Camping Betuwestrand

Camping Betuwestrand

4.1 reviewscore • 8 reviews
N

Leuk voor kindjes

Lekker met de kinderen even weg met onze caravan.Toen we aankwamen kregen we een hele mooie plaats dicht bij het strand en het was voor de kinderen ook wel fijn dat we dicht bij het sanitair mochten staan. De glijbanen en springkussens waren voor de kinderen een uitje, daar waren ze dol op. Het was verder allemaal erg schoon en leek nog vrij nieuw. Voor de kinderen was er volop animatie en het was gewoon heel relaxt op de hele camping. We komen snel weer terug en het personeel is super vriendelijk wat ook fijn is!

N 26 sep 2023
Reageer
T

Niks voor ons

Als je naar de camping gaat dan denk je bij deze camping alleen niet aan de 5 sterren. Je hebt een chalet of een seizoenplaats. Ik vind het wel jammer dat zoveel extra dingen geld kosten, zoals douchen dan moet je gewoon voor 5 minuten een euro betalen. Maar ook voor internet betaal je nog eens 7,50 euro per dag, dat vind ik wel veel extra.
Het sanitair was niet eens schoon en dan moeten we wel veel betalen, dat klopt niet. Dit zal ik dan ook niet snel weer doen.

TV 30 aug 2023
Reageer
a

0 sec vervelen

Het eerste wat ik er van kan zeggen is dat er voor de kinderen super veel te doen is, er is gewon heel veel animatie en daar houden onze kinderen wel van. Ze vragen al dagen wanneer gaan we weer, maar we gaan pas later in het jaar weer terug. Ze mochten tijdens ons verblijf volop zwemmen hier, spelen in de speeltuin en we hebben leuke dingen gedaan in de omgeving. We hebben ons echt niet verveelt. Het was gewoon weer een top vakantie.Daar houden we ons aan vast en later in het jaar keren we weer terug.

ap 7 apr 2023
Reageer
F

Wij willen snel terug

Al veel jaren komen wij op de camping hier. Onze kinderen komen hier ook graag en hebben al veel vriendjes gemaakt die keren ook elk jaar terug en dat maakt vakantie vieren voor hen ook een stuk leuker. Ze mogen dan ook veel doen met het animatieteam en dan zijn er nog middag van spelletjes en knutselen voor de kinderen. zwemmen kan hier ook en warme broodjes in de ochtend is ook zeker een aanrader.

Ik kijk alweer uit naar volgend jaar en de rest van ons gezin ook, dat weet ik zeker.

Fam B 7 apr 2023
Reageer
p

toppie

We zijn dit jaar met de hele fam gegaan dat was dan ook wel de moeite waard. Ook voor de kleintjes was er genoeg te doen, we hebben ze niet bezig hoeven te houwen. Dit hebben de mensen van de animatie gedaan en daarom hebben wij ook gewoon echt vakantie mogen viere. Alles was ook super schoon, de plaats waar we stonden, maar ook het toilet enz.. De mensen zijn erg aardig, eten is lekker en de broodjes zijn altijd lekker warm ,iedere ochtend een groot feestje als we hier wakker worden.

patrick 23 mrt 2023
Reageer
B

Zwemmen alles netjes

Al zoveel jaren komen we hier op de camping. Het is altijd de moeite waard om weer aan te komen en dan genieten we alweer van de dagen dat we er mogen zijn. Het is ook lekker in het groen en dat is al een reden om hierheen te komen gewoon van de rust genieten.

Zwemmen kan hier goed en het water is ook schoon en dat vinden wij wel van belang als we vakantie gaan vieren. ook waterskieën kan hier en dat was ook super leuk om te doen. Onze kinderen willen volgend jaar alweer terug endat zegt genoeg.

Berg 22 mrt 2023
Reageer
G

Weinig luxe

Toch lastig om netjes een oordeel te geven want het enige wat goed was, was de omgeving. Daar hebben we dan nog wel een beetje van kunnen genieten. De camping zelf is wel mooi, maar luxe? Daar hebben we toch niksvan kunnen merken toen wij er waren. Het was gewoon erg vies, dan ook nog gedateerd en de bedden daar krijg je gewoon echt pijn van als je daar in moet liggen. We zijn helaas gewoon dagen eerder naar huis moeten gaan, omdat het zo vochtig was en gewoon belabberd was.

GreenEye 1 sep 2022
Reageer
S

Herhaling vatbaar

Dit is een camping waar we van zeggen daar keren we volgend jaar weer terug. Waarom nou dat kan snel worden gezegd, de plek is namelijk super ruim en dan heb je ook wat privacy van de andere gasten. De sfeer is goed en voor de kinderen is er een speeltuin waar ze lekker mogen spelen de hele dag, ook in het water kan er wordne gespeeld en dan is er mooie glijbaan goed onderhouden ook. De mensen die er werken zijn aardig en helpen graag. We komen snel weer terug.

Sn 5 mei 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Beesd.

Over Camping Betuwestrand

Camping Betuwestrand is gelegen te A. Kraalweg 40 in Beesd. Dit veelzijdige vakantiepark staat bekend om zijn uitstekende waterski- en wakeboardfaciliteiten, waaronder een waterskibaan en een funpark. Bovendien biedt de locatie aan het strand diverse horecagelegenheden, waardoor het een ideale plek is voor zowel ontspanning als avontuur. Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende overnachtingsmogelijkheden, van kamperen tot het huren van accommodaties, met seizoenplaatsen beschikbaar voor langere verblijven. De camping, die een scala aan faciliteiten en activiteiten biedt, is een must-visit bestemming die iedereen zou moeten ervaren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Beesd, Gelderland
  • https://www.villatent.nl/campings/nederland/camping-betuwestrand
  • mailme@villatent.nl