Canal Digitaal

Canal Digitaal

4.00/5.00 • 12 reviews
R

Alles van tv in 1 app

Ik ben zo blij dat ik ben overgestapt naar Canal Digitaal. Het is veel goedkoper, geen lelijke kastjes en kabels achter de tv en het werkt net zo goed als Ziggo, KPN, etc. Ik kan op al mijn apparaten tv kijken en terug kijken/opnemen is ook geen probleem. Ik heb gewoon een heel goedkoop internet abonnement met Canal Digitaal. Het scheelt mij op deze manier zeker geld. Ik had ook altijd een hekel aan mijn Ziggo modem met al die kabels erbij. Het lukte mij nooit om er een mooi plekje voor te vinden en als er een kabel scheef zat, begon het te storen. Dit is gelukkig allemaal verleden tijd met Canal Digitaal! Tv kijken gaat namelijk via de app van Canal Digitaal. Hier heb je wel een internet abonnement voor nodig. Het lijkt mij ook ideaal voor als je nog thuis woont en boven geen tv hebt, maar wel wifi. Dan is dit een vrij goedkope oplossing.

Romy 21 dec 2021
Reageer
K

Review over Canal Digitaal positief

Ik lees vrijwel alleen positieve reviews of een ervaring van iemand die er de ballen verstand van heeft. Hier ben ik blij om want ik ben reeds overgestapt naar Canal Digitaal omdat je er gratis ESPN zenders bij krijgt en ik gewoon van een onafhankelijke partij glasvezel internet wil. Je hebt verder geen tv kastje meer nodig met allerlei bekabeling, alles gaat via een app van Canal Digitaal die je op je tv kan installeren. Ook een stuk mooier voor televisies die je aan de muur hebt hangen omdat er simpelweg minder kabels benodigd zijn. Kosten 14,95 per maand voor 60+ HD tv zenders en ESPN krijg je er dus gratis bij, dat is wel prima in mijn ogen.

Kolonel 11 mei 2022
Reageer
J

Super deal met ESPN

Ik heb een abonnement bij Canal Digitaal afgesloten, mede omdat je er gratis ESPN bij krijgt. Normaal betaal je al ongeveer een tientje voor ESPN, als je dat bedrag van het totaalbedrag haalt, blijft er nog maar zo'n 5 euro over. Dat lijkt mij een hele goede deal en daarom heb ik gekozen voor Canal Digitaal. Als ze er geen ESPN bij hadden, had ik ook zeker niet voor Canal Digitaal gekozen, maar nu is het gewoon een super deal.

Joeri 16 apr 2022
Reageer
M

TV in een app

Het was wel even wennen, want je moet de app van Canal Digitaal openen om tv te kunnen kijken, maar het is het wel waard. Geen Ziggo of KPN box meer met zijn eigen afstandsbediening. Gewoon de afstandsbediening van de tv, zonder kastjes en kabels onder de tv. Dat is wel echt fijn, alleen moet je wel een extra handeling uitvoeren om tv te kunnen kijken, vanwege de app. Los daarvan is Canal Digitaal gewoon goed. Niks op aan te merken.

Marion 1 apr 2022
Reageer
R

Canal Digitaal werkt heel prettig

Ik schrijf niet vaak reviews maar wij zijn overgestapt naar Online.nl en hierbij zou je ook een tv abonnement van Canal Digitaal erbij kunnen bestellen. Was eerst wat sceptisch omdat ik niet precies wist wat het was. Enkele reviews gelezen en andere informatie pagina's en kwam tot de conclusie dat die wel prima is. Wilde mijn Ziggo kabel behouden maar dat is nu dus niet meer nodig. Kan nu via een app op mijn televisie programma's live kijken en ook terug kijken is mogelijk. Gaat een stuk soepeler dan via mijn oude mediabox dus ben zeer tevreden.

Ron 11 mrt 2022
Reageer
A

Fijn tv kijken via Canal Digitaal app

Voor 15 euro kan je op ieder toestel tv kijken met een eigen ontworpen app die heel fijn is. In ieder geval een stuk fijner en vooral sneller dan alle verouderde mediaboxen die de meeste internet en tv diensten je aansmeren. Tv terug kijken via de Canal Digitaal app gaat moeiteloos en is gewoon te openen op je tv in plaats van dat je met kabels rond zit te sleuren. Zeker de moeite waard om eens te proberen. Ook gratis Fox Sports Eredivisie by the way!

Andre 1 jan 2022
Reageer
Q

Canal digitaal geen eigen internet pakket

Vind het jammer dat canal digitaal geen internet pakket aanbiedt zelf. Dan moet je al in zee gaan met online.nl om zo internet te krijgen naast het tv app pakket wat canal digitaal zelf aanbiedt. Wel een gemiste kans als je het mij vraagt. Stond namelijk eerst op de website dat ze ook een alles-in-1 glasvezel pakket aanbieden maar als je dan verder klikt staat er plots dat je alleen de keuze hebt uit een samenwerking met online.nl. Liever alles bij 1 provider als je het mij vraagt. Wel jammer.

