Katoen City Lofts

Katoen City Lofts

4.7 reviewscore • 3 reviews
N

Geen woorden voor wat een perfect service!

We hebben heerlijk gegeten in de Zaal van Katoen. De oude wijn was heerlijk, de gerechten waren prachtig en de bediening was erg attent. En als klap op de vuurpijl, toen er geen taxi te krijgen was en ik met een geblesseerde knie niet ver kon komen, bracht de eigenaar ons persoonlijk naar huis! Dit was echt boven verwachting en ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van de service en gastvrijheid.

Nathalie 29 sep 2022
Reageer
D

Wat minder als vorig jaar

We zijn naar deze plek gegaan voor een ongedwongen drankje en iets te knabbelen. Het was heerlijk, we hebben niks om over te klagen. De borrelkaart is goed, met mooie drankjes en cocktails, echter voelde ik me in vergelijking met een paar jaar geleden minder welkom, druk, gehaast, soms zelfs onpersoonlijk. Het was nog steeds een leuke plek om te bezoeken, maar het voelde anders aan dan voorheen.

Dirk-Jan 2 dec 2022
Reageer
M

Super gewoon!

We hebben een nacht verbleven in de Superloft. Er was geen enkele op- of aanmerking. Alles was super schoon en we ontbraken aan niets. Het personeel was ontzettend vriendelijk en zorgde voor een persoonlijke benadering. Het ontbijt was boven verwachting lekker. Voordat we naar huis gingen zijn we nog even naar de spa geweest. Al met al was ons verblijf naar wens en we zullen zeker terugkomen!

Mr. Caman 17 nov 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Goes.

Over Katoen City Lofts
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Goes, Zeeland
  • https://www.katoengoes.nl