Internet Tv

Canal Digitaal

12 reviews
75% positief
8% neutraal
17% negatief

Canal Digitaal biedt klanten een tv pakket aan met tientallen zenders die je via een smart-tv, telefoon, tablet en laptop kan bekijken. Hierin zit standaard ESPN Eredivisie inbegrepen en kan je onbeperkt de beste films en series bekijken. Ze werken samen met Online.nl waardoor ze naast het tv pakket nu ook een internet pakket kunnen aanbieden. Uiteraard handig aangezien de app via internet toegankelijk is.

T-Mobile Thuis is van alle internet en tv providers de beste keuze.

Bezoek T-Mobile Thuis


Reviews (12)

  • Kolonel

    Review over Canal Digitaal positief

    Ik lees vrijwel alleen positieve reviews of een ervaring van iemand die er de ballen verstand van heeft. Hier ben ik blij om want ik ben reeds overgestapt naar Canal Digitaal omdat je er gratis ESPN zenders bij krijgt en ik gewoon van een onafhankelijke partij glasvezel internet wil. Je hebt verder geen tv kastje meer nodig met allerlei bekabeling, alles gaat via een app van Canal Digitaal die je op je tv kan installeren. Ook een stuk mooier voor televisies die je aan de muur hebt hangen omdat er simpelweg minder kabels benodigd zijn. Kosten 14,95 per maand voor 60+ HD tv zenders en ESPN krijg je er dus gratis bij, dat is wel prima in mijn ogen.

    Kolonel 11 mei 2022

  • Joeri

    Super deal met ESPN

    Ik heb een abonnement bij Canal Digitaal afgesloten, mede omdat je er gratis ESPN bij krijgt. Normaal betaal je al ongeveer een tientje voor ESPN, als je dat bedrag van het totaalbedrag haalt, blijft er nog maar zo'n 5 euro over. Dat lijkt mij een hele goede deal en daarom heb ik gekozen voor Canal Digitaal. Als ze er geen ESPN bij hadden, had ik ook zeker niet voor Canal Digitaal gekozen, maar nu is het gewoon een super deal.

    Joeri 16 apr 2022

  • Marion

    TV in een app

    Het was wel even wennen, want je moet de app van Canal Digitaal openen om tv te kunnen kijken, maar het is het wel waard. Geen Ziggo of KPN box meer met zijn eigen afstandsbediening. Gewoon de afstandsbediening van de tv, zonder kastjes en kabels onder de tv. Dat is wel echt fijn, alleen moet je wel een extra handeling uitvoeren om tv te kunnen kijken, vanwege de app. Los daarvan is Canal Digitaal gewoon goed. Niks op aan te merken.

    Marion 1 apr 2022

  • Ron

    Canal Digitaal werkt heel prettig

    Ik schrijf niet vaak reviews maar wij zijn overgestapt naar Online.nl en hierbij zou je ook een tv abonnement van Canal Digitaal erbij kunnen bestellen. Was eerst wat sceptisch omdat ik niet precies wist wat het was. Enkele reviews gelezen en andere informatie pagina's en kwam tot de conclusie dat die wel prima is. Wilde mijn Ziggo kabel behouden maar dat is nu dus niet meer nodig. Kan nu via een app op mijn televisie programma's live kijken en ook terug kijken is mogelijk. Gaat een stuk soepeler dan via mijn oude mediabox dus ben zeer tevreden.

    Ron 11 mrt 2022

  • Andre

    Fijn tv kijken via Canal Digitaal app

    Voor 15 euro kan je op ieder toestel tv kijken met een eigen ontworpen app die heel fijn is. In ieder geval een stuk fijner en vooral sneller dan alle verouderde mediaboxen die de meeste internet en tv diensten je aansmeren. Tv terug kijken via de Canal Digitaal app gaat moeiteloos en is gewoon te openen op je tv in plaats van dat je met kabels rond zit te sleuren. Zeker de moeite waard om eens te proberen. Ook gratis Fox Sports Eredivisie by the way!

    Andre 1 jan 2022

  • Quido F

    Canal digitaal geen eigen internet pakket

    Vind het jammer dat canal digitaal geen internet pakket aanbiedt zelf. Dan moet je al in zee gaan met online.nl om zo internet te krijgen naast het tv app pakket wat canal digitaal zelf aanbiedt. Wel een gemiste kans als je het mij vraagt. Stond namelijk eerst op de website dat ze ook een alles-in-1 glasvezel pakket aanbieden maar als je dan verder klikt staat er plots dat je alleen de keuze hebt uit een samenwerking met online.nl. Liever alles bij 1 provider als je het mij vraagt. Wel jammer.

    Quido F 22 dec 2021

  • Casper

    Het nieuwe tv kijken

    Dit is wel echt vet. Voorheen altijd tv gehad vanuit de kabel naar allerlei digitale tv kastjes. Canal Digitaal doet het anders door een app op je tv te installeren waarbij je dus in principe tv kijkt via je internetverbinding. Totaal geen tv kastje meer nodig van welke provider dan ook. Hoef je alleen maar internet aan te schaffen bij een internet/tv provider als je een abonnement neemt bij Canal Digitaal. Werkt nog veel fijner dan ik voorheen dacht want eenmalig moet je even inloggen op de app (heb een Samsung tv waar ik hem op heb geïnstalleerd) en hierna kan je gewoon alle zenders live aanklikken, terug kijken en ook films kiezen. Die apps op de tv is waarschijnlijk de toekomst want gebruikte nu al vaak KIJK of RTLXL app om programma's terug te kijken.

