Camping 't Strandheem

Camping 't Strandheem

3.9 reviewscore • 14 reviews
L

Voldoende ruimte

We hebben een buitengewoon aangename kampeerplek ontdekt bij Strandheem. De velden zijn niet overdreven groot, maar bieden voldoende ruimte voor tenten of caravans.
De kampeerlocatie is zeer aangenaam en slim opgezet. Geen enkel gebied lijkt op het andere, en sommige zijn zelfs een beetje verscholen.
De sanitaire voorzieningen zijn keurig en fris, en je hebt zelf de controle over hoe lang je onder de douche wilt staan (dus geen beperking van bijvoorbeeld 6 minuten).

Lien 21 aug 2023
Reageer
P

Te weinig activiteiten

De stacaravan was fris en opgeruimd. Jammer genoeg besloten twee andere vakantiegangers eerder te vertrekken omdat er te weinig activiteiten waren voor de oudere kinderen. Hierdoor was ons kampeerplekje vrij verlaten en eentonig. Wij zijn persoonlijk naar de balie gegaan om te informeren of er nog aanvullende activiteiten gepland waren voor onze tieners, aangezien we hier ook teleurgesteld over waren. In de komende week zal dit toenemen.

Pelle 4 aug 2023
Reageer
S

Sanitaire voorzieningen zijn niet optimaal

Gedurende ons verblijf maakte de camping deel uit van een parcours voor mountainbikers. Erg vervelend en risicovol door de hoge snelheid van de fietsers.
De sanitaire voorzieningen zijn niet optimaal. Het is donker, gedateerd en niet fris.
Volgens ons heeft de camping te veel vaste staanplaatsen. Een kampeerder stond de hele maand juni doordeweeks alleen op een veld, zonder dat haar dit van tevoren was verteld.

Sil 12 jun 2023
Reageer
L

Ongewenste gasten in de vorm van kakkerlakken

De zitplaats en de bungelstoel waren niet stevig bevestigd (gevaarlijk), gebied D16. In het zwembad is de trap los (gevaarlijk). De paden waren niet geschikt voor rolstoelen; mijn man belandde in een gat en dreigde bijna uit zijn rolstoel te vallen. De midgetgolfbaan was niet goed onderhouden, bezaaid met takken en stenen. In het toiletblok waren er ongewenste gasten in de vorm van kakkerlakken, wat ik als onhygiënisch ervaar. Het restaurant bood geen vegetarische gerechten aan, waardoor je bijna verplicht was om naar de snackbar te gaan voor friet.

Lara 9 jun 2023
Reageer
L

Kinderen hebben zich er goed vermaakt

Tijdens de Hemelvaart- en Pinksterdagen verbleven op deze schitterende kampeerplek. Een mooie, ruime locatie met schoon sanitair. Het zwembad met overkapping is niet groot, maar de kinderen hebben zich er goed vermaakt.

Het animatieteam is enthousiast en zorgt voor plezierige activiteiten. Leuke speelplekken, waaronder een deel dat overkapt is, volleybalveld, luchtkussen trampoline, en voetbalveld. Een prachtig meer met een zandstrand, helaas was het nog te fris om hier te vertoeven.

Linde 8 jun 2023
Reageer
L

Hier en daar wat verbeterpunten

Als de camping wat meer zorg en aandacht zou krijgen, zou het er aanzienlijk beter uitzien. Het zou mooier ogen als de hagen worden bijgewerkt, de wegen worden opgeknapt en het privésanitair wordt gerenoveerd (het lijkt wel 30 jaar oud, maar is wel schoon!). Het zwembad is plezierig voor de jongere gasten, het animatieteam zet zich in, net zoals het personeel! Iedereen is vriendelijk en staat klaar om te helpen! Er zijn veel gasten die hier een vaste of seizoensplaats hebben. Kampeerders creëren paden door de heggen en struiken, waardoor velen de 'binnenweg' nemen en over jouw kampeerplaats lopen.

Lenn 30 mei 2023
Reageer
B

Extra genieten

We vonden een hele mooie camping! Het personeel was niet alleen aardig, maar ook heel behulpzaam. Het eten bij de snackbar en restaurants was lekker, waardoor ons verblijf extra genieten was. De sfeer was super en de natuur om ons heen was prachtig. Zeker weten dat we nog een keer teruggaan naar deze mooie plek. Een aanrader voor iedereen die vriendelijke mensen, lekker eten en een onvergetelijke ervaring zoekt!

Boudewijn 12 mei 2023
Reageer
W

Uitstekend onderhouden

Een geweldige camping met diverse sanitaire voorzieningen die uitstekend worden onderhouden. De hygiëne is voortreffelijk. Op vrijwel elk veld zijn speeltoestellen aanwezig. De kampeerplekken zijn lekker ruim, je kunt je auto naast de caravan parkeren. Het animatieteam is fantastisch en organiseert veel leuke activiteiten voor zowel jong als oud. Een uitgestrekt speelgebied voor honden bevindt zich in de buurt van het zwembad en het terras. Gratis toegang tot het strand is beschikbaar op korte afstand van de kampeerlocatie. Een uiterst plezierig buitenterras met bediening die altijd vriendelijk is. De eigenaren zijn fantastische individuen, hartelijk, vriendelijk en uitermate gastvrij.