Quido F 22 dec 2021
Reageer
K

Ben ik het niet met je eens. Juist doordat ze geen eigen netwerk hebben kunnen ze zich helemaal focussen op hun tv app. Die overigens geweldig werkt, super snel zonder vastlopers, wat bij de meeste mediaboxen wel gebeurd. Je krijgt ook gratis ESPN zenders en 100 Mb/s glasvezel verbinding als je wel voor Online.nl kiest. Krijg je dus een modem van Online.nl en een account van Canal Digitaal om in te loggen op je tv app.
Kosten 54,00 euro vaste prijs per maand. Het eerste half jaar zelfs een stuk goedkoper.

Komkommer 22 dec 2021
C

Het nieuwe tv kijken

Dit is wel echt vet. Voorheen altijd tv gehad vanuit de kabel naar allerlei digitale tv kastjes. Canal Digitaal doet het anders door een app op je tv te installeren waarbij je dus in principe tv kijkt via je internetverbinding. Totaal geen tv kastje meer nodig van welke provider dan ook. Hoef je alleen maar internet aan te schaffen bij een internet/tv provider als je een abonnement neemt bij Canal Digitaal. Werkt nog veel fijner dan ik voorheen dacht want eenmalig moet je even inloggen op de app (heb een Samsung tv waar ik hem op heb geïnstalleerd) en hierna kan je gewoon alle zenders live aanklikken, terug kijken en ook films kiezen. Die apps op de tv is waarschijnlijk de toekomst want gebruikte nu al vaak KIJK of RTLXL app om programma's terug te kijken.

Casper 22 dec 2021
Reageer
K

Klopt ik heb het ook al een tijdje. Moet wel eerlijk bekennen dat je wel een vrij nieuwe tv moet hebben met een goede processor. Mijn tv van een aantal jaren geleden had wel moeite met apps. Probeerde het toen nog via zo'n android usb stickje, ging ook niet van harte. De nieuwe tv's anno 2021+ zijn sowieso snel genoeg.

Komkommer 22 dec 2021
G

Wat ik vooral interessant vind is waarom grote bedrijven als Ziggo en KPN geen tv app hebben (wel op ipad en computer maar niet op de tv). Dit scheelt ze zoveel aan hardware kosten dat wil je niet weten. En is voor de klant handiger in gebruik, dus maak een goede app! Canal Digitaal is jullie duidelijk voor geweest.

Gerard 23 dec 2021
S

Wat je zegt klopt helemaal. Je hebt wel een nieuwe tv nodig anders gaat de app haperen, zeker met terug kijken. Op iPad en tablets is het vrijwel altijd wel goed. Oudere tv’s hebben vaak nog niet zo’n snelle processor omdat ze niet hadden verwacht dat dit nodig zou zijn enkele jaren geleden.

Simar 28 dec 2021
R

Gratis ESPN inclusief meer dan 60 zenders

Bij Canal Digitaal krijg je 60+ zenders inclusief ESPN, ESPN2, ESPN3 en ESPN4. Je kunt ook tot 7 dagen terugkijken en met Canal+ Series kun je series en films on demand kijken. Ook kun je op meerdere schermen tegelijk kijken en kost met maar € 14,95 per maand. Geen kastjes en gedoe, maar alles via de Canal Digitaal TV App kijken. Het mooiste is misschien wel dat het maandelijks opzegbaar is, dus je zit niet aan een lang contract vast. Dit was precies de reden waarom ik voor Canal Digitaal heb gekozen. Ik heb een heel goedkoop internet abonnement van Budget en daarnaast gewoon Canal Digitaal. Dit maakt het voor mij voordeliger dan een Alles in 1 abonnement. De Canal Digitaal App is heel makkelijk en fijn in gebruik. Je moet altijd even de app opstarten, maar los van dat merk ik geen verschil met normale televisie wat je bij een Alles in 1 pakket krijgt. Het werkt net zo goed. In combinatie met ESPN is het ook nog een stuk goedkoper dan Alles in 1 en dat je los van ESPN moet betalen. Ik ben er heel blij mee en je kunt het altijd een maand proberen. Bevalt het je niet, dan kun je het eenvoudig opzeggen. Dat is het mooie aan Canal Digitaal. Ik kijk ook wel tv op mijn telefoon, tablet en laptop dus dan werkt zo'n app juist heel goed. Live tv pauzeren, opnemen en terugkijken is ook allemaal mogelijk wat je ook bij bijvoorbeeld duurdere Ziggo abonnementen kunt verwachten. Dit krijg je allemaal standaard bij Canal Digitaal, terwijl ze zo goedkoop zijn. De eerste week krijg je zelfs gratis dus geen reden om het niet te proberen. Het lijkt mij ook ideaal als je veel van huis bent en toch tv wilt kunnen kijken. Wat voor mij de doorslag gaf is dat ze gratis ESPN aanbieden bij Canal Digitaal. Normaal gesproken betaal je al meer dan € 10 voor alleen ESPN. Bij Ziggo kost ESPN volgens mij zelfs € 17,95 per maand, terwijl Canal Digitaal slechts € 14,95 per maand kost en hier krijg je gratis ESPN bij. Kortom, als je ook graag ESPN wilt kijken maar niet teveel wilt betalen, kun je het beste Canal Digitaal nemen inclusief een los internet abonnement bij een andere zoals bijvoorbeeld Budget. Het scheelt aanzienlijk ten opzichte van een Alles in 1 abonnement met ESPN erbij. Mocht ESPN ooit weggaan bij Canal Digitaal, dan kan ik het direct opzeggen zonder aan een lang abonnement vast te zitten. Geen risico dus. Dat maakt Canal Digitaal zo perfect. Gewoon doen, je zult er geen spijt van krijgen.

