Camping Vlinderloo

Camping Vlinderloo

4.1 reviewscore • 10 reviews
E

Onhygienische sanitaire voorzieningen

De staat van het sanitair liet veel te wensen over, wat ons een onaangenaam gevoel gaf tijdens ons verblijf. De douches waren verre van schoon en helaas troffen we overal vuil en uitwerpselen aan. Dit was zeker geen positieve ervaring. Daarnaast waren de kampeerplekken aan de kleine kant. Voor de prijs die we betaalden, hadden we op zijn minst fatsoenlijke en hygiënische sanitaire voorzieningen verwacht. Helaas was dit voor ons geen herhaling waard.

Eva 7 jul 2023
Reageer
S

Geweldige gezinsvakantie

Onze familie beleefde een fantastische tijd op vakantiepark Vlinderloo! Het ruime en schone huisje bood alle gemakken voor ons gezin. Het zwembad met glijbanen zorgde voor uren plezier voor de kinderen en de animatie was geweldig. Het vriendelijke personeel droeg bij aan een positieve sfeer. Ondanks enkele lopende verbeteringen op de camping, waren we blij met onze ervaring. We kijken uit naar een toekomstig bezoek en raden het park aan andere gezinnen aan.

Sandra 11 jun 2023
Reageer
J

Gevarieerd

Onze recente vakantie op vakantiepark Vlinderloo was een mengeling van positieve en minder positieve momenten. Het zwembad met glijbanen bezorgde onze kinderen veel plezier, maar we werden geconfronteerd met enkele beperkingen en bouwwerkzaamheden die onze ervaring beïnvloedden. De accommodatie bood voldoende comfort, maar er was ruimte voor verbetering wat betreft onderhoud. De vriendelijkheid van het personeel en hun bereidheid om eventuele zorgen aan te pakken, werd gewaardeerd. Het gebied rondom bood leuke activiteiten en mogelijkheden voor uitstapjes. Terwijl we begrip hebben voor de voortdurende ontwikkeling, hopen we dat toekomstige gasten een vlottere en meer bevredigende ervaring zullen hebben.

Jesse 2 apr 2023
Reageer
R

Zeker voor herhaling vatbaar

Ons gezelschap van zes volwassenen genoot van een fantastisch weekend in de Finse lodge. De accommodatie was perfect, voorzien van alles wat we nodig hadden en bood veel comfort. De camping zelf was prachtig, omgeven door een schilderachtige omgeving waar we heerlijk konden fietsen en wandelen. Er waren tal van activiteiten te doen en de stad Enschede was gemakkelijk bereikbaar voor winkelplezier. Over het algemeen was het een geweldige ervaring en we kijken uit naar de mogelijkheid om in de toekomst weer van deze camping te genieten.

Renate 24 okt 2022
Reageer
T

Prachtig zwembad en glijbanen

We hebben een aangename tijd doorgebracht op de camping met onze caravan. Het recent geopende ruime zwembad met de nieuwe glijbanen was een ware traktatie voor ons gezin. De toegankelijkheid van de glijbanen voor alle leeftijden was geweldig en voegde veel plezier toe aan onze vakantie. Het is opmerkelijk dat de camping momenteel wordt omgevormd tot een CAPFUN-camping, inclusief de toevoeging van een restaurant. De sanitaire voorzieningen waren goed onderhouden en regelmatig schoongemaakt. De camping bood ook faciliteiten voor kinderen, zoals een kinderclub en speeltoestellen. De nabijheid van de Duitse grens voegde extra flexibiliteit toe aan onze activiteiten. We bevelen deze camping aan en zijn van plan om volgend jaar terug te keren.

Thomas 20 okt 2022
Reageer
I

Plezierige week voor het hele gezin

We hadden een geweldige week op vakantiepark Vlinderloo. Vooral onze kinderen hebben genoten van het zwembad met de glijbanen, dat de perfecte bron van vermaak voor hen was. Er was dagelijks animatie voor de kleintjes en het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Onze accommodatie was nieuw en brandschoon, wat ons een comfortabel verblijf garandeerde. Het feit dat er verschillende winkels in de buurt waren en het centrum van Enschede op fietsafstand was, was een groot pluspunt. We vertrekken met veel goede herinneringen en hopen ooit terug te keren naar deze plek.

