Budget-Bed.nl

Budget-Bed.nl

4.0 reviewscore • 2 reviews
N

Gemengde resultaten

Op de afbeelding op de website zag het er super uit maar uiteindelijk liep ik toch tegen de lamp. Ten eerste was het te klein voor mijn bed en ten tweede liep het witte dekbedovertrek te ver door. Ik verwacht meer van een aankoop op Budget Bed!? Ps. heb hier vaker besteld en dat was altijd goed dus ik ga geen negatieve beoordeling geven maar het mag zeker beter voortaan.

Nienke K 21 feb 2024
Reageer
L

Altijd goede kwaliteit bij Budget-Bed

Erg goede kwaliteit dekbedovertrekken waarbij dit al de 3e set is die we hier hebben besteld. Altijd de dag na betaling in huis dus een zeer goede service en gewoon goede kwaliteit. We hebben hier ook al 2 hoofdkussens besteld die ook van hele goede kwaliteit zijn voor een verrassend lage prijs. Wij kunnen weer heerlijk gaan slapen, zzzzzz.

Lilly 17 mei 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Budget-Bed.nl

Bij Budget-Bed.nl staat de klant centraal. Ze bieden een breed scala aan bedden en matrassen tegen zeer concurrerende prijzen. Het bedrijf is opgericht met als doel om kwalitatief hoogwaardige bedden en matrassen betaalbaar te maken voor iedereen, en dit doen ze door slim in te kopen en de kosten laag te houden. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en vriendelijke service van Budget-Bed.nl. Het bedrijf zorgt voor een snelle levering en biedt een goede aftersales-service, waardoor klanten zich gehoord voelen en eventuele problemen snel worden opgelost. Daarnaast is er ook veel lof voor de kwaliteit van de producten die Budget-Bed.nl aanbiedt.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.budget-bed.nl
  • klantenservice@budget-bed.nl