Camping 't Strandheem

Camping 't Strandheem

3.5 reviewscore • 7 reviews
L

Voldoende ruimte

We hebben een buitengewoon aangename kampeerplek ontdekt bij Strandheem. De velden zijn niet overdreven groot, maar bieden voldoende ruimte voor tenten of caravans.
De kampeerlocatie is zeer aangenaam en slim opgezet. Geen enkel gebied lijkt op het andere, en sommige zijn zelfs een beetje verscholen.
De sanitaire voorzieningen zijn keurig en fris, en je hebt zelf de controle over hoe lang je onder de douche wilt staan (dus geen beperking van bijvoorbeeld 6 minuten).

Lien 21 aug 2023
Reageer
P

Te weinig activiteiten

De stacaravan was fris en opgeruimd. Jammer genoeg besloten twee andere vakantiegangers eerder te vertrekken omdat er te weinig activiteiten waren voor de oudere kinderen. Hierdoor was ons kampeerplekje vrij verlaten en eentonig. Wij zijn persoonlijk naar de balie gegaan om te informeren of er nog aanvullende activiteiten gepland waren voor onze tieners, aangezien we hier ook teleurgesteld over waren. In de komende week zal dit toenemen.

Pelle 4 aug 2023
Reageer
S

Sanitaire voorzieningen zijn niet optimaal

Gedurende ons verblijf maakte de camping deel uit van een parcours voor mountainbikers. Erg vervelend en risicovol door de hoge snelheid van de fietsers.
De sanitaire voorzieningen zijn niet optimaal. Het is donker, gedateerd en niet fris.
Volgens ons heeft de camping te veel vaste staanplaatsen. Een kampeerder stond de hele maand juni doordeweeks alleen op een veld, zonder dat haar dit van tevoren was verteld.

Sil 12 jun 2023
Reageer
L

Ongewenste gasten in de vorm van kakkerlakken

De zitplaats en de bungelstoel waren niet stevig bevestigd (gevaarlijk), gebied D16. In het zwembad is de trap los (gevaarlijk). De paden waren niet geschikt voor rolstoelen; mijn man belandde in een gat en dreigde bijna uit zijn rolstoel te vallen. De midgetgolfbaan was niet goed onderhouden, bezaaid met takken en stenen. In het toiletblok waren er ongewenste gasten in de vorm van kakkerlakken, wat ik als onhygiënisch ervaar. Het restaurant bood geen vegetarische gerechten aan, waardoor je bijna verplicht was om naar de snackbar te gaan voor friet.

Lara 9 jun 2023
Reageer
L

Kinderen hebben zich er goed vermaakt

Tijdens de Hemelvaart- en Pinksterdagen verbleven op deze schitterende kampeerplek. Een mooie, ruime locatie met schoon sanitair. Het zwembad met overkapping is niet groot, maar de kinderen hebben zich er goed vermaakt.

Het animatieteam is enthousiast en zorgt voor plezierige activiteiten. Leuke speelplekken, waaronder een deel dat overkapt is, volleybalveld, luchtkussen trampoline, en voetbalveld. Een prachtig meer met een zandstrand, helaas was het nog te fris om hier te vertoeven.

Linde 8 jun 2023
Reageer
L

Hier en daar wat verbeterpunten

Als de camping wat meer zorg en aandacht zou krijgen, zou het er aanzienlijk beter uitzien. Het zou mooier ogen als de hagen worden bijgewerkt, de wegen worden opgeknapt en het privésanitair wordt gerenoveerd (het lijkt wel 30 jaar oud, maar is wel schoon!). Het zwembad is plezierig voor de jongere gasten, het animatieteam zet zich in, net zoals het personeel! Iedereen is vriendelijk en staat klaar om te helpen! Er zijn veel gasten die hier een vaste of seizoensplaats hebben. Kampeerders creëren paden door de heggen en struiken, waardoor velen de 'binnenweg' nemen en over jouw kampeerplaats lopen.

Lenn 30 mei 2023
Reageer
B

Extra genieten

We vonden een hele mooie camping! Het personeel was niet alleen aardig, maar ook heel behulpzaam. Het eten bij de snackbar en restaurants was lekker, waardoor ons verblijf extra genieten was. De sfeer was super en de natuur om ons heen was prachtig. Zeker weten dat we nog een keer teruggaan naar deze mooie plek. Een aanrader voor iedereen die vriendelijke mensen, lekker eten en een onvergetelijke ervaring zoekt!

Boudewijn 12 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Opende.

Over Camping 't Strandheem

Er zijn 7 reviews geschreven over Camping 't Strandheem op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Opende, Groningen
  • https://www.strandheem.nl
  • info@strandheem.nl