Irene 20 okt 2022
Reageer
J

Rust en gezelligheid

Ons verblijf op vakantiepark Vlinderloo was een rustgevende ervaring voor ons avontuurlijke gezin. De charmante omgeving bood ons een vredige sfeer waarin we konden ontspannen. Het zwembad met glijbanen was een hoogtepunt voor onze kinderen, die zich er uitstekend vermaakten. Hoewel sommige faciliteiten nog in ontwikkeling waren, was de inzet van het personeel om verbeteringen door te voeren merkbaar. Onze accommodatie was netjes en voorzag in onze behoeften, terwijl het terras een perfecte plek was om te genieten van de serene omgeving. De nabijheid van winkels en het centrum van Enschede maakte ons verblijf nog gemakkelijker. Terwijl er ruimte is voor verbetering, waren we over het algemeen tevreden met ons ontspannende en plezierige verblijf.

Jos 15 sep 2022
Reageer
L

Kinderplezier voorop

Onze zomervakantie op vakantiepark Vlinderloo was vooral een hit voor onze kinderen. Ze genoten volop van het zwembad met de nieuwe glijbanen en hadden de tijd van hun leven. Onze accommodatie bood comfort en een solide basis voor onze avonturen. De nabijheid van winkels en het centrum van Enschede was handig en werd gewaardeerd. Het personeel was attent en zorgde ervoor dat ons verblijf aangenaam was, ondanks enkele voortdurende verbeteringen op de camping. We kijken uit naar verdere ontwikkelingen in de toekomst en zullen graag terugkeren.

Linda 29 aug 2022
Reageer
M

Ultiem waterpret avontuur

We hebben een geweldige tijd gehad op deze camping, speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen. Onze staanplaats was vlakbij het zwembad, dat uitstekende glijbanen bood waar onze kinderen dol op waren. De animatie was vol enthousiasme en bracht nog meer vreugde aan onze dagen. Ondanks enkele lopende verbeteringen en de aanwezigheid van bouwverkeer, stoorde dit onze ervaring niet. Een aandachtspunt voor de toekomst is de WiFi-verbinding, die hopelijk zal worden verbeterd. De plannen voor de toekomst van de camping lijken veelbelovend en we wensen het management succes met de implementatie ervan. We kijken er al naar uit om hier terug te keren voor nog meer waterplezier.

Marloes 12 aug 2022
Reageer
M

Enkele issues

Ons recente verblijf op vakantiepark Vlinderloo was een beetje gemengd. Hoewel het zwembad met glijbanen voor veel plezier zorgde voor onze kinderen, merkten we op dat sommige faciliteiten nog niet volledig functioneel waren en dat er bouwwerkzaamheden aan de gang waren. Onze accommodatie was redelijk comfortabel, maar enkele onderhoudsproblemen beïnvloedden onze ervaring. Het vriendelijke personeel en hun inzet om eventuele problemen aan te pakken, werden gewaardeerd. Het gebied bood leuke uitstapjes en activiteiten. Terwijl we begrijpen dat verbeteringen tijd vergen, hopen we dat toekomstige gasten een soepelere en meer complete ervaring kunnen verwachten.

Marieke 15 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Enschede.

Over Camping Vlinderloo

Camping Vlinderloo is gelegen te Keppelerdijk 200 in Enschede te midden van een betoverend landschap, perfect voor natuurliefhebbers en vakantiegangers die op zoek zijn naar een vredige en serene vakantiebestemming. De camping biedt ruime kampeerplaatsen, moderne sanitaire voorzieningen en goed onderhouden terreinen dragen bij aan de gastvrije ambiance van de camping. Het vriendelijke en behulpzame personeel draagt bij aan de warme sfeer en staat altijd klaar om gasten te assisteren. Camping Vlinderloo heeft een unieke charme die wordt versterkt door de prachtige natuurlijke omgeving. Van weelderige bossen tot sprankelende meren, gasten hebben de mogelijkheid om te genieten van activiteiten zoals wandelen, fietsen en vissen. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De camping organiseert ook diverse recreatieve activiteiten en entertainment voor alle leeftijden. Of je nu wilt deelnemen aan geplande evenementen of gewoon wilt genieten van rustige momenten in de natuur, Camping Vlinderloo heeft voor elk wat wils.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Enschede, Overijssel
  • https://www.vlinderloo.nl
  • vlinderloo@capfun.com