meer dan een jaar moeten wachten op de uitbetaling van letselschade. Centraal Beheer behandelt zijn klanten zeer slecht en komt beloftes niet na.

Piet 18 aug 2023
Reageer
W

Eerlijkheid levert problemen op

Toen ik eerlijk vertelde hoe mijn inductiekookplaat beschadigd was, bleek dit niet gedekt te zijn door mijn verzekering. Het lijkt erop dat eerlijkheid niet altijd de beste keuze is. De volgende keer zal ik wellicht een andere verklaring geven om problemen te voorkomen. Eerlijkheid kan soms tot onnodige complicaties leiden. Blijkbaar is de wereld niet klaar voor eerlijke mensen.

Willem 17 aug 2023
Reageer
D

MoneyView inboedelverzekering

Van MoneyView krijgt de inboedelverzekering van Centraal Beheer 5 sterren! Van mij krijgen ze ook 5 sterren. Ik heb er nog nooit gebruik van hoeven maken, maar het geeft mij wel een veilig gevoel. Dat ik weet dat ik een goede en betrouwbare verzekering heb bij Centraal Beheer. Ik blijf gewoon bij Centraal Beheer en ik kan het iedereen aanbevelen.

Dineke 14 okt 2022
Reageer
R

Centraal Beheer verzekeringen

Centraal Beheer heeft goedkope verzekeringen. Voor al mijn verzekeringen zit ik bij Centraal Beheer. Wel handig om alles bij dezelfde verzekeraar te hebben. En zoals ik al zei, de prijs is ook goed. Als je specifiek gaat kijken naar bepaalde verzekeringen, kan het elders wellicht goedkoper, maar het gemak dat alles bij dezelfde verzekeraar zit vind ik meer waard. Tot nu toe ben ik erg tevreden met mijn verzekeringen bij Centraal Beheer.

Ron 21 jul 2021
Reageer
V

Autoverzekering bij Centraal beheer

Al zolang ik mij kan heugen heb ik de auto's die ik in mijn bezit heb gehad verzekerd bij Centraal beheer, dit is mij altijd goed bevallen en ik zie hierdoor geen reden om over te stappen naar een andere verzekeringsmaatschappij.
Ieder jaar die ik rij zonder dat ik een aanrijding oid heb gehad, gaat het bedrag dat ik moet betalen omlaag in verband met het risico dat ze met mij lopen.
Ik vind dat zelf wel een mooi iets, nu kan er natuurlijk altijd iets gebeuren en kun je er lang niet altijd zelf iets aan doen.
Maar het is toch weer mooi meegenomen als je dit jaar goedkoper uit bent dan het jaar ervoor enzovoort enzovoort.

Vincent 8 nov 2020
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van juni 2024.

Over Centraal Beheer

Er zijn 10 reviews geschreven over Centraal Beheer op Reviews.nl. Met een 3.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.centraalbeheer.nl
  • webcare@centraalbeheer.nl