Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Bungalowpark Het Hart van Drenthe

3.7 reviewscore • 3 reviews
T

Mooi gebied

Vanuit het park kun je een mooi natuurgebied in fietsen. Veel bos en heidegebieden. Het is een leuk opgezet park met veel leuke mensen. We hebben er zelfs een paar vrienden aan overgehouden. Echt een familiepark. De mensen van het park zelf waren ook erg vriendelijk. Voor kinderen is er ook genoeg te doen op het park. Je kunt hier echt even helemaal tot rust komen.

Tessa 16 sep 2022
Reageer
I

Leuk voor een keer

Het park is ruim opgezet met vriendelijke medewerkers. De 4-persoons bungalow type A heeft een gevaarlijk klein overloopje bij de trap bij de slaapkamers boven. De tweede slaapkamer is niet geschikt voor volwassenen, veel te krap. Als er één deur open staat kan de tweede niet open. Er is geen kledingkast in die kamer, alleen 2 keukenkastjes. Er zijn wel goede bedden en een wasmachine aanwezig. De tuin is zeer ruim. De bewegwijzering op het park is slecht, vooral als het donker is. Sommige paden tussen bungalows zijn ook erg donker. Dit is jammer, want met wat kleine aanpassingen zou het een perfect park zijn, mooi gelegen.

Irene Kieviet 31 dec 2022
Reageer
T

Ideaal voor met de kinderen

Het was een leuk huisje. Je kunt zelfs een huisje uitkiezen en boeken, dus je weet van tevoren waar je naartoe gaat. Ons huisje was voorzien van alle gemakken, zoals een afwasmachine, combimagnetron, wasmachine en een tweede toilet boven, omdat de badkamer beneden is. Er is genoeg te doen voor kinderen en ook in de omgeving is er genoeg te zien en te doen.

Tamke 14 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Zwiggelte.

Over Bungalowpark Het Hart van Drenthe
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zwiggelte, Drenthe
  • https://hethartvandrenthe.nl
  • info@hethartvandrenthe.nl