Centraal Beheer

Centraal Beheer

4.3 reviewscore • 3 reviews
D

MoneyView inboedelverzekering

Van MoneyView krijgt de inboedelverzekering van Centraal Beheer 5 sterren! Van mij krijgen ze ook 5 sterren. Ik heb er nog nooit gebruik van hoeven maken, maar het geeft mij wel een veilig gevoel. Dat ik weet dat ik een goede en betrouwbare verzekering heb bij Centraal Beheer. Ik blijf gewoon bij Centraal Beheer en ik kan het iedereen aanbevelen.

Dineke 14 okt 2022
Reageer
R

Centraal Beheer verzekeringen

Centraal Beheer heeft goedkope verzekeringen. Voor al mijn verzekeringen zit ik bij Centraal Beheer. Wel handig om alles bij dezelfde verzekeraar te hebben. En zoals ik al zei, de prijs is ook goed. Als je specifiek gaat kijken naar bepaalde verzekeringen, kan het elders wellicht goedkoper, maar het gemak dat alles bij dezelfde verzekeraar zit vind ik meer waard. Tot nu toe ben ik erg tevreden met mijn verzekeringen bij Centraal Beheer.

Ron 21 jul 2021
Reageer
V

Autoverzekering bij Centraal beheer

Al zolang ik mij kan heugen heb ik de auto's die ik in mijn bezit heb gehad verzekerd bij Centraal beheer, dit is mij altijd goed bevallen en ik zie hierdoor geen reden om over te stappen naar een andere verzekeringsmaatschappij.
Ieder jaar die ik rij zonder dat ik een aanrijding oid heb gehad, gaat het bedrag dat ik moet betalen omlaag in verband met het risico dat ze met mij lopen.
Ik vind dat zelf wel een mooi iets, nu kan er natuurlijk altijd iets gebeuren en kun je er lang niet altijd zelf iets aan doen.
Maar het is toch weer mooi meegenomen als je dit jaar goedkoper uit bent dan het jaar ervoor enzovoort enzovoort.

Vincent 8 nov 2020
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van juni 2023.

Over Centraal Beheer

Centraal Beheer is een verzekeraar voor al je verzekeringsbehoeften, met een ruim aanbod aan verzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een autoverzekering, inboedelverzekering of zakelijke aansprakelijkheidsverzekering, zij hebben de juiste oplossing voor jouw. De deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze, en bieden persoonlijke service zodat je altijd terecht kunt met al je vragen en opmerkingen. Bekijk online naar Centraal Beheer voor een betrouwbare en betaalbare verzekering. Hun verzekeringen zijn afgestemd op specifieke behoeften en budget, zodat je altijd de juiste verzekering kunt vinden en afsluiten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.centraalbeheer.nl