Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

3.7 reviewscore • 9 reviews
V

Ouderwetse en vieze huisjes

Hoewel het park en de huisjes aan de buitenkant er leuk uitzien en mooi zijn opgezet, waren we teleurgesteld toen we binnenkwamen. De huisjes zijn gedateerd en hebben dringend een renovatie nodig. De toiletten stinken naar urine en ontlasting, de douchebak is verroest en ons huisje (nummer 196) zat vol met vlooien. Zelfs de trapleuning plakte. De keuken en woonkamer zagen er nog redelijk netjes uit, maar boven werden we overweldigd door stof en vloerbedekking die ons ziek maakte. De locatie van het huisje aan de rand van het bos was wel perfect voor onze hond die mee was, maar we hadden graag meer privacy gehad. Een heg zou fijn zijn geweest, want buren probeerden door onze tuin te lopen. Daarnaast hadden we een bowlingbaan gereserveerd, maar bij aankomst bleek alles gesloten. Het terras bood wel vriendelijke bediening en redelijke prijzen. Ons voornemen om te barbecueën viel in het water vanwege de regen, maar toen we naar het supermarktje gingen om pasta te maken, ontdekten we dat er geen vers vlees was, alleen diepvriesproducten. Zelfs een bezoek aan de snackbar voor friet was geen optie, omdat het vet nog niet warm was. Teleurgesteld zijn we een dag eerder vertrokken.

Victor 7 jul 2023
Reageer
R

Geweldig park voor jong en oud

We hebben een fantastische tijd gehad in het kinderhuisje voor vier personen. Het huisje was volledig nieuw en uitgerust met een moderne keuken. Het aparte speelkamertje was een geweldige toevoeging. Het entertainment was top, vooral Bollo was geweldig. Ook het restaurant op het park bood heerlijk eten en er was een handige afhaalsnackbar. Het zwembad was aangenaam van temperatuur en een groot succes bij de kinderen. De locatie was ideaal, dicht bij Hellendoorn, een prachtige stad die zeker een bezoek waard is. Ook het nabijgelegen pretpark en de schitterende Sallandse Heuvelrug waren hoogtepunten van ons verblijf. We komen graag terug!

Ruben 30 mrt 2023
L

Snap ik heel goed. De huisjes op het park hebben een gezellige uitstraling en ons zes persoons huisje, nummer 63, was knus ingericht, brandschoon en van alle gemakken voorzien. We waren blij met de ligging aan de rand van het park, waardoor we direct de natuur in konden wandelen. Het park bood ook vier uitgezette wandelroutes, wat erg leuk was. We hebben echt genoten! Welk huisje zaten jullie?

Liselotte 6 apr 2023
R

Volgens mij zaten we in huisje 45 of 54, weet het niet zeker. Zeker de moeite waard om nog eens heen te gaan als we weer wat geld hebben gespaard. Fijn dat jij het ook leuk hebt gehad Liselotte.

Ruben 8 apr 2023
M

Leuke bestemming voor jonge kinderen

We verbleven in een leuk en schoon huisje met zes volwassenen en twee kinderen. Er was voldoende ruimte voor iedereen. Het was wel lastig om de juiste temperatuur in het huisje te krijgen, maar gelukkig werd dit opgelost door de radiatoren in de slaapkamers uit te draaien. Helaas was er een storing bij het zwembad, waardoor het water iets kouder was dan normaal. Dit was jammer voor de jongste kinderen, maar verder was het park goed onderhouden en het personeel vriendelijk. Het eten in het restaurant was heerlijk en de speelzolder was een leuke toevoeging, hoewel er weinig zitplaatsen waren. Al met al hebben we een fijn verblijf gehad.

Marina 13 mrt 2023
Reageer
I

Mooi van buiten, oud en vies van binnen!

Het park ligt in een prachtige omgeving en wordt goed onderhouden.

Helaas was ons huisje erg vies. Overal vonden we vliegenpoep, spinnenwebben, stof, een vieze badkuip en veel schimmel op het plafond van de badkamer! Hoewel het huisje er van buiten mooi uitzag, was het van binnen oud en slecht onderhouden. De stoelen waren kapot, de bank zakte door, de douchekopsteun was stuk, de radiatoren waren geel en vies, en de muren waren vol met vlekken. Zelfs de wandcontactdoos hing half van de muur af.

Bij het melden van deze klachten bij de receptie bleek dat veel andere gasten soortgelijke problemen hadden. Zelfs bij het uitchecken hoorden we meerdere mensen klagen.

Op de website ziet alles er geweldig uit, maar in werkelijkheid is het dat niet! Voor ons nooit meer!

Inez 16 sep 2022
Reageer
K

Niet echt genoten

We werden overspoeld door muggen en wespen! Zelfs als we de deur maar een uurtje per dag open hadden, hadden we last van een wespen- en muggenplaag in ons huis. Hierdoor hebben we besloten om eerder te vertrekken. Het was zonde van het geld. Onze kinderen konden niet genieten van de kinderclub en de minidisco vanwege de overlast van wespen.

