Camping Betuwe

Camping Betuwe

3.9 reviewscore • 2 reviews
A

Onbeschoft personeel en asociale gasten

Wij zijn heel wat gewend maar de behandeling op deze camping is niet normaal. We zouden twee weken hier verblijven maar zijn na 1 weekend al weer vertrokken. En dan die camping gast zitten met hun hele tuinset op het soort strandje bier en wijn te zuipen met harde muziek niet normaal. Nee nooit meer hier naar toe.

Anja 30 jun 2023
Reageer
I

Luxe kamperen in een safaritent

Wij hadden een safaritent op Camping Betuwe en dat is ons goed bevallen. Deze tenten zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Het is echt luxe kamperen. Onze hond was ook welkom dat was top. Soms is het namelijk lastig een camping/vakantiepark te vinden waar honden welkom zijn. Wij hebben hier lekker in de omgeving gefietst waar het zich uitermate voor leent. Echt genieten. Achteraf hadden we nog wel een weekje langer willen blijven.

Inge 19 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Kesteren.

Over Camping Betuwe

Camping Betuwe is een prachtige camping gelegen in het hart van de Betuwe te Hoge Dijkseweg 40 in Kesteren, een regio bekend om haar boomgaarden, bloesems en schilderachtige landschappen. Deze familiecamping biedt een perfecte mix van rust, natuur en recreatiemogelijkheden. Gasten kunnen kiezen uit ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers, evenals comfortabele accommodaties zoals luxe stacaravans. De camping beschikt over moderne faciliteiten, een speeltuin, een verwarmd zwembad en sportvelden. Er zijn ook tal van activiteiten zoals fietsverhuur, animatieteams en gezellige avondactiviteiten. Camping Betuwe biedt een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en gezinnen die op zoek zijn naar een onvergetelijke kampeerervaring in de Betuwe.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Kesteren, Gelderland
  • https://www.campingbetuwe.nl
  • info@campingbetuwe.nl