Camping Het Eibernest

Camping Het Eibernest

4.1 reviewscore • 10 reviews
L

Een andere keer niet meer

Ons verblijf op dit vakantiepark liet ons enigszins ontevreden achter. Het park is nog in opbouw en hoewel het vernieuwde zwembad positieve veranderingen toont, ontbraken comfortabele ligbedden buiten en waren er hinderlijke steentjes op het grasveld. De activiteiten waren leuk, maar het publiek miste vaak het enthousiasme om mee te doen. Het terras was 's avonds niet altijd netjes en de snackbar sloot vroeg en oogde soms onverzorgd. Het onervaren personeel en gebrek aan netheid zorgden voor een teleurstellende ervaring. Gelukkig was ons huisje in orde en genoten de kinderen van de speeltuinen en pumptrack. Desondanks overwegen we niet om hier opnieuw te verblijven.

Laura 30 jul 2023
Reageer
S

Teleurstellende ervaring

Onze vakantie op dit park liet veel te wensen over. Het jonge personeel bood onvoldoende service en we moesten zelf onze bestellingen ophalen. Het enige eetbare leek patat en snacks te zijn. Ons huisje was smerig en onverzorgd, wat de pret bedierf. Onverwachte schoonmaakkosten werden opgelegd, zonder voorafgaand overleg. Het eten in de kantine was vaak koud en het zwembadpersoneel hanteerde willekeurige regels. Helaas geen aanrader.

Sophia 26 jul 2023
Reageer
T

Geweldige tijd beleefd

Dit ruime park bood voldoende ruimte rondom de accommodaties. Het nieuwe zwembad met zijn glijbanen was een groot succes en de pumptrack was populair bij kinderen van diverse leeftijden. Het personeel was vriendelijk en de animatie enthousiast en divers. Een kleine supermarkt zou een nuttige toevoeging zijn, maar alles overwegende is dit park een aanrader.

Tim 14 jul 2023
Reageer
N

Uitstekend

Tijdens het Pinksterweekend hebben wij genoten van ons verblijf op Capfun het Eibernest. We hadden onze eigen tijd toen onze kinderen hun eigen ding konden doen op het park. We voelden dat het veilig genoeg was om ze los te laten lopen. Onze kinderen waren dol op de glijbanen en zwembaden. We hebben ons voorgenomen om terug te keren wanneer het nieuwe zwembad geopend is.

Nicole 6 jun 2023
Reageer
M

Veelbelovende camping

Als gezin hebben wij een fantastische tijd gehad in augustus. De animatie en faciliteiten waren een hit bij de kinderen. Onze chalet was schoon en gloednieuw. Het zwembad en de bungalows waren wat verouderd, maar we kijken uit naar de geplande vernieuwingen. We overwegen zeker om terug te keren in de toekomst.

Marco 11 apr 2023
Reageer
F

Positieve indruk

Ondanks enkele negatieve beoordelingen, vonden wij dat het park volop mogelijkheden bood. Het personeel was vriendelijk en onze kinderen vermaakten zich uitstekend. De pumptrack was een favoriet en de aankomende uitbreiding van het zwembad klonk veelbelovend. Hoewel de horeca beter kan, hebben we een geweldige tijd gehad. Wij raden dit aan en komen zeker terug.

Fleur 17 feb 2023
Reageer
E

Aangename week

Ons nieuwe chalet was schoon en comfortabel. Het zwembad was vermakelijk, maar het gebrek aan toezicht bij de glijbanen zorgde voor enige zorg. De animatie en faciliteiten waren prettig, maar de camping kan wat vernieuwing gebruiken. Er werd ons verteld dat er wel plannen waren om het wat op te knappen, maar daar hadden wij natuurlijk niets aan. Desondanks was het een aangename week.

Edwin 18 jan 2023
Reageer
A

Onvergetelijke vakantie gehad

Onze vakantie was werkelijk fantastisch en overtrof al onze verwachtingen. Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we verwelkomd door een enthousiast animatieteam dat zorgde voor een onvergetelijke ervaring. Ze organiseerden talloze boeiende activiteiten die ons dagelijks bezig hielden en ons volop vermaak boden gedurende ons verblijf. Wat betreft de accommodatie, ons chalet was niet alleen brandschoon, maar bood ook een adembenemend uitzicht dat elke ochtend een glimlach op ons gezicht toverde.

Arthur 24 sep 2022
Reageer
M

Een aanrader

We hebben een heerlijke tijd beleefd met onze kinderen. Het huisje was ideaal gelegen en bood voldoende ruimte voor ons gezin. Het zwembad was vermakelijk en de camping bood genoeg activiteiten. Het WiFi-bereik was beperkt, maar over het algemeen was het een geweldige vakantie. We hebben tijdens onze vakantie weinig geklaagd, dus dat gaan we nu ook niet doen.

Martijn 22 sep 2022
Reageer
S

Tweeledige ervaring

Onze ervaring was tweeledig. Het chalet was uitstekend en het personeel vriendelijk. De BMX-baan en glijbanen waren een pluspunt, maar de camping vertoonde achterstallig onderhoud en gebrek aan hygiëne. Hoewel er potentie is, zijn verbeteringen nodig om het park te laten stralen. Niet slecht, maar niet geweldig. Ik denk dat we het nog wel een keer zouden proberen als we weten dat het park wat vernieuwd is.

Saskia 23 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Eibergen.

Over Camping Het Eibernest

Camping Het Eibernest is gelegen te Kerkdijk 1 in Eibergen. De camping beschikt over ruime en goed onderhouden kampeerplaatsen, omgeven door weelderig groen en rustieke landschappen. De moderne faciliteiten, waaronder sanitaire voorzieningen en andere gemakken, zorgen ervoor dat gasten comfortabel kunnen genieten van hun verblijf. Camping Het Eibernest heeft een warme en gastvrije sfeer, waarbij de nadruk ligt op het creëren van een hechte gemeenschap van kampeerders. De vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om ervoor te zorgen dat gasten een plezierige tijd hebben. De omgeving van Eibergen biedt diverse mogelijkheden voor verkenning. Fiets- en wandelroutes leiden naar schilderachtige plekjes, historische bezienswaardigheden en gezellige dorpen. Gasten kunnen genieten van het prachtige coulisselandschap dat zo kenmerkend is voor de Achterhoek. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur, is het Kröller-Müller Museum in de nabijgelegen Hoge Veluwe een absolute aanrader.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Eibergen, Gelderland
  • https://www.eibernest.nl
  • eibernest@capfun.com