Buitenhof Domburg

Buitenhof Domburg

4.3 reviewscore • 12 reviews
N

Coronaveiligheid top!

De vakantiewoningen van Buitenhof Domburg zijn prachtig gelegen en bieden rust in de buurt van het strand. Ondanks de Corona-maatregelen hebben we genoten van een ontspannen vakantie, waarbij Roompot zich goed aan de afspraken van het RIVM hield. Het personeel was erg vriendelijk. Ondanks het mindere weer hebben we genoten van de terrassen, die net enkele dagen weer open waren, de zee en de gezelligheid van het samenzijn.

Neeltje K. 13 jun 2023
Reageer
K

Absoluut prachtig

De check-in en check-out verliepen vlot en handig, aangezien de sleutelkaarten vooraf werden opgestuurd en we niet bij de receptie hoefden langs te gaan.

De ligging van het park is absoluut prachtig, met een schitterend duinengebied en de zee op loopafstand. Het gebied biedt talloze mogelijkheden om te fietsen en te genieten van de omgeving. We hebben ook enkele leuke plaatsjes ontdekt waar we even konden ontspannen en iets konden drinken of eten.

Tijdens ons verblijf was het zwembad helaas gesloten voor onderhoud, dus daar kunnen we geen beoordeling over geven. Maar al met al hebben we een geweldig verblijf gehad.

Klaarke 19 dec 2022
Reageer
A

Heerlijk weekje gehad zo

Dit park is zeer kindvriendelijk, met comfortabele huisjes. Er werd snel gereageerd toen we problemen hadden met de keramische plaat. Er is veel entertainment, ook in het Halloween-thema. Maar het is ook mogelijk om rustig te zijn, zonder dat je ver weg bent. Dus zeker een aanrader om eens te verblijven met de kinderen samen.

Ook een dikke 10 voor de mederwekers op dit park, die zijn zo vriendelijk. Dat zie je nog maar zelden.

Astrid 29 okt 2022
Reageer
A

Kindvriendelijke en comfortabel

Dit kindvriendelijke park heeft ons aangenaam verrast. De huisjes waren comfortabel en van alle gemakken voorzien. Toen we moeite hadden met het gebruik van de keramische plaat, werd er snel gereageerd en kregen we hulp.

Het entertainment op het park was uitgebreid en leuk, vooral tijdens het Halloween thema. Maar wat ook fijn is, is dat je je kunt terugtrekken en ontspannen zonder dat je ver weg hoeft te zijn van de faciliteiten. Het park biedt dus een goede balans tussen gezelligheid en rust. We hebben echt genoten van ons verblijf hier.

Arielle 28 okt 2022
Reageer
P

Groot vakantiepark

Buitenhof Domburg ligt op de perfecte locatie aan zee. Het is een groot vakantiepark dus verwacht geen rust. Wij hadden een huisje voor 6 personen, maar we vonden het best ouderwets. Niet heel schoon en een paar bedden onder een schuin dak. Hier moet je wel rekening mee houden anders stoot je je hoofd. Het was niet goedkoop dus we hadden wel iets meer verwacht. Het vakantiepark en de huisjes kunnen wel een renovatie gebruiken.

Patrick 26 sep 2022
Reageer
J

Niet voor ons

Dit huis maakte aan de buitenkant een prachtige indruk met een grote tuin. De woonkamer binnen was redelijk. Helaas was het sanitair vreselijk! Er was geen douchecabine, dus je moest douchen in het bad zonder enige afscheiding, waardoor alles nat werd. Het bed was verschrikkelijk oud, hoewel de matrassen wel nieuw waren. Bovendien hing er een vreselijke rioollucht. De badkamer beneden had alleen een douchegordijn, wat niet ideaal was. Ze noemden dit huis gerestyld, maar ik zou zeggen dat Roompot eens naar Landal moet kijken, zij doen het duizend keer beter! Het was teleurstellend dat het huis niet voldeed aan onze verwachtingen.

Julien 1 apr 2022
Reageer
M

Goede nachtrust gehad

We hebben genoten van ons verblijf in dit mooie huis. Het was schoon en goed onderhouden. De Auping bedden zorgden voor een comfortabele nachtrust en de privacy in de tuin was geweldig. Het feit dat er een slaapkamer en badkamer beneden waren, samen met nog eens drie slaapkamers en een badkamer boven, was echt ideaal. Dit maakte het verblijf extra handig, vooral voor mensen met beperkingen, zoals rolstoelgebruikers. We waardeerden de toegankelijkheid van het huis en de mogelijkheid voor iedereen om comfortabel te kunnen verblijven.

