Natuurcamping De Lemeler Esch

Natuurcamping De Lemeler Esch

3.7 reviewscore • 3 reviews
E

Super camping!

Deze natuurcamping is prachtig, zeer netjes onderhouden! Er zijn mooie plekken om met de kinderen te ontdekken, zoals de speeltuinen en de speelvijver. Het zwemwater in het zwembad is ook lekker warm. Het is een aanrader! Zeker als je een plek zoekt om lekker met de kids op vakantie te gaan in eigen land!

Eva Godijn 5 aug 2022
Reageer
A

Kan beter

De camping biedt veel vertier voor kinderen, maar de plekken op de kleinere veldjes vonden wij erg krap. Onze caravan en bijzettent pasten er nauwelijks op. Dit komt voor een flinke prijs van meer dan €70 per nacht, inclusief privé sanitair. De speelvijver was teleurstellend, erg vies. Het zwembad was oké maar wel koud. Ondanks dat hadden we wel een leuke vakantie en de omgeving is prachtig.

A 11 sep 2021
Reageer
D

Prima camping

In begin augustus hebben we een aantal dagen met een tent op de Lemeler Esch gekampeerd. De camping heeft een Landal-achtige sfeer, alles is keurig onderhouden en erg schoon. Er is een zwembad, animatie voor kinderen en meerdere speelplekken. Er is geen grote supermarkt beschikbaar, maar de basisbenodigdheden zijn wel te koop. Voor uitgebreidere boodschappen moet je de camping verlaten. De camping is zeer goed gelegen aan de voet van de Lemeler en de Archemerberg. We zijn hier enkele keren wandelend en hardlopend op- en afgelopen, ook is het geschikt voor mountainbiken. Ons veld (het blauwe autovrije tentenveld) vonden we echter krap. De tenten staan dicht op elkaar en er is geen afscheiding tussen de plaatsen, zoals een struik.

Davids 12 jul 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Lemele.

Over Natuurcamping De Lemeler Esch