Camping de hof van Eeden

Camping de hof van Eeden

4.2 reviewscore • 13 reviews
D

Personeel stond altijd klaar

Ondanks het attente personeel en de beschikbaarheid ervan, bracht ons verblijf in de comfortabele tent wat onverwachte avonturen met zich mee. Terwijl de voorzieningen goed werden onderhouden en de tent een plek van gemak was, werden we 's nachts getrakteerd op het geluid van vliegtuigen en treinen. Door de nabijheid van een luchthaven en spoorlijn vermengden deze geluiden zich met de rust van de natuur. Desondanks hebben we genoten van het comfort en de warmte van de tent, en het personeel stond altijd klaar om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Dylan 15 mei 2023
Reageer
M

Leuke plek met een fijne safaritent!

Wat een leuke plek met een fijne safaritent! De extra dekentjes waren handig, zodat je zelfs 's avonds buiten kon zitten. Alleen was er wel wat geluid van vliegtuigen die regelmatig overvlogen, zelfs 's nachts. Het leek alsof de hemel verhalen vertelde, maar soms was het geluid een beetje te hard. Ondanks dat was het een avontuurlijke nacht onder de sterren, met het rustgevende geluid van de nachtelijke lucht en de belofte van nieuwe ontdekkingen bij het ontwaken.

Matthew 17 sep 2023
Reageer
J

Probleemloze communicatie

Geweldige locatie voor reizen en uitstapjes in Nederland, 12 km met de auto of fiets naar zee. Nabijheid van kanalen en meren. Nabijgelegen boerderij met de mogelijkheid om producten te kopen en kajaks te huren. Kleine, aangename camping. Geweldige, volledig uitgeruste tent, alles onbeschadigd, uitrusting van zeer hoge kwaliteit comfortabele bedden, volledig uitgeruste keuken inclusief koffiezetapparaat, potten, pannen, we misten niets. Vriendelijke eigenaren, probleemloze communicatie ter plaatse, behulpzaam.

Jayden 23 aug 2023
Reageer
O

Voelde als een zorgeloos avontuur

Een verblijf in de grote tent voelde als een zorgeloos avontuur. Alles wat we nodig hadden, was binnen handbereik, waardoor het comfortabel en gezellig was. Het weer was perfect en we genoten van stralende dagen, terwijl de Noordzee vlakbij lag. Onder de luifel van de tent, omringd door natuurgeluiden, beleefden we een perfecte mix van gemak en natuurpracht. Deze vakantie vulde onze harten met warme herinneringen en beloofde nog veel meer ontdekkingen.

Oscar 10 jul 2023
Reageer
N

Waar kinderen blij konden spelen

Een prachtige plek, omgeven door natuurlijke schoonheid en een leuk kanaal waar kinderen blij konden spelen. Onze tent had geen toilet, maar gelukkig was het sanitair dichtbij. De gedeelde douches waren schoon en handig. De aanwezigheid van koeien gaf een landelijke sfeer, al kon hun geur soms sterk zijn. Niettemin was het een onvergetelijk avontuur, waar de geuren van de natuur vermengd werden met het gelach van kinderen en het rustgevende geluid van kabbelend water.

Nicholas 4 jul 2023
Reageer
M

Goed onderhouden camping

Tussen de prachtige natuurlijke omgeving bevonden we ons op een goed onderhouden camping. Het voelde als een schilderij waarin het landschap en de camping perfect samenvloeiden, zonder enige tekortkoming. De uitgestrekte natuur nodigde uit tot ontdekking, terwijl de camping zelf een oase was van zorgvuldigheid en schoonheid. Elk hoekje straalde een aangename sfeer uit, en het ontbreken van minpunten maakte deze reis tot een moeiteloos avontuur van rust en sereniteit. Een plek waar natuurlijke pracht naadloos samenging met menselijke zorg en aandacht.

Michael 4 jun 2023
Reageer
C

Kampeeravontuur verstoord

Ondanks de mooie omgeving werd ons kampeeravontuur verstoord door het constante lawaai van landende vliegtuigen, dat als een niet-aflatende symfonie de nachtelijke rust verstoorde. Elke twee minuten, tot in de vroege uurtjes, was het geluid ondraaglijk. Zelfs bij het ochtendgloren was er geen ontsnapping aan. Het rustige landschap kon de hinderlijke geluiden niet overstemmen. Teleurgesteld vertrokken we helaas een dag eerder, in de hoop op een vredigere plek voor ons volgende kampeeravontuur.