Miranda W 29 nov 2021
Reageer
F

Heel erg genoten

Wij verbleven in een 6 persoons villa met 4 slaapkamers, genummerd als Zandplaat 15. De villa was netjes en alles was aanwezig. De tuin was geweldig, geen inkijk van buitenaf. Toen de tv kapot ging, was de monteur binnen 1 uur aanwezig. Het personeel in het restaurant was vriendelijk, maar er was weinig keuze in eten. Domburg is een leuk plaatsje met veel restaurants en gemakkelijk te bereiken te voet. Het eten in Grand Cafe Domburg was heel erg goed en zeker aan te bevelen, het was het enige restaurant waar we in de herfstvakantie een tafel voor 6 personen konden reserveren. Ook de strandpaviljoens waren gezellig. Veere is ook een heel leuke plaats, het eten in de Struyskelder aan de kant van de haven was super. Ik kan dit park zeker aanbevelen.

Fijns 7 nov 2021
Reageer
K

Faciliteiten goed

We hebben een fantastisch verblijf gehad in dit schitterende huis op een leuk en zeer net park. Zowel het huis zelf als de faciliteiten op het park waren van hoge kwaliteit. De kinderen hebben net zoveel genoten als wij. Het huis was ruim en bood veel privacy in de tuin, wat erg prettig was. Het park zelf was prachtig aangelegd en goed onderhouden, wat zorgde voor een aangename sfeer. We waren erg tevreden met ons verblijf en zouden dit huis en park zeker aanbevelen aan anderen.

Karim 29 okt 2021
Reageer
J

Magnifieke ligging

We hebben een heerlijk verblijf gehad in Buitenhof Domburg. Het huisje was erg comfortabel, met een ruime bank om op te ontspannen en een aangename vloerverwarming die voor warmte zorgde. De tuin was groot en goed onderhouden, een fijne plek om van de buitenlucht te genieten. Een punt van verbetering voor het huisje zou kunnen zijn om beveiliging op de ramen boven te plaatsen, zodat kinderen deze niet zomaar kunnen openen.

De grootste troef van het park was de ligging. Op loop- en fietsafstand van zowel het strand als het centrum van Domburg! Echter, het campinggedeelte van het park maakte geen goede indruk op ons. Er waren weinig speeltuintjes aanwezig en degenen die er waren, waren vrij klein. Het centrale plein voelde wat troosteloos aan, met slechts één speelschip in het midden.

Een ander minpunt was dat je moest betalen voor het gebruik van de trampoline, terwijl andere faciliteiten zoals het zwembad en de binnenspeeltuin gesloten waren vanwege de coronamaatregelen. Dit voelde een beetje teleurstellend aan. Daarnaast vonden we de prijs voor het huisje relatief hoog in vergelijking met andere parken.

Joost 6 mei 2021
Reageer
K

Beter dan andere Roompotten!

We hebben een fantastisch verblijf gehad op Buitenhof Domburg in een prachtig gerestyled huis. Als ervaren gasten van verschillende Roompot parken kunnen we zeggen dat dit park alles overtrof! Het huis was uitzonderlijk schoon en goed onderhouden, wat zorgde voor een aangenaam verblijf. We hebben echt genoten van onze midweek hier.

Een ander hoogtepunt was de bezorgdienst vanuit de brasserie, die uitstekend was geregeld. Het gemak van maaltijden aan huis bezorgd krijgen maakte ons verblijf nog aangenamer.

Al met al kunnen we Buitenhof Domburg zeker aanbevelen aan anderen. Het is een park waar je kunt genieten van comfortabele accommodaties en een hoog niveau van hygiëne.

Karin D. 20 feb 2021
Reageer
C

Positief verrast

Park Buitenhof heeft ons verrast met luxe en sfeervolle accommodaties. Het park biedt rust en activiteiten, met hoogwaardige voorzieningen. Het personeel is servicegericht en vriendelijk. Ligging nabij golfbaan, strand en centrum Domburg is ideaal. Enig minpuntje was de vloerreiniging, maar overal was het huis en park keurig. Hygiëne scoort daarom goed. Een topvakantie en voor herhaling vatbaar!

Chanelle 25 sep 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Domburg.

Over Buitenhof Domburg

Roompot Buitenhof Domburg is gelegen te Babelweg 2 in Domburg. Het park biedt een breed scala aan luxueuze vakantievilla's, omgeven door prachtige natuur en op korte afstand van het strand. De villa's zijn stijlvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen, waardoor gasten kunnen genieten van een ontspannen en luxueus verblijf. Buitenhof Domburg biedt ook uitgebreide faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, wellnessvoorzieningen, sportvelden en restaurants. Ook voor de kinderen is er een speciale Hang Out, Kids Club, speeltuinen binnen en buiten en trampolines. Het nabijgelegen Domburg biedt een levendige sfeer met zijn charmante straatjes, boetiekjes, restaurants en kunstgalerijen. Gasten kunnen op locatie fietsen, elektrische fietsen en karts huren, om makkelijk rond te reizen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Domburg, Zeeland
  • https://www.hofdomburg.nl
  • receptie.hofdomburg@roompot.nl