Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn

4.7 reviewscore • 3 reviews
I

Vakantiepark Hellendoorn review

Genoeg leuke faciliteiten op het park zoals een restaurant, snackbar, zwembad, minigolf en speeltuinen voor de kinderen. Ook vlakbij Avonturenpark Hellendoorn. Leuk te combineren. Verder een mooie locatie en er is genoeg te doen in de omgeving. Het park is ook redelijk rustig omdat het ruim is opgezet. Huisje was wel wat verouderd maar dit kan per huisje verschillen. Wifi was wel een beetje aan de langzame kant. Ook een leuke tip is om een dagje naar de Sallandse Heuvelrug te gaan. Hier kun je fantastisch wandelen en fietsen.

Irma V. 3 sep 2022
Reageer
H

Prima en lekker ijsjes gegeten

Het huisje 24 was een fijn en schoon verblijf. Het was mooi onderhouden en beschikte over een mooie badkamer. De omgeving was prachtig en op het park was alles aanwezig wat je nodig had. Het park was rustig en kleinschalig, wat ons aantrekkelijk vond. Wij zouden zeker nog eens terugkomen, we hebben heerlijk gefietst en gegeten. Wij raden aan om zeker een ijsje te eten in het dorp.

Harry Keinders 19 jul 2022
Reageer
P

Heel fijn echt een aanrader

Onze vakantie in het huisje van het park was geweldig. We waren verrast door de goede staat van het huisje en de mooie inrichting. We kozen ons huisje met zorg uit door de foto's en beschrijvingen op de website van het park te bekijken. De omgeving was prachtig en we hebben veel gefietst. De receptie was gastvrij en we hebben heerlijk gegeten bij Tante Stoof. De prijs-kwaliteit verhouding was uitstekend. We hadden geen gebruik gemaakt van het zwembad.

Peet 25 mei 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Hellendoorn.

Over Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark te Hellendoorn, Overijssel.