Bungalowpark De Kreek

Bungalowpark De Kreek

4.3 reviewscore • 3 reviews
P

Uitstekend verblijf in Bruinisse

Mijn ervaring in Bungalowpark De Kreek was ronduit geweldig. Met mijn vrouw, die moeite heeft met lopen, vonden we het park zeer toegankelijk en de parkeergelegenheid uitstekend. Het park ligt centraal, waardoor alles gemakkelijk bereikbaar was met de auto. Ons vakantiehuis was onberispelijk schoon en uitzonderlijk goed uitgerust. We werden zeer warm ontvangen door de lens familie, wat ons verblijf extra speciaal maakte. Dit verblijf verdient zonder twijfel vijf sterren van ons.

Peter 5 jun 2022
Reageer
A

Alles op orde

Ons verblijf in Bungalowpark De Kreek was perfect. Alles zag er goed uit en was goed verzorgd. Het enige minpuntje was dat de informatie over het ophalen van de sleutel duidelijker kon. Onze bungalow was schoon en voorzien van alles wat we nodig hadden, wat ons verblijf zeer aangenaam maakte. Wij kunnen hier zeker goed vakantie vieren!

Anoniem 27 sep 2021
Reageer
S

Goed uitgerust vakantiehuisje

Tijdens ons verblijf in Bungalowpark De Kreek genoten we van de rust en de ruime parkeergelegenheid. Het park had voldoende speelmogelijkheden, hoewel de open achtertuin enigszins troosteloos oogde. Ons vakantiehuis was goed uitgerust en mooi, al leek het ons wat klein voor vijf personen. Met z'n tweeën was het echter prima te doen. Het was een aangename ervaring, met hier en daar ruimte voor verbetering.

Syvia82 22 mei 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Bruinisse.

Over Bungalowpark De Kreek

Bungalowpark De Kreek is gelegen in het pittoreske vissersdorp Bruinisse, in de provincie Zeeland. Dit park biedt aaneengeschakelde particuliere vakantiebungalows, omgeven door zorgvuldig onderhouden groenvoorzieningen. Een groot speelveld en diverse speeltoestellen maken het een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. Het parkcentrum, met voorzieningen zoals een restaurant, een zwembad, tennisbanen (tegen betaling), en een supermarkt, ligt op slechts drie minuten loopafstand. Daarnaast is het Grevelingenmeer binnen 8 minuten te voet bereikbaar, terwijl het Noordzeestrand ongeveer 20 minuten rijden is. Wi-Fi is beschikbaar in het park, wat het ook geschikt maakt voor gasten die tijdens hun verblijf online willen blijven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Bruinisse, Zeeland
  • https://bungalowparkdekreek.nl
  • info@bungalowparkdekreek.nl