Camping Tempelhof

Camping Tempelhof

4.0 reviewscore • 3 reviews
B

Overheerlijke vakantie gehad

Hele mooie plek waar alles goed geregeld was.
Was erg schoon op het park, daar waar de sanitaire gebouwen meerdere keren per dag werden schoongemaakt en ook waren de dames achter de receptie echte toppers!

We zijn nu 3 weken geweest en gaan in het najaar weer hierheen! Dus deze camping is echt aan te raden!

Bovenweg 10 apr 2022
Reageer
F

Geweldige ervaring!

De camping was gezellig en er was vriendelijk personeel aanwezig. Het was dicht bij het strand waardoor het in de avond wat drukker was omdat kinderen buiten speelden. Er was een leuk zwembad waar kinderen zich goed konden vermaken. Sanitair werd 3 keer per dag schoongemaakt, hoewel er soms gebruikssporen waren, was het over het algemeen schoon. Ook werd er goed rekening gehouden met de coronamaatregelen. Het animatieteam was enthousiast en had veel energie, en het restaurant bood goede eten. Ondanks dat de camping vol was, hadden wij weinig problemen op onze plaats.

Fam. Peers 23 mei 2021
Reageer
C

Nooit maar dan ook nooit meer

Op de camping was de aankomst chaotisch, met auto's en caravans in file, geen begeleiding of aanwijzingen. Er was paniek en geen structuur. De beloofde grote plekken waren alleen geschikt voor caravans, en het terrein was te vol, waardoor er weinig ruimte was voor tenten. Sanitair was vies en werd slecht onderhouden, de afwasplekken waren te klein en druk. De winkel en restaurant hadden beperkte openingstijden. Het strand was een 20 minuten lopen, en het zwembad was klein. Hoewel de receptiepersoneel vriendelijk waren, kon de camping niet voldoen aan de verwachtingen van een 5-sterrencamping. Het kwam over als zakelijk en gericht op geld, zonder de uitstraling of gezelligheid die verwacht werd.

Carlo 17 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Callantsoog.

Over Camping Tempelhof
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Callantsoog, Noord-Holland
  • https://www.tempelhof.nl
  • info@tempelhof.nl