Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten

3.0 reviewscore ÔÇó 12 reviews
M

Welness dagen in de natuur

Wat een mooie dagen hebben wij gehad . Ons wellness huisje was hip ingericht , goed schoon en de hottub met uitzicht op het platteland was helemaal top . Perfecte vakantie om tot rust te komen en te genieten van de prachtige natuur . In het dorp zit een leuk restaurant ( davinci ) die 7 dagen open is inclusief een luxe lounge terras .Deze dagen waren zeker voor herhaling vatbaar !! Een dikke 10 !! ­čî┐

M. Dijkhof 7 mrt 2024
Reageer
V

Te duur voor wat ze omschrijven. Totaal geen prive

Huisjes staan dicht op elkaar. Totaal geen privacy. Slecht geïsoleerd, slecht bed. Hottub op hout gestookt duurt veel te lang om hem warm te krijgen en niet afgeschermd. Stoken je buren ook, dan heb je veel last van de rook. Zowel buiten als binnen. Niet te doen. Ontbijt service is waardeloos en niet aan te bevelen. Rust is ver te zoeken want de ligging is aan een drukke weg. Park is in aanbouw.

Van Campen 14 apr 2024
Reageer
S

Heel smerig

Heel smerig huisje. Aankomst begon al met vele borden waar mayonaise op zat. Glazen, borden,bestek en pannen vuil. Kookplaat echt smerig. Wc muur, druppels zag je lopen, op muur zag je een hand staan. Verwarming buizen in de douche lag laag stof op. Wc smerig. Bedden waren opgemaakt toen wij aankwamen. Toen we weg gingen bed afgehaald. Wat we toen zagen was echt vreselijk op matrassen helemaal vol met pies vlekken en nog meer troep.
Achter kant bed dikke stof.
Bank kamer dikke stof ,op lamp dikke stof, keukenkastjes waren wit gelakt je zag dat die kastjes echt smerig waren. Kan nog uren door gaan.

Schrumpf 1 okt 2023
Reageer
A

Beetje een mwa gevoel

Het verkeersgeluid viel erg mee en het park was rustig. Startpunten voor wandelroutes op de Holterberg zijn 10 minuten rijden met de auto. In de omgeving zijn er veel mooie (oude) steden en de Holterberg is prachtig. Het huisje was echter een ander verhaal. Het was een 6-persoonshuisje met wiebelig meubilair dat er nieuw maar goedkoop uitzag. De keuken was goed uitgerust, maar we vonden haren in de koelkast en de douche was niet schoon. Ook zaten er kruimels op de eetkamerstoelen en de bedden zakten door, hoewel ze er wel nieuw uitzagen. We hebben reviews gezien waarin gebakjes bij aankomst werden genoemd, maar niets daarvan gezien. Er was slechts wat koffie en twee zakjes thee en er was geen afwassponsje, wc-papier of wasmachine tablet aanwezig. Jammer. Voor dit geld logeren we de volgende keer ergens anders in de omgeving met ontbijt. We geven dit huisje drie sterren vanwege de omgeving. Het was ook jammer dat we niet in de "huiskamer" konden komen waar alle folders van de omgeving lagen.

Anton Winkel 20 nov 2022
Reageer
H

Te klein

We hadden een luxe huisje geboekt voor 6 personen, maar waren uiteindelijk maar met z'n twee├źn. Voor ons was het ruim genoeg, maar het huisje is echt te klein voor 6 personen. Het was wel schoon en netjes, maar er was te weinig servies en bestek voor 6 personen. Ook was de koelkast met vriesvak erg klein. In de zomer met hoge temperaturen is het binnen niet uit te houden zonder airco, dat is echt een must.

Hector de Bruin 9 okt 2022
Reageer
M

Wellness huisje

Een weekje heerlijk genoten in ons wellness huisje inclusief hottub. Van binnen was het erg netjes en schoon. Het huisje had veel grote ramen, wat zorgt voor veel lichtinval en natuurlijk een mooi uitzicht. Klein keukentje, maar zeker groot genoeg voor ons twee├źn. Fijn dat er ook een combimagnetron aanwezig was, zodat we eenvoudig een maaltijd konden bereiden. Naast de hottub had ons huisje ook een ligbad en regendouche. Echt genieten. Wij hebben elke dag wel even in de hottub gezeten.