Ruben 30 sep 2021
Reageer
T

Canal Digitaal is zeker perfect voor mensen die alleen een digitale televisie verbinding nodig hebben. Internet kan ook wel maar dan moet je het via Online.nl doen. Daar ben ik dan op tegen omdat ik graag met het bedrijf zelf zaken doe in plaats van via via.

Tim 15 dec 2021
N

Canal digitaal slechte aanbieder

Ik zou mensen nooit aanraden om naar canal digitaal te gaan, ik vind dit een hele slechte aanbieder.
Het is dat wij hier een contract hebben afgesloten helaas waar we een langere tijd aan vast zitten, maar anders waren wij hier ook allang weer weg gegaan.
Het is niet naar onze wens, het enige kleine voordeel hiervan is de lage prijs die canal digitaal dan weer wel heeft.
Maar als de rest het niet doet dan is het mij die lage prijs ook niet waard en dan is zelfs deze prijs in mijn ogen nog te duur.
Dus mensen, doe het niet, want het is een slechte aanbieder.

Naomi 23 nov 2020
Reageer
R

Canal digitaal beoordeling

Als je nog iets zoekt voor de tv dan zou ik in ieder geval niet voor canal digitaal gaan.
Zodra wij de mogelijkheid kregen, zijn wij hier weg gegaan want wij waren er helemaal niet tevreden over.
De tarieven zijn hier Skye high en wat je er hier voor in ruil krijgt is geen goede deal.
Wij zitten nu ergens anders en zijn hier veel beter af

Ramon 27 jul 2020
Reageer
A

Net als jij ben ik ook negatief over Canal Digitaal! Wat een regelrecht K aanbieder met de hoofdletter K! Ik kan me niet herinneren dat ik ook zo teleurgesteld ben geweest in een televisie aanbieder en waar gaat het ook ik denk je dan, vrij onbelangrijk toch. Tot je een van de slechtste aanbieders ooit hebt, net als wij, dan kom je er achter dat televisie kijken toch een groter onderdeel van je leven is dan je had gedacht en zou willen.

Anoniem. 8 okt 2020
M

Waarom zijn jullie zo negatief dan want duur is het niet perse toch? 14,99 euro en kan je op al je toestellen tv kijken. Live en meer. Gratis Fox Sports etc. Ik vind het wel ideaal werken: geen mediaboxen meer onder je tv, geen onnodige kabels meer.

Monster 28 dec 2021
R

Canal Digitaal review

Wij hebben, zoals je dat eerder ook had, nog geen alles in 1 pakket. Wij zitten bijvoorbeeld voor internet bij Online.nl en voor televisie bij Canal Digitaal, is volgens mij nog goedkoper ook als bijvoorbeeld KPN en Ziggo terwijl je zeer goed internet hebt bij Online ( is van Kpn) en zeer ruime keuze aan zenders bij Canal Digitaal dus het beste van beide werelden. We gebruiken ook veel het Tv-kijken via internet, waarbij je dus op je tablet, mobiel en laptop tv kan kijken.

Rene 24 feb 2020
Reageer
K

Wij hebben internet en televisie van canal digital en hier zijn we echt super blij mee.
Het is super goedkoop en je hebt alles wat je nodig hebt en het werkt ook nog eens super snel en heel erg goed.
Veel beter en vooral veel goedkoper dan andere opties.

Kristy 26 mrt 2020
J

Ik ben erg blij met canal digitaal, het is een goedkope aanbieder die het wel gewoon goed doet. Veel tv zenders voor een prima prijs en overal kan je kijken.
Daar zouden heel wat andere, van die dure, aanbieders een voorbeeld aan kunnen nemen.

Jesper 18 jun 2020
Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van december 2022.

Over Canal Digitaal

Canal Digitaal biedt klanten een tv pakket aan met tientallen zenders die je via een smart-tv, telefoon, tablet en laptop kan bekijken. Hierin zit standaard ESPN Eredivisie inbegrepen en kan je onbeperkt de beste films en series bekijken. Ze werken samen met Online.nl waardoor ze naast het tv pakket nu ook een internet pakket kunnen aanbieden. Uiteraard handig aangezien de app via internet toegankelijk is.

  • Nog niet geverifieerd