Christopher 26 mei 2023
Reageer
T

Een voordelig toevluchtsoord

Een voordelig toevluchtsoord, doordrenkt met charmante accenten zoals ontbijtservice en een tent met verwarming. Het geluid van de luchthaven, hoewel duidelijk aanwezig, werd overschaduwd door het comfort van het betaalbare verblijf. Als nachtelijke avonturiers stoorden de decibels ons nauwelijks, eerder een melodie die de reis karakter gaf. Een plaats waar kosten en gemak samenkwamen, en waar de echte schat lag in de kunst van diepe slaap, onaangeroerd door het bruisende spektakel van de buitenwereld.

Thomas 20 mei 2023
Reageer
J

Dekbedden lekker warm

Hoewel we er geen gebruik van konden maken, waren we blij te zien dat ze een glutenvrij broodoptie hadden. We verbleven in de safaritent. De bedden waren zeer comfortabel en de dekbedden lekker warm. We waren blij dat ze een kleine ruimteverwarming hadden die goed werkte om wat kou in de ochtend te verdrijven. Zeer gunstige locatie ten opzichte van de Keukenhof Tulip Experience en De Tulip Barn.

Joseph 10 apr 2023
Reageer
J

Luxueuze lodgetent was geweldig

Ons verblijf in de luxueuze lodgetent was geweldig, en het team was buitengewoon hartelijk en behulpzaam. De sanitaire voorzieningen waren goed bereikbaar, en de zelf af te bakken broodjes waren smakelijk. De lodgetent bood alle essentiële faciliteiten en nog veel meer! Geweldig dat er thee-infusies beschikbaar waren en wat koffie voor het zetten van filterkoffie. De accommodatie was echt van alle gemakken voorzien. Het was onze eerste kennismaking met luxe kamperen en we kregen meteen zin in meer.

Joshua 15 aug 2022
Reageer
X

Niet zo fijn

Ondanks de inzet van de uitbater is het lawaai van Schiphol en de dichtbij gelegen spoorweg een minpunt. Het geluid, als een storende melodie, drong door tot in de rustige sfeer. Het was alsof de vredige plek werd uitgedaagd door het lawaai van de moderne wereld. Hoe toegewijd de uitbater ook was, het lukte niet om het geluid van buitenaf helemaal te overstemmen. Het contrast tussen de vriendelijke ontvangst en het luide lawaai van de buitenwereld maakte de totale ervaring een mix van tegenstellingen.

Xavier 12 apr 2022
Reageer
A

Verblijf was best goed

Ons verblijf was best goed, maar het was jammer dat er geen stromend water was bij de tent. Het zou handig zijn geweest als er een simpele wasbak met kraan was voor het weggooien van vuil water. We misten ook een eigen toilet bij de tent. Ondanks deze kleine dingen hebben we toch genoten van de camping en de omgeving. Misschien kunnen ze in de toekomst zorgen voor betere voorzieningen, zodat het nog comfortabeler wordt.

Adam 17 aug 2021
Reageer
A

Verblijf was absoluut fantastisch

Ons verblijf was absoluut fantastisch, met een accommodatie die de top bereikte in comfort en voorzieningen. De toilet- en douchefaciliteiten waren als stralende juwelen, waardoor ons verblijf nog aangenamer werd. Helaas waren er enkele campinggasten die niet blij leken te zijn met de vrolijkheid van onze kinderen en de safari-tenten. Dit bracht een onverwachte wending met zich mee, waarbij een ander soort publiek de sfeer beïnvloedde. Ondanks deze uitdaging was het nog steeds een avontuur dat we koesteren, vol onverwachte wendingen en de belofte van nieuwe ontdekkingen.

Anthony 20 mei 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Warmond.

Over Camping de hof van Eeden

Camping De Hof van Eeden is gelegen te Hellegatspolder 2 in Warmond. Het is een ideale plek voor watersportliefhebbers, en steden als Leiden, Noordwijk en Haarlem zijn gemakkelijk bereikbaar per fiets. De camping heeft 50 vaste standplaatsen en extra plekken voor campers tijdens de Keukenhofperiode. Naast de 15 toeristische kampeerplekken biedt de camping diverse accommodaties zoals Safaritenten, Coco Sweets, een retro stacaravan, camping pods en Bell-tenten. De 6-persoons safaritenten hebben een oppervlakte van 40m2 en zijn van alle gemakken voorzien. De Coco is een innovatieve accommodatie met 4 slaapplaatsen, terwijl de ecologische pods ideaal zijn voor trekkers en fietsers. De retro stacaravan biedt comfort met een ruime tuin en terras. De camping biedt faciliteiten zoals een aanlegsteiger, broodjesservice, landwinkel, fietsverhuur, jachthaven, jeu de boules, recreatieplas, voetbalveld, zwemsteiger, trampoline, vismogelijkheden, wasserette, watersport en gratis wifi.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Warmond, Zuid-Holland
  • https://www.dehofvaneeden.nl
  • info@dehofvaneeden.nl