Wieke 27 aug 2022
Reageer
F

Royale plek

Toen we arriveerden, zagen we het animatieteam samen met de jongeren bezig met een voetbalwedstrijd. De werknemers en vrijwel alle kampeerders begroeten je hartelijk. De sfeer is relaxt, alsof je iedereen als bekenden en vrienden tegenkomt. Met onze camper kregen we een royale plek met veel bomen, wat aangenaam was vanwege de hitte. De sanitaire voorzieningen, inclusief toiletpapier, waren keurig, en de douche had een aangename warmte zonder dat er munten nodig waren.

Feline 27 aug 2022
Reageer
A

Er is slechts een toiletblok

De camping komt niet overeen met wat wordt geadverteerd op internet. De kampeerplekken zijn beperkt en er is slechts één toiletblok. Het strand bevindt zich buiten de camping en je kunt niet direct vanaf de camping naar het strand lopen. En ik heb het nog niet eens gehad over de beheerder van de camping; deze personen zijn absoluut ongeschikt als gastheer/gastvrouw. Het betreft Belgen die lijken te zijn vergeten hoe het is om vriendelijk te zijn. Kortom, ik zal hier nooit meer verblijven.

Anja 23 aug 2022
Reageer
C

Sfeer is supergezellig

De kinderen hebben de tijd van hun leven gehad met alle leuke dingen die te doen waren. De sfeer is supergezellig, net alsof je deel uitmaakt van een grote familie. Het toiletgebouw is heel netjes en goed verzorgd.

Onze dagen waren vol met blije gezichten en avontuurlijke momenten. Deze camping is niet zomaar een plek om vakantie te vieren, het is een plek waar we mooie herinneringen hebben gemaakt en vrienden hebben gemaakt. We komen zeker terug!

Cees 27 mei 2022
Reageer
J

Duimen omhoog voor de hygiene

Absoluut een must voor kinderen van diverse leeftijdsgroepen. Een energiek attractieteam verzorgt tal van activiteiten en evenementen. Aardige en ondersteunende supervisors. Duimen omhoog voor de hygiëne in het toiletblok. Hoewel het bouwwerk een ouderwetse uitstraling heeft, is het vooral van cruciaal belang dat het goed schoongehouden wordt. Onze tienerkinderen hebben veel tijd doorgebracht op een uitgestrekte locatie tegenover het volleybalterrein.

Jurre 7 mei 2022
Reageer
H

Lijkt op een park

Deze camping, die lijkt op een park, heeft royale kampeerplekken (meestal met de auto bij de hand) en is een uiterst aangename plek om te vertoeven. Noel, Andrea en Christiaan, de toegewijde eigenaars, zetten zich volledig in om het verblijf voor de bezoekers zo plezierig mogelijk te laten verlopen. De sanitaire voorzieningen zijn in orde en worden netjes onderhouden. Het eetcafé biedt uitstekende maaltijden.

Hilde 4 mrt 2022
Reageer
F

Alles keurig en schoon

Alles keurig en schoon, de eigenaars en het personeel waren bijzonder hulpvaardig. We verbleven in een verblijftent, uitstekende staat en van alle gemakken voorzien! De recreatieve activiteiten... ongelofelijk, wat een ervaring... de beste die ik ooit heb meegemaakt. Het zwembad was aangenaam maar beperkt van omvang. We kozen vaker voor het natuurlijke zwemmeer op slechts 5 minuten lopen, met een prachtig zandstrand.

Fos 16 feb 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Opende.

Over Camping 't Strandheem

Gezinscamping ’t Strandheem is gelegen te Parkweg 2 in Opende. Dit 4-sterren vakantieoord biedt een scala aan faciliteiten voor het hele gezin, waaronder ruime kampeerplaatsen met speciale aandacht voor spelende kinderen. Het park beschikt over een overdekt zwembad, een gezellig eetcafé en snackbar, speeltuinen (deels overdekt), een midgetgolfbaan, een jeugdhonk voor tieners, en zelfs een disco. Voor degenen zonder eigen tent of caravan biedt de camping huurmogelijkheden. Gedurende het hele jaar zijn er voordelige kampeerarrangementen beschikbaar, en er is een speciaal groepskampeerterrein voor familie- of vriendengroepen, bedrijfsuitjes of andere groepen. De camping bevindt zich aan Parkweg 2 in Opende, onder het beheer van de familie Brems. 't Strandheem is de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie in Groningen, met volop mogelijkheden voor jong en oud.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Opende, Groningen
  • https://www.strandheem.nl
  • info@strandheem.nl