Het huisje zelf was ook erg vies. Overal waren spinnenwebben te vinden, de ramen waren vies en er hing een nare geur.

Karel 7 aug 2022
Reageer
S

Leuk huisje voor kinderen

Dit was een heel schattig huisje, speciaal voor kinderen (zes persoons). De kinderkamer was geweldig en ook de omheinde tuin met trampoline en zandtafeltje was fantastisch. Er was zelfs een klein glijbaantje en een comfortabele zithoek voor volwassenen. Het grote bed met tweepersoonstopper was heerlijk! En het was extra leuk om de hele dag door vogelgeluiden te horen. De badkamers waren prima en de woonkamer was super gezellig, vooral met de ronde tafel.

Het zwembad was klein maar overzichtelijk, met een leuke glijbaan voor jonge kinderen. We hebben ook een dagje Deventer bezocht om het aanbevolen zwembad De Scheg te bezoeken, wat een aanrader was!

Er waren ook leuke speeltuinen op het park en in de buurt (Dondertman).

Dit is een aanrader voor een midweek met jonge kinderen!

Stefan 1 mei 2022
Reageer
S

GEWELDIG!!!!

We waren hier voor een familieweekend. Helaas is onze hond een half uur na aankomst ontsnapt. Het hele weekend hebben we gezocht, met hulp van twee hondenzoekteams en de dierenambulance, maar op de dag van vertrek was hij nog steeds niet terug. Het personeel was op de hoogte en leefde met ons mee. Het park bood ons de mogelijkheid om te blijven en er werd zelfs een leeg huisje gereserveerd voor de medewerkers van de dierenbescherming, zodat ze 's nachts konden posten! Uiteindelijk is onze hond na 12 dagen gevangen genomen. Dit was niet mogelijk geweest als het personeel van het park niet zo behulpzaam was geweest. Wat een ongelooflijk lieve en behulpzame mensen werken hier. Ik heb zoiets nog nooit eerder meegemaakt en we zijn hen ontzettend dankbaar. Hoewel we niet echt van ons verblijf hebben kunnen genieten, was alles op dit park perfect. De locatie was prachtig, de huisjes waren leuk en compleet. We komen hier absoluut graag weer terug.

Sanne 24 feb 2022
Reageer
E

Knus park met persoonlijke touch

Na het lezen van enkele negatieve reacties waren we wat huiverig om hier naartoe te gaan. Maar het tegendeel bleek waar. Ons huisje in boerderijstijl (nummer 6c) was mooi en schoon. Het park zag er ondanks de storm keurig uit. Onze kinderen (12 jaar) hebben zich uitstekend vermaakt in het zwembad.

Eline 22 feb 2022
Reageer
A

Ontspannen week gehad!

We komen hier al een aantal jaar en hebben weer een ontspannen week gehad. De omgeving is prachtig, je kunt zo de Sallandse Heuvelrug opwandelen en iets verder weg is het bezoekerscentrum van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. De huisjes zijn prima van grootte voor zes personen (boerenhoeve), hoewel de koelkast wat aan de kleine kant is. Het fijne is dat er twee badkamers en wc's zijn. Het huis was goed schoongemaakt. Het park is niet erg groot en heeft minimale voorzieningen zoals een zwembad, snackbar, brasserie, midgetgolf en fietsverhuur. Het is jammer dat er geen bowlingbaan meer is. Voor kleine kinderen zijn er genoeg speeltuinen, maar voor oudere kinderen is het wat beperkter. De wifi was deze keer niet zo goed, terwijl het eerder wel beter was. De bedden hadden nieuwe matrassen en sliepen prima. De bank en de douchecabine waren echter aan vervanging toe. We hebben heerlijk gegeten en de brasserie bracht het zelfs naar ons huisje, wat een geweldige service was! Volgend jaar komen we zeker terug: het is een rustige en kleinschalige locatie met voldoende ruimte in het huisje!

Anna 23 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Haarle.

Over Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Vakantiepark Landal Landgoed De Hellendoornse Berg is gelegen te Tunnelweg 7F in Haarle. Op het park vind je een ruim aanbod aan vrijstaande bungalows. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden een gezellige plek om te verblijven. Daarnaast zijn er op het park diverse faciliteiten, zoals een overdekt zwembad met bruisbank en glijbanen, een fun en entertainment programma voor kinderen, verschillende eet- en drinkgelegenheden, veel sport- en spelmogelijkhedn en fietsverhuur. Het vakantiepark ligt vlak bij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, een prachtig natuurgebied waar je kunt genieten van uitgestrekte heidevelden, bossen en glooiende heuvels. Maak mooie wandel- en fietstochten door de natuur en ontdek de unieke flora en fauna van deze regio. In de omgeving van Landal Landgoed De Hellendoornse Berg zijn er ook tal van andere attracties te vinden, zoals Avonturenpark Hellendoorn, de gezellige stad Zwolle en pittoreske dorpjes zoals Ootmarsum en Delden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Haarle, Overijssel
  • https://www.landal.nl/parken/landgoed-de-hellendoornse-berg
  • hellendoornseberg@landal.nl