Merel 15 sep 2022
Reageer
A

Mooi park

Het park is keurig aangelegd met nieuwe huisjes. Wij verbleven in de Forest Lodge en deze was heel leuk ingericht en schoon. Ook de instructie voor het sleutelkluisje naast de deur was keurig per e-mail toegezonden en heel duidelijk. Vanwege de nieuwigheid ontbraken er wel een paar praktische dingen, zoals bedlampjes en een kapstok bij de buitendeur, maar dit deed geen afbreuk aan ons verblijf. Het park biedt prachtige wandelingen en met 10 minuten rijden ben je op de Sallandse Heuvelrug. We hadden ook een ontbijt bijgeboekt en deze was echt super verzorgd. Een mand vol met diverse producten. Al met al was ons verblijf prima en we zouden hier zeker terugkeren als we weer in de regio willen verblijven.

Andrew Kester 12 sep 2022
Reageer
I

Veel tekorten

Het huisje was op zichzelf mooi en de vijver ook, maar daar hield het wel bij op. Er is geen fysieke receptie aanwezig, dus als er problemen zijn, moet je bellen. Er is geen restaurant en het park lijkt nog in aanbouw te zijn. We hadden problemen met de tv die niet werkte en na gebeld te hebben zou er iemand komen om het te repareren, maar we konden niet blijven wachten in het huisje.

Ingrid Jammer 28 aug 2022
Reageer
B

Leek wel een bouwplaats

Had eigenlijk wel verwacht om op voorhand een melding te krijgen van verbouwingen op het terrein maar niet dus.
Wij zaten aan de weg waar alles verbouwd werd dus reden er alleen maar vrachtwagens en heftrucks op en aan.
Dit was natuurlijk echt ruk en zeer kind onvriendelijk.

Bossenman 11 jun 2022
Reageer
A

Niet nieuw maar oud

Op de website werden nieuwe luxe huisjes aangeboden, maar bij aankomst bleken we oude en gedateerde caravans te hebben gekregen voor ons geld. De douche was erg oud en de kraan was kapot, waardoor het water een wisselende temperatuur gaf van steenkoud tot bloedheet. Helaas stond het huisje ook nog eens aan een vieze vijver.

Echter, de bedden sliepen wel goed en de wifi werkte heel goed. Ook hadden we een grote tv tot onze beschikking, dat was wel het enige positieve aan ons verblijf. We hebben onze klachten neergelegd bij de eigenaar, maar tot op heden hebben we nog geen reactie ontvangen.

Annemarie Zwetsloot 13 mei 2022
Reageer
F

Een bouwput

Buitenplaats Holten is momenteel nog in aanbouw en dat betekent dat er helaas nog bouwactiviteiten plaatsvinden. Dit werd niet vermeld op de website, waardoor we bij aankomst onaangenaam verrast waren. De easy cabin 4 is geen luxe accommodatie. De koel/vriescombinatie koelt niet goed, het hor voor de toegangsdeur werkt totaal niet waardoor er veel vliegen in de cabin zijn en de temperatuur van het douchewater is slecht te regelen, wat gevaarlijk kan zijn voor kinderen die alleen douchen. Ook is er weinig privacy. Kortom, zolang het park nog niet klaar is en deze cabin nog verhuurd wordt, is het geen aanrader. Een ander minpunt is dat er geen overdekte ruimte is om fietsen te stallen.

Frank Van der Klauw 1 mrt 2022
Reageer
G

Werkelijk waar top!

Heerlijk vertoefd in een prachtig ingericht huisje met een lekkere hottub!! Zeker aan te raden als je lekker met je partner tot rust wilt komen. Leuke steden in de omgeving en het huisje is van alle gemakken voorzien! Zelfs een grote smart tv! Wij konden geen minpunten benoemen. Zeker voor herhaling vatbaar! Wij komen iig graag nog eens terug!!

Goorsen 22 feb 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Holten.

Over Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten - aan de Holterberg is gelegen te Holterstraatweg 186 in Rijssen in het groene landschap van Holten, in de provincie Overijssel. Dit park biedt een ideale combinatie van rust, natuur en luxe. Gasten kunnen verblijven in moderne accomodaties of wellenshuisjes, waar men geniet van rust en privacy. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad en een gezellige kinderboerderij. Gasten kunnen genieten van de serene omgeving en ontspannen in hun eigen privétuin. De omgeving van Buitenplaats Holten is ideaal voor natuurliefhebbers, met prachtige wandel- en fietsroutes door de nabijgelegen bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug. Ook de gezellige dorpen en steden in de omgeving, zoals Holten, Deventer en Zutphen, bieden volop mogelijkheden voor culturele uitstapjes en culinaire ontdekkingen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Holten, Overijssel
  • https://www.buitenplaatsholten.nl
  • info@buitenplaatsholten.nl