Camping Zeumersehof

Camping Zeumersehof

3.2 reviewscore • 4 reviews
J

Behoorlijk teleurstellend

Ons verblijf viel behoorlijk tegen. Hoewel het huisje op zichzelf prima was, bevonden we ons op een gedeelte van het park waar het merendeel nog leeg stond of in aanbouw was. Het zwembadpersoneel leek weinig interesse te tonen in hun werk, en er heerste een gebrek aan faciliteiten zoals horeca en een winkeltje. De sfeer was matig en in vergelijking met andere Capfun parken was de animatie beperkt aanwezig. Onze ervaring werd helaas overschaduwd door deze tegenvallers.

Judith 3 aug 2023
Reageer
W

Belachelijk

Dit verblijf is één grote grap, met uitzondering van de prijzen. Het zwembadpersoneel, dat met z'n drieën rondhangt, vertoont weinig inzet. Er is geen eetgelegenheid op de camping, en zelfs een ijsje halen is niet mogelijk. Het terrein naast het zwembad is niet bepaald schoon, en de foodtruck is bijna altijd gesloten. Dit alles in het hoogseizoen, wat absurd is voor een zogenaamde 4-5 sterren camping. De ervaring is verre van wat werd beloofd.

Willem 1 aug 2023
Reageer
A

Middelmatige belevenis

Ons verblijf was over het algemeen prima, met een nette caravan en ruime standplaats. Het ontvangst liet echter te wensen over, en het gebrek aan informatie voor ons verblijf was teleurstellend. De camping ontbeerde een café/restaurant en zelfs bij het zwembad was drinken halen niet mogelijk. Het personeel maakte geen vriendelijke indruk en de elektrische karretjes op het park reden onbesuisd hard. Ondanks enkele positieve punten, zou ik deze locatie niet aanbevelen.

Anita 8 jul 2023
Reageer
A

Aangenaam verrast

We hadden een fijn verblijf met mooie accommodaties en zwembaden. Gelukkig hadden wij een ruime standplaats, terwijl andere delen van het park dichter op elkaar stonden. Hoewel de camping zelf weinig te bieden heeft, is er genoeg te doen in de omgeving. Dit park verdient wat mij betreft een hogere beoordeling dan het momenteel krijgt.

Annelies 29 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Voorthuizen.

Over Camping Zeumersehof

Camping Zeumersehof is gelegen te Kieftveen 30 in Voorthuizen. De faciliteiten van Camping Zeumersehof zijn eenvoudig maar comfortabel. Ruime kampeerplaatsen bieden voldoende privacy en de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke omgeving. De camping beschikt over goed onderhouden sanitaire voorzieningen en biedt basisvoorzieningen voor een comfortabel verblijf. Wat Camping Zeumersehof echt bijzonder maakt, is de rustige en sfeervolle ambiance. Het is een ideale plek voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar een plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Gasten kunnen genieten van wandelingen in de omliggende bossen, ontspannen bij de visvijver of gewoon de serene omgeving bewonderen. De ligging van de camping biedt tevens gemakkelijke toegang tot diverse bezienswaardigheden in de regio. De nabijgelegen stad Voorthuizen biedt winkels, restaurants en culturele attracties. Bovendien zijn er tal van fiets- en wandelroutes die de prachtige Veluwe verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Voorthuizen, Gelderland
  • https://www.zeumersehof.nl
  • zeumersehof@capfun.com