Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn

4.5 reviewscore • 3 reviews
D

Zeer bijzonder

Park geboekt vanwege de heerlijke omgeving voor kleintjes. Met speeltuin aan het terras en kleine overzichtelijke zwemvijver pal aan het huisje. Waterpomp bleek kapot en de vijver droog. Wij kregen een nieuw weekend aangeboden. Deze service heb ik nog nooit meegemaakt! Verder is het een leuk kleinschalig park met goed ingerichte huisjes in een mooie omgeving. Restaurant wel boeken want zit snel vol met gasten uit de omgeving.

Dita 28 jun 2023
Reageer
S

Niks op aan te merken

Dit was niet onze eerste keer en zeker ook niet onze laatste keer. Niks is perfect, maar vakantiepark Hellendoorn is wel heel goed. We komen hier altijd om heerlijk te wandelen en te fietsen. Dat kan perfect in deze omgeving. Het park is ook heel mooi met een heel goed restaurant. Als je van de natuur houdt, is hier niks op aan te rekenen. Het is er heel rustig, lekker weg van de drukke stad.

Spiers 7 mrt 2023
Reageer
I

Vakantiepark Hellendoorn review

Genoeg leuke faciliteiten op het park zoals een restaurant, snackbar, zwembad, minigolf en speeltuinen voor de kinderen. Ook vlakbij Avonturenpark Hellendoorn. Leuk te combineren. Verder een mooie locatie en er is genoeg te doen in de omgeving. Het park is ook redelijk rustig omdat het ruim is opgezet. Huisje was wel wat verouderd maar dit kan per huisje verschillen. Wifi was wel een beetje aan de langzame kant. Ook een leuke tip is om een dagje naar de Sallandse Heuvelrug te gaan. Hier kun je fantastisch wandelen en fietsen.

Irma V. 3 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Hellendoorn.

Over Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn is een gezellig vakantiepark gelegen te Sanatoriumlaan 6 in Hellendoorn, in het prachtige Twentse landschap. Dit park biedt avontuur, ontspanning en natuur. Gasten kunnen verblijven in verschillende types bungalows waar moderne inboedel ingebouwd is. Gasten kunnen ook gebruikmaken van de faciliteiten van het naastgelegen attractiepark Avonturenpark Hellendoorn, waar je verschillende achtbanen en attracties kunt beleven. De omgeving van Vakantiepark Hellendoorn biedt volop mogelijkheden voor prachtige wandel- en fietstochten door het Twentse landschap, met glooiende heuvels, uitgestrekte bossen en pittoreske dorpjes. Op korte afstand van het park vind je ook attracties zoals de Sallandse Heuvelrug en het gezellige centrum van Hellendoorn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hellendoorn, Overijssel
  • https://www.vakantieparkhellendoorn.nl
  • info@vakantieparkhellendoorn.nl