Camping De Scheepsbel

Camping De Scheepsbel

4.2 reviewscore • 10 reviews
S

Verfrissend avontuur te midden van de Veluwe

Een week vol verrassende avonturen wachtte ons te midden van de Veluwse regen. We hadden het geluk te verblijven in gezellige huisjes, waar we ons konden terugtrekken en zelfs de verwarming aanzetten om de kou te verdrijven. De veranda bood een knusse plek om tussen de regenbuien door van de omgeving te genieten. Onze kinderen vermaakten zich uitstekend met de gevarieerde animatieactiviteiten.

Sophie 7 aug 2023
Reageer
T

Weerwisselingen

Na onze vakantie bij Capfun De Scheepsbel op de Veluwe, kunnen we terugkijken op een betoverend verblijf, ondanks de grillige weersomstandigheden. Onze intieme accommodatie, genaamd Wafelien 02, verraste ons met zijn onberispelijke netheid. Het vriendelijke ontvangst bij de receptie maakte een positieve indruk. Hoewel de animatie enigszins tekortschoot in vergelijking met andere parken, kon het vernieuwde buitenzwembad met verwarmde glijbanen op goedkeuring rekenen.

Tom 6 aug 2023
Reageer
A

Tegenvallende ervaring in contrastrijke setting

Onze recente ervaring liet ons met gemengde gevoelens achter. De eenvoudig ingerichte verblijven bleken enigszins krap bij slecht weer, wat het binnenleven bemoeilijkte. De nabijheid van de Mobile Homes ondermijnde onze privacy. Hoewel de omgeving betoverend was, vertoonde het park en de animatie tekortkomingen die ons teleurstelden. We hebben ons hier best geamuseerd, maar het is geen herhaling waard.

Anna 5 aug 2023
Reageer
D

Kindvriendelijk paradijs

We kozen voor een Kids Top 5 accommodatie en ontdekten een waar paradijs voor onze kinderen. De veranda met afsluitbaar hekje gaf ons gemoedsrust en de nabijgelegen speeltuin zorgde voor eindeloos vermaak. Het plan om in de nabije toekomst een peuterbad toe te voegen, maakt dat we zeker terug willen keren naar dit kindvriendelijke oord.

Dick 1 aug 2023
Reageer
M

Natuurlijke ontspanning

Onze ontspannende dagen op een natuurrijk park werden afgewisseld met uitdagingen. De degelijke huisjes vormden een comfortabele uitvalsbasis, en het buitenzwembad bood verkoeling. Desondanks werd onze ervaring getemperd door teleurstellingen in het restaurant. Niettemin blikken we terug op een heerlijk weekend in dit adembenemende park. Capfun was ons onbekend, maar heeft een goede eerste indruk gemaakt.

Michelle 28 mei 2023
Reageer
J

Vriendelijke dienstverlening

Ons verblijf overtrof alle verwachtingen dankzij de schone en moderne chalets. Alles wat we ons konden wensen was aanwezig, inclusief een schone keuken wat voor ons heel belangrijk is. De toegewijde schoonmaak en vriendelijke dienstverlening verdienen een compliment. Ondanks enkele minpuntjes, zoals het prijzige winkeltje en het restaurant, beleefden we een onvergetelijke vakantie met veel plezier.

Jasmijn 24 sep 2022
Reageer
M

Genieten van ruimte en rust

Onze tijd op de overzichtelijke camping was een genot dankzij de ruime plekken en onze comfortabele vierpersoonschalet. Hoewel het zwembad weliswaar niet groot was, waren de nieuwe glijbanen een bron van vreugde voor jong en oud. Met een adembenemende omgeving genoten we met volle teugen van ons verblijf op De Scheepsbel.

Mila 23 sep 2022
Reageer
E

Enkele tekortkomingen

Onze vakantie in augustus was bovenal positief, ondanks enkele tekortkomingen die we tegenkwamen. We verbleven in een accommodatie op De Scheepsbel en werden verwelkomd door ruime plekken en vriendelijk personeel. De schoonmaak liet iets te wensen over en niet alles was aanwezig op onze accommodatie. Hoewel er ruimte was voor verbetering, kijken we met tevredenheid terug op onze tijd hier.

Eline 21 sep 2022
Reageer
B

Adembenemende zomervakantie

Een zomervakantie om te koesteren bracht ons naar het nieuwste gedeelte van het park. Het uitzicht vanuit onze accommodatie was ronduit betoverend en de beschikbare faciliteiten brachten ons veel vreugde. Hoewel het park nog in ontwikkeling was, liet het een onvergetelijke indruk achter. We kunnen niet wachten totdat het allemaal af en in gebruik is, dan komen wij zeker nog eens terug.

Bram 21 sep 2022
Reageer
L

Onduidelijkheden, maar goed

Tijdens onze twee weken in augustus hebben we een chalet met veranda bewoond, wat een overwegend positieve ervaring was. Ondanks enkele onduidelijkheden bij het verblijf, zoals beperkte voorzieningen, konden we genieten van het goed onderhouden park. Het zwembad, hoewel aanstaande renovaties gepland zijn, bood vermaak voor jong en oud. We werden over het algemeen verwelkomd door vriendelijk personeel en ondervonden enkele verbeterpunten tijdens ons verblijf.

Lotte 23 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Doornspijk.

Over Camping De Scheepsbel

Camping De Scheepsbel is gelegen te Klaterweg 9 in Doornspijk, aan de rand van de Veluwe in Gelderland. Deze gezellige en goed onderhouden camping biedt een breed scala aan faciliteiten en een warme sfeer voor een onvergetelijke vakantie. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen, zowel voor tenten als caravans, en moderne sanitaire voorzieningen. Voor extra comfort zijn er ook luxe stacaravans en chalets beschikbaar, ideaal voor gezinnen en groepen. Wat De Scheepsbel bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de persoonlijke service. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen en gasten te voorzien van informatie over de omgeving en activiteiten. De camping biedt verschillende voorzieningen zoals een verwarmd buitenzwembad, speeltuinen, sportvelden en een gezellige horecagelegenheid. De camping ligt in een prachtige natuurlijke omgeving, ideaal voor wandel- en fietstochten. De Veluwe biedt talloze mogelijkheden om te genieten van de natuur, met uitgestrekte bossen, heidevelden en charmante dorpjes. In de buurt zijn er ook attracties zoals het Dolfinarium en Walibi Holland voor een leuk dagje uit.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Doornspijk, Gelderland
  • https://www.descheepsbel.nl
  • scheepsbel@capfun.com