    Casper 22 dec 2021

  • Romy

    Alles van tv in 1 app

    Ik ben zo blij dat ik ben overgestapt naar Canal Digitaal. Het is veel goedkoper, geen lelijke kastjes en kabels achter de tv en het werkt net zo goed als Ziggo, KPN, etc. Ik kan op al mijn apparaten tv kijken en terug kijken/opnemen is ook geen probleem. Ik heb gewoon een heel goedkoop internet abonnement met Canal Digitaal. Het scheelt mij op deze manier zeker geld. Ik had ook altijd een hekel aan mijn Ziggo modem met al die kabels erbij. Het lukte mij nooit om er een mooi plekje voor te vinden en als er een kabel scheef zat, begon het te storen. Dit is gelukkig allemaal verleden tijd met Canal Digitaal! Tv kijken gaat namelijk via de app van Canal Digitaal. Hier heb je wel een internet abonnement voor nodig. Het lijkt mij ook ideaal voor als je nog thuis woont en boven geen tv hebt, maar wel wifi. Dan is dit een vrij goedkope oplossing.

    Romy 21 dec 2021

  • Ruben

    Gratis ESPN inclusief meer dan 60 zenders

    Bij Canal Digitaal krijg je 60+ zenders inclusief ESPN, ESPN2, ESPN3 en ESPN4. Je kunt ook tot 7 dagen terugkijken en met Canal+ Series kun je series en films on demand kijken. Ook kun je op meerdere schermen tegelijk kijken en kost met maar € 14,95 per maand. Geen kastjes en gedoe, maar alles via de Canal Digitaal TV App kijken. Het mooiste is misschien wel dat het maandelijks opzegbaar is, dus je zit niet aan een lang contract vast. Dit was precies de reden waarom ik voor Canal Digitaal heb gekozen. Ik heb een heel goedkoop internet abonnement van Budget en daarnaast gewoon Canal Digitaal. Dit maakt het voor mij voordeliger dan een Alles in 1 abonnement. De Canal Digitaal App is heel makkelijk en fijn in gebruik. Je moet altijd even de app opstarten, maar los van dat merk ik geen verschil met normale televisie wat je bij een Alles in 1 pakket krijgt. Het werkt net zo goed. In combinatie met ESPN is het ook nog een stuk goedkoper dan Alles in 1 en dat je los van ESPN moet betalen. Ik ben er heel blij mee en je kunt het altijd een maand proberen. Bevalt het je niet, dan kun je het eenvoudig opzeggen. Dat is het mooie aan Canal Digitaal. Ik kijk ook wel tv op mijn telefoon, tablet en laptop dus dan werkt zo'n app juist heel goed. Live tv pauzeren, opnemen en terugkijken is ook allemaal mogelijk wat je ook bij bijvoorbeeld duurdere Ziggo abonnementen kunt verwachten. Dit krijg je allemaal standaard bij Canal Digitaal, terwijl ze zo goedkoop zijn. De eerste week krijg je zelfs gratis dus geen reden om het niet te proberen. Het lijkt mij ook ideaal als je veel van huis bent en toch tv wilt kunnen kijken. Wat voor mij de doorslag gaf is dat ze gratis ESPN aanbieden bij Canal Digitaal. Normaal gesproken betaal je al meer dan € 10 voor alleen ESPN. Bij Ziggo kost ESPN volgens mij zelfs € 17,95 per maand, terwijl Canal Digitaal slechts € 14,95 per maand kost en hier krijg je gratis ESPN bij. Kortom, als je ook graag ESPN wilt kijken maar niet teveel wilt betalen, kun je het beste Canal Digitaal nemen inclusief een los internet abonnement bij een andere zoals bijvoorbeeld Budget. Het scheelt aanzienlijk ten opzichte van een Alles in 1 abonnement met ESPN erbij. Mocht ESPN ooit weggaan bij Canal Digitaal, dan kan ik het direct opzeggen zonder aan een lang abonnement vast te zitten. Geen risico dus. Dat maakt Canal Digitaal zo perfect. Gewoon doen, je zult er geen spijt van krijgen.

    Ruben 30 sep 2021

  • Naomi

    Canal digitaal slechte aanbieder

    Ik zou mensen nooit aanraden om naar canal digitaal te gaan, ik vind dit een hele slechte aanbieder.
    Het is dat wij hier een contract hebben afgesloten helaas waar we een langere tijd aan vast zitten, maar anders waren wij hier ook allang weer weg gegaan.
    Het is niet naar onze wens, het enige kleine voordeel hiervan is de lage prijs die canal digitaal dan weer wel heeft.
    Maar als de rest het niet doet dan is het mij die lage prijs ook niet waard en dan is zelfs deze prijs in mijn ogen nog te duur.
    Dus mensen, doe het niet, want het is een slechte aanbieder.

    Naomi 23 nov 2020

  • Ramon

    Canal digitaal beoordeling

    Als je nog iets zoekt voor de tv dan zou ik in ieder geval niet voor canal digitaal gaan.
    Zodra wij de mogelijkheid kregen, zijn wij hier weg gegaan want wij waren er helemaal niet tevreden over.
    De tarieven zijn hier Skye high en wat je er hier voor in ruil krijgt is geen goede deal.
    Wij zitten nu ergens anders en zijn hier veel beter af

    Ramon 27 jul 2020

  • Rene

    Canal Digitaal review

    Wij hebben, zoals je dat eerder ook had, nog geen alles in 1 pakket. Wij zitten bijvoorbeeld voor internet bij Online.nl en voor televisie bij Canal Digitaal, is volgens mij nog goedkoper ook als bijvoorbeeld KPN en Ziggo terwijl je zeer goed internet hebt bij Online ( is van Kpn) en zeer ruime keuze aan zenders bij Canal Digitaal dus het beste van beide werelden. We gebruiken ook veel het Tv-kijken via internet, waarbij je dus op je tablet, mobiel en laptop tv kan kijken.

    Rene 24 feb 2020