Camera-Tweedehands

Camera-Tweedehands

4.0 reviewscore • 7 reviews
T

Verkeerde levering

Werd op de valreep gevraagd om foto's te maken op een concert. Had daar een geschikte lens voor nodig: Canon 50mm F1.8. Helaas werd de volgende dag de verkeerde lens geleverd. Had hem 's avonds nodig. Kon helaas bij mij in de buurt ook geen lens meer kopen, overal uitverkocht. Gebeld met de klantenservice en het probleem uitgelegd met de vraag of de goede lens dezelfde dag nog geleverd kon worden. Dit kon niet. Dit vind ik heel erg jammer dat door hun fout ik die avond niet de gewenste foto's kon maken en dat daar niet in tegemoet gekomen werd.

Truus van den Brandt 9 dec 2022
Reageer
G

Leuke Sony camera

Bij camera-tweedehands.nl heb ik een leuke camera van Sony gekocht. De originele verpakking zat erbij en de camera is nog zo goed als nieuw. Ik heb niks kunnen ontdekken wat niet goed is. Accu en lader zitten er ook gewoon bij. Wellicht had ik deze camera nog iets goedkoper kunnen vinden op bijvoorbeeld Marktplaats maar dan had ik er geen 12 maanden garantie bij gehad. Dat vind ik toch wel belangrijk voor een 2e hands product. Ik ben er in ieder geval heel tevreden mee.

Gea 7 nov 2022
Reageer
A

Camera voor hobbyfotograaf

Als hobbyfotograaf is het belangrijk om een goede camera te hebben. Het enige nadeel is dat een beetje goede camera's niet te betalen zijn. Je kunt een 2e hands camera op marktplaats.nl kopen, maar dan neem je ook een risico. Ik heb er voor gekozen om een systeemcamera op camera-tweedehands.nl te bestellen. Je krijgt het recht op 14 dagen retour en je krijgt 12 maanden garantie. Natuurlijk krijg je ook een 2e hands prijs. Hierdoor kon ik met een gerust hart een camera kopen. De camera was echt als nieuw. Ik ben er dan ook enorm blij mee en de camera voldoet zeker aan al mijn verwachtingen.

Astrid 16 okt 2022
Reageer
J

Nog best duur

Ik vind de fotocamera's nog best duur. Had wel verwacht dat ze goedkoper zouden zijn. Ze zijn toch 2e hands. Ze durven het wel te vragen.
Natuurlijk zijn er ook wel voordelen maar ik weet het nog niet. Misschien is het toch beter om een fotocamera elders te kopen voor een betere prijs.

John 3 apr 2022
Reageer
P

Tweedehands lens voor mijn Canon

Een paar weken geleden heb ik mijn lens voor mijn Canon per ongeluk kapot laten vallen. Lenzen zijn harstikke duur, dus hier baalde ik verschrikkelijk van. Ik wou wel zo snel mogelijk een nieuwe lens, maar ik wou geen nieuwe kopen. Een nieuwe kost gewoon te veel geld, maar om een lens op Marktplaats te zoeken zag ik ook niet echt zitten. Een lens is zo gevoelig en je weet niet wat er mee is gebeurd. Na wat zoeken op Google, kwam ik bij Camera-Tweedehands.nl uit. Zij verkopen tweedehands camera apparatuur met garantie. De lenzen die ze verkopen worden ook vakkundig getest en dit allemaal voor een tweedehands prijs. Helemaal geweldig. Ik heb gelijk een lens besteld en de lens voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, zo goed als nieuw! Het mooiste van alles is dat ik er gewoon garantie bij krijg en dat zie je niet vaak bij een tweedehands product.

Peter 14 dec 2021
Reageer
F

Tweedehands Nikon systeemcamera met garantie

Ik heb een zo goed als nieuwe systeemcamera van Nikon gekocht bij camera-tweedehands.nl. Het scheelt toch wat geld om zo'n camera tweedehands te kopen. Een camera is toch heel gevoelige apparatuur en je wilt zeker weten dat de camera echt zo goed als nieuw is. Om deze reden vertrouw ik het niet om zo'n camera via bijvoorbeeld Marktplaats te kopen. Via camera-tweedehands.nl vertrouw ik het wel. Er is grondig naar gekeken en ze willen echt geen rommel verkopen, want dat zal slecht voor hun bedrijf zijn. Er wordt zelfs 12 maanden garantie bij gegeven. Dat kan alleen als ze echt vertrouwen hebben in het product, iets wat je bijvoorbeeld niet bij Marktplaats krijgt. Helemaal voor tweedehands apparatuur is het zeer fijn dat je garantie krijgt. De camera zat nog in zijn originele verpakking en zag er als nieuw uit. Ook werkt de camera perfect en ik ben er heel tevreden mee. Ik kan ook niet anders om camera-tweedehands.nl 5 sterren te geven. Ik zal niet weten wat er nog beter zal kunnen. Wat mij betreft mogen er meer tweedehands webshops komen, die hun producten testen en garantie geven.

Fred 17 okt 2021
Reageer
H

Professionele cameras voor spotprijzen

Als hobbyfotograaf is het materiaal wel degelijk belangrijk. Daarom koop ik al mijn apparatuur bij Camera Tweedehands. Top apparatuur tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ideaal voor de hobbyfotograaf. Eigenlijk koop je gewoon professionele camera's voor spotprijzen. Het geeft mij een beter gevoel om een tweedehands camera via zo'n partij te kopen, dan bijvoorbeeld via Marktplaats. Bij Camera Tweedehands is er toch nog een kwaliteitscontrole, wat je bij Marktplaats niet hebt. Ik wil gewoon goede apparatuur, zonder dat ik tegen onverwachte problemen aanloop. Ook krijg je 12 maanden garantie en kun je je oude apparatuur aan hun verkopen, helemaal top dus! Wanneer je op zoek bent naar professionele apparatuur, maar niet de hoofdprijs wilt betalen, raad ik Camera Tweedehands van harte aan. Echt ideaal voor hobbyfotografen, die met een professionele camera aan de slag willen.

Hugo 20 mei 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Camera-Tweedehands

Met ruim 13 jaar ervaring is Camera-Tweedehands hét adres voor tweedehands (spiegelreflex- en systeem) camera's en lenzen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop en inkoop van tweedehands fotoapparatuur. Bij Camera-Tweedehands kunnen klanten terecht voor occasions van toonaangevende merken zoals Nikon, Canon, Sony, Olympus en Fuijfilm. Het ruime aanbod van tweedehands camera body's, objectieven en meer is online beschikbaar. Klanten zijn ook welkom om onze mooie showroom in Waardenburg te bezoeken en alle occasions in het echt te bekijken en te proberen. Bij Camera-Tweedehands hebben klanten tevens de mogelijkheid om hun digitale spiegelreflexcamera's, systeemcamera's en objectieven in te ruilen. Het bedrijf staat bekend om zijn eerlijke prijzen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.camera-tweedehands.nl
  • info@camera-tweedehands.nl