Camping de Holterberg

Camping de Holterberg

3.7 reviewscore • 10 reviews
T

Gemengde gevoelens over internet en sanitair

Onze campingplek met privé-sanitair viel een beetje tegen bij aankomst, want het sanitair was niet helemaal schoon. Gedurende ons verblijf werd dit bevestigd, want de schoonmaak liet te wensen over. Ook de Wifi was teleurstellend, vooral op onze achtergelegen plek viel de verbinding regelmatig weg en was de snelheid traag. Toen we dit meldden bij de receptioniste, werd het probleem niet serieus genomen. Eerdere ervaringen met campings van Ardoer waren positief, maar deze camping voldeed niet aan onze verwachtingen.

Timo 26 jun 2022
Reageer
L

Prima uitvalsbasis voor actieve vakantie

Het sanitair was in orde, maar onze kampeerplek was wat krap, waardoor het manoeuvreren met de caravan lastig was. De voorzieningen op de camping waren goed en het personeel was vriendelijk, behalve de eigenaresse. Het afrekenen van extra elektriciteit verliep niet soepel door onduidelijkheid over de meterstanden, maar we hebben uiteindelijk maar betaald.

Linda 29 sep 2021
Reageer
J

Heerlijk verblijf met een domper op het einde

De eerste twee weken op deze rustige camping waren heerlijk, maar aan het einde van onze tweede week kregen we te horen dat het toiletgebouw op ons veld na de schoonmaak op zondag gesloten zou worden. Hier was niets over gecommuniceerd bij reservering of aankomst. Uiteindelijk werd afgesproken dat één toilet open zou blijven, dat we zelf schoon moesten houden. Ook waren er problemen met de verlichting rondom het gebouw en viel de waterpomp uit, zonder voorafgaande waarschuwing.

Jeroen 5 sep 2021
Reageer
K

Leuke camping, maar met verbeterpunten

De camping was leuk opgezet met mooie speeltoestellen op de veldjes, maar het sanitair liet te wensen over. Het was niet goed schoongemaakt, vooral in de coronatijd was dit belangrijk. Er waren te weinig prullenbakken en de deuren waren vies. De stroomvoorziening was slecht en klachten hierover werden genegeerd. Er was geen animatie tijdens de meivakantie, maar wel ineens tijdens Hemelvaart. Ook was er geen water in het zwembad, terwijl dit volgens de coronamaatregelen wel mocht.

Karin 10 aug 2021
Reageer
F

Onvriendelijke ontvangst en matige faciliteiten

De ontvangst door de eigenaresse was zeer onvriendelijk, meteen moest er worden afgerekend en ze uitte haar ontevredenheid over het slechte jaar van de camping. Niet professioneel. Het sanitair was verouderd en de gratis Wifi werkte niet goed met Apple-producten. Het was bijna onmogelijk om verbinding te maken, zelfs na aanmelding.

Fleur 10 aug 2021
Reageer
M

Vriendelijke ontvangst en mooie omgeving

We verbleven in een zespersoons trekkershut en werden zeer gastvrij ontvangen. Het zwembad was goed onderhouden en het sanitair was schoon zonder muntjes. De camping was ideaal gelegen voor het Pieterpad wandelen en de kinderen hebben zich goed vermaakt. Voor ons was de vakantie een succes en voldeed de plek aan onze eisen.

Marco 27 jun 2021
Reageer
K

Rustig verblijf in een groene omgeving

Onze comfortplaats met veel schaduw was rustig gelegen aan fietsknooppunten in het bos. Hierdoor waren we met 5 minuten weg van de plek en in de natuur. Voor ons een heerlijkheid. Het sanitair was goed, hoewel er iets meer toiletten en douches hadden mogen zijn. Desondanks hebben we echt een top tijd gehad en kijken we uit naar een volgend verblijf op deze camping.

Kim 23 jun 2021
Reageer
F

Wij komen zeker terug!!

Heerlijke grote camping wat erg schoon was met hele aardige en klant vriendelijke eigenaren.
Werkelijk alles was schoon van sanitair tot aan het terrein zelf toe, echt alles was spik en span!
Omgeving is fantastisch en heeft leuke wandelroutes in de nabije omgeving van Holten en ook het dorpje is aan te raden, erg gezellig en sfeervol waar de gezelligheid te vinden is!

Fam. Eller 28 apr 2021
Reageer
Y

Voelde ons niet bepaald welkom

Een ontvangst dat wij nog nooit eerder hadden meegemaakt. Behoorlijk chagrijnig en was maar één ding het doel, en dat was betalen.
Zo ga je niet met nieuwe gasten om naarmijn mening.
Opzich was de locatie wel te doen.
Let bij het puntje gratis wifi,dit werkt niet bij Apple producten. Bijna geen verbinding mee te krijgen

Yvette 10 apr 2020
Reageer
M

Locatie wel goed, maar wel veel minpunten

De locatie van de camping is prachtig. Er zijn mogelijkheden om te wandelen en fietsen in de bossen. Toen wij er waren, was er weinig drukte op de camping, wat helaas een somber effect heeft. Onze gereserveerde plek had een gesloten toiletgebouw en we moesten een andere plek zoeken. We kwamen terecht op een plek naast alleen vaste plaatsen. Het sanitair was niet schoon en we hadden het gevoel dat er in deze periode (begin juli) weinig schoongemaakt werd. Het zwembad zag er aantrekkelijk uit en het restaurant was prima. Helaas was er geen sfeer of beleving op de camping te vinden, dus zijn we na twee dagen vertrokken (in plaats van de geplande 7 dagen). Het is jammer, want de locatie van de camping is uitstekend. Met een beetje meer aandacht zou de camping volgens ons iets heel moois kunnen zijn. Vriendelijkheid kost niets.

Marianne Timmema 23 feb 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Holten.

Over Camping de Holterberg

Ardoer Camping de Holterberg is gelegen te Reebokkenweg 8 in Holten aan de voet van de Holterberg, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De camping biedt ruime kampeerplaatsen en diverse verhuuraccommodaties, zoals chalets en trekkershutten, geschikt voor zowel tenten, caravans als campers. Het terrein is omgeven door groen en biedt een rustige en ontspannen sfeer. Gasten kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van de Holterberg, met wandel- en fietspaden die direct toegankelijk zijn vanaf de camping. Daarnaast biedt de camping faciliteiten zoals een beachpannaveld, een dierenparkje, een jeu de boulesbaan, een groot buitenzwembad en een restaurant waar gasten kunnen genieten van lokale gerechten. In de omgeving zijn er ook verschillende attracties en bezienswaardigheden, waaronder het Avonturenpark Hellendoorn en de gezellige stad Deventer.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Holten, Overijssel
  • https://holterberg.ardoer.com
  • info@campingdeholterberg.nl