Camping Zeumersehof

Camping Zeumersehof

3.1 reviewscore • 10 reviews
J

Behoorlijk teleurstellend

Ons verblijf viel behoorlijk tegen. Hoewel het huisje op zichzelf prima was, bevonden we ons op een gedeelte van het park waar het merendeel nog leeg stond of in aanbouw was. Het zwembadpersoneel leek weinig interesse te tonen in hun werk, en er heerste een gebrek aan faciliteiten zoals horeca en een winkeltje. De sfeer was matig en in vergelijking met andere Capfun parken was de animatie beperkt aanwezig. Onze ervaring werd helaas overschaduwd door deze tegenvallers.

Judith 3 aug 2023
Reageer
W

Belachelijk

Dit verblijf is één grote grap, met uitzondering van de prijzen. Het zwembadpersoneel, dat met z'n drieën rondhangt, vertoont weinig inzet. Er is geen eetgelegenheid op de camping, en zelfs een ijsje halen is niet mogelijk. Het terrein naast het zwembad is niet bepaald schoon, en de foodtruck is bijna altijd gesloten. Dit alles in het hoogseizoen, wat absurd is voor een zogenaamde 4-5 sterren camping. De ervaring is verre van wat werd beloofd.

Willem 1 aug 2023
Reageer
A

Middelmatige belevenis

Ons verblijf was over het algemeen prima, met een nette caravan en ruime standplaats. Het ontvangst liet echter te wensen over, en het gebrek aan informatie voor ons verblijf was teleurstellend. De camping ontbeerde een café/restaurant en zelfs bij het zwembad was drinken halen niet mogelijk. Het personeel maakte geen vriendelijke indruk en de elektrische karretjes op het park reden onbesuisd hard. Ondanks enkele positieve punten, zou ik deze locatie niet aanbevelen.

Anita 8 jul 2023
Reageer
A

Aangenaam verrast

We hadden een fijn verblijf met mooie accommodaties en zwembaden. Gelukkig hadden wij een ruime standplaats, terwijl andere delen van het park dichter op elkaar stonden. Hoewel de camping zelf weinig te bieden heeft, is er genoeg te doen in de omgeving. Dit park verdient wat mij betreft een hogere beoordeling dan het momenteel krijgt.

Annelies 29 mei 2023
Reageer
S

Uitstekend vakantieadres

Ondanks enkele negatieve beoordelingen heb ik een uitstekend verblijf gehad op deze camping. Het buitenzwembad was geweldig, met aangenaam water en niet te druk. Animatie was aanwezig, hoewel het voor mij en mijn kinderen niet noodzakelijk was. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Onze bungalow was gloednieuw, schoon en van alle gemakken voorzien. De enige beperking was het gebrek aan gras, maar dat was begrijpelijk gezien de droogte. Al met al hebben wij hier een geweldige tijd gehad!

Sandra 22 aug 2022
Reageer
P

Mooi park met onderhoudsissues

Dit park heeft een prettige sfeer en biedt voldoende animatie. De goochelaars en vogelshow waren hoogtepunten. De zwembaden waren goed, hoewel het binnenzwembad wat onderhoudsproblemen had. Jammer genoeg waren er zichtbare tekortkomingen in het schoonmaken van het zwembad en de omgeving. Het park vertoonde een onverzorgde uitstraling door gebrekkig onderhoud. Dit is jammer, gezien de mooie locatie en omgeving.

Peter 17 aug 2022
Reageer
D

Geen tweede keer

Ondanks enkele positieve aspecten, was ons verblijf op deze camping niet voor herhaling vatbaar. Het buitenzwembad en de animatie waren pluspunten, maar het zwembadpersoneel liet te wensen over. Het gebrek aan faciliteiten zoals een restaurant, terras en supermarkt was teleurstellend. Binnen zwembad en toiletten vertoonden hygiënische problemen. Over het algemeen was ons verblijf acceptabel, maar het ontbrak aan klantvriendelijkheid en faciliteiten.

David 7 aug 2022
Reageer
E

Een nachtmerrie

Ons verblijf op deze camping was een complete nachtmerrie. Het park was buitengewoon smerig en slecht onderhouden. Het zwembadpersoneel vertoonde weinig interesse en het ontbrak aan eet- en drinkgelegenheden. De ervaring staat in schril contrast met de beloofde familievakantie. De onverzorgde staat van het park en het gebrek aan klantvriendelijkheid maakten deze vakantie een fiasco.

Erwin 1 aug 2022
Reageer
L

Geweldige vakantie

Na het lezen van negatieve recensies vertrok ik met enige aarzeling naar deze camping. Tot mijn verbazing hebben wij een fantastische tijd gehad! Onze chalet was netjes en de zwembaden, zowel binnen als buiten, waren geweldig en goed verwarmd. Het enige minpunt was het ontbreken van toiletten bij het buitenzwembad. Het personeel bij de receptie en de animatie waren uiterst vriendelijk en behulpzaam. Mijn kinderen en ik hebben enorm genoten en kijken uit naar een volgend bezoek.

Lisette 27 jul 2022
Reageer
J

Afbrokkelend met de tijd

Na enkele positieve ervaringen in voorgaande jaren, was ons verblijf dit jaar een grote teleurstelling. Na telefonisch contact met een stagiaire, bleek onze vakantie geannuleerd te zijn zonder onze instemming. Het management kon niets veranderen aan deze beslissing, wat resulteerde in stress en verdriet. De gebrekkige klantvriendelijkheid en communicatie maakten dit ons laatste bezoek aan deze camping.

Jolanda 1 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Voorthuizen.

Over Camping Zeumersehof

Camping Zeumersehof is gelegen te Kieftveen 30 in Voorthuizen. De faciliteiten van Camping Zeumersehof zijn eenvoudig maar comfortabel. Ruime kampeerplaatsen bieden voldoende privacy en de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke omgeving. De camping beschikt over goed onderhouden sanitaire voorzieningen en biedt basisvoorzieningen voor een comfortabel verblijf. Wat Camping Zeumersehof echt bijzonder maakt, is de rustige en sfeervolle ambiance. Het is een ideale plek voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar een plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Gasten kunnen genieten van wandelingen in de omliggende bossen, ontspannen bij de visvijver of gewoon de serene omgeving bewonderen. De ligging van de camping biedt tevens gemakkelijke toegang tot diverse bezienswaardigheden in de regio. De nabijgelegen stad Voorthuizen biedt winkels, restaurants en culturele attracties. Bovendien zijn er tal van fiets- en wandelroutes die de prachtige Veluwe verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Voorthuizen, Gelderland
  • https://www.zeumersehof.nl
  • zeumersehof@capfun.com