Buitenhof Domburg

Buitenhof Domburg

4.3 reviewscore • 3 reviews
A

Heerlijk weekje gehad zo

Dit park is zeer kindvriendelijk, met comfortabele huisjes. Er werd snel gereageerd toen we problemen hadden met de keramische plaat. Er is veel entertainment, ook in het Halloween-thema. Maar het is ook mogelijk om rustig te zijn, zonder dat je ver weg bent. Dus zeker een aanrader om eens te verblijven met de kinderen samen.

Ook een dikke 10 voor de mederwekers op dit park, die zijn zo vriendelijk. Dat zie je nog maar zelden.

Astrid 29 okt 2022
Reageer
P

Groot vakantiepark

Buitenhof Domburg ligt op de perfecte locatie aan zee. Het is een groot vakantiepark dus verwacht geen rust. Wij hadden een huisje voor 6 personen, maar we vonden het best ouderwets. Niet heel schoon en een paar bedden onder een schuin dak. Hier moet je wel rekening mee houden anders stoot je je hoofd. Het was niet goedkoop dus we hadden wel iets meer verwacht. Het vakantiepark en de huisjes kunnen wel een renovatie gebruiken.

Patrick 26 sep 2022
Reageer
F

Heel erg genoten

Wij verbleven in een 6 persoons villa met 4 slaapkamers, genummerd als Zandplaat 15. De villa was netjes en alles was aanwezig. De tuin was geweldig, geen inkijk van buitenaf. Toen de tv kapot ging, was de monteur binnen 1 uur aanwezig. Het personeel in het restaurant was vriendelijk, maar er was weinig keuze in eten. Domburg is een leuk plaatsje met veel restaurants en gemakkelijk te bereiken te voet. Het eten in Grand Cafe Domburg was heel erg goed en zeker aan te bevelen, het was het enige restaurant waar we in de herfstvakantie een tafel voor 6 personen konden reserveren. Ook de strandpaviljoens waren gezellig. Veere is ook een heel leuke plaats, het eten in de Struyskelder aan de kant van de haven was super. Ik kan dit park zeker aanbevelen.

Fijns 7 nov 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Domburg.

Over Buitenhof Domburg