Camera-Tweedehands

Camera-Tweedehands

5.00/5.00 • 3 reviews
P

Tweedehands lens voor mijn Canon

Een paar weken geleden heb ik mijn lens voor mijn Canon per ongeluk kapot laten vallen. Lenzen zijn harstikke duur, dus hier baalde ik verschrikkelijk van. Ik wou wel zo snel mogelijk een nieuwe lens, maar ik wou geen nieuwe kopen. Een nieuwe kost gewoon te veel geld, maar om een lens op Marktplaats te zoeken zag ik ook niet echt zitten. Een lens is zo gevoelig en je weet niet wat er mee is gebeurd. Na wat zoeken op Google, kwam ik bij Camera-Tweedehands.nl uit. Zij verkopen tweedehands camera apparatuur met garantie. De lenzen die ze verkopen worden ook vakkundig getest en dit allemaal voor een tweedehands prijs. Helemaal geweldig. Ik heb gelijk een lens besteld en de lens voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, zo goed als nieuw! Het mooiste van alles is dat ik er gewoon garantie bij krijg en dat zie je niet vaak bij een tweedehands product.

Peter 14 dec 2021
Reageer
F

Tweedehands Nikon systeemcamera met garantie

Ik heb een zo goed als nieuwe systeemcamera van Nikon gekocht bij camera-tweedehands.nl. Het scheelt toch wat geld om zo'n camera tweedehands te kopen. Een camera is toch heel gevoelige apparatuur en je wilt zeker weten dat de camera echt zo goed als nieuw is. Om deze reden vertrouw ik het niet om zo'n camera via bijvoorbeeld Marktplaats te kopen. Via camera-tweedehands.nl vertrouw ik het wel. Er is grondig naar gekeken en ze willen echt geen rommel verkopen, want dat zal slecht voor hun bedrijf zijn. Er wordt zelfs 12 maanden garantie bij gegeven. Dat kan alleen als ze echt vertrouwen hebben in het product, iets wat je bijvoorbeeld niet bij Marktplaats krijgt. Helemaal voor tweedehands apparatuur is het zeer fijn dat je garantie krijgt. De camera zat nog in zijn originele verpakking en zag er als nieuw uit. Ook werkt de camera perfect en ik ben er heel tevreden mee. Ik kan ook niet anders om camera-tweedehands.nl 5 sterren te geven. Ik zal niet weten wat er nog beter zal kunnen. Wat mij betreft mogen er meer tweedehands webshops komen, die hun producten testen en garantie geven.

Fred 17 okt 2021
Reageer
H

Professionele cameras voor spotprijzen

Als hobbyfotograaf is het materiaal wel degelijk belangrijk. Daarom koop ik al mijn apparatuur bij Camera Tweedehands. Top apparatuur tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ideaal voor de hobbyfotograaf. Eigenlijk koop je gewoon professionele camera's voor spotprijzen. Het geeft mij een beter gevoel om een tweedehands camera via zo'n partij te kopen, dan bijvoorbeeld via Marktplaats. Bij Camera Tweedehands is er toch nog een kwaliteitscontrole, wat je bij Marktplaats niet hebt. Ik wil gewoon goede apparatuur, zonder dat ik tegen onverwachte problemen aanloop. Ook krijg je 12 maanden garantie en kun je je oude apparatuur aan hun verkopen, helemaal top dus! Wanneer je op zoek bent naar professionele apparatuur, maar niet de hoofdprijs wilt betalen, raad ik Camera Tweedehands van harte aan. Echt ideaal voor hobbyfotografen, die met een professionele camera aan de slag willen.

Hugo 20 mei 2021
Reageer
Beste elektronica en witgoedwinkels

Dit zijn de beste elektronica en witgoedwinkels van september 2022.

Over Camera-Tweedehands

Camera-Tweedehands is één van de betere adressen voor spiegelreflexcamera's, systeemcamera's en lenzen. Ben je een (hobby)fotograaf die geïnteresseerd is in de beste kwaliteit voor de laagste prijs? Dan ben je bij Camera-Tweedehands aan het goede adres! Camera-Tweedehands heeft een groot aanbod aan gerenommeerde merken als Nikon, Canon, Sony en meer. Op alle producten wordt standaard 12 maanden garantie gegeven.

  • Nog niet geverifieerd