Internet Tv

Budget Alles-in-1

93 reviews
48% positief
15% neutraal
37% negatief

Budget Alles-in-1 is sinds 2019 aanbieder van internet, tv en bellen via het betrouwbare KPN-netwerk. Tegen een zo laag mogelijke prijs, zorgt Budget Alles-in-1 er voor dat je geen omkijken hebt en dat je gerust thuis gebruik kunt maken van een goedwerkende internet en tv. Klanten van Budget Mobiel en Budget Energie krijgen een bundelkorting als ze ook Budget Alles-in-1 thuis ontvangen.

T-Mobile Thuis is van alle internet en tv providers de beste keuze.

Bezoek T-Mobile Thuis


Reviews (93)

 • Benny

  Budget alles in 1 levertijd

  Wij zijn overgestapt naad budget alles in 1 omdat dit ons heel erg veel geld zou besparen, dus die keus was vrij eenvoudig en snel gemaakt.

  Eenmaal aangevraagd vond ik de levertijd wel redelijk aan de lange kant, dat was wel jammer. Dus wanneer je hier naar overstapt, is dat wel even iets om rekening mee te houden anders zit je met de gebakken peren.
  Wij hadden hier dus geen rekening mee gehouden en voor ons werd het behoorlijk krap. Erg jammer en wel een minpunt aan deze provider. Hopelijk maken de nota’s die een stuk minder duur zijn het wel weer goed.

  Benny 7 aug 2020

 • Lars

  Lang korting bij overstappen

  Als je nu naar budget alles-in-1 overstapt, dan heb je hier nog heel lang voordeel van.
  Bij veel aanbieders is het zo dat je de eerste maand korting hebt en daarna gewoon de volle pond moet betalen.
  Hier is dat niet zo, volgens mij heb je nog acht keer korting, maar dit weet ik niet honderd procent zeker.
  Het is in ieder geval een behoorlijk aantal en dat is al erg mooi wanneer je dit vergelijkt met maar één keer.
  Als je dit bij elkaar op moet tellen, dan is het verschil erg groot en merk je dat je veel voordeel hebt en op die manier bespaar je heel erg veel geld.

  Lars 29 jul 2020

 • Ronald

  Belachelijke verhoging

  De maandelijkse kosten gaan ineens van € 43.50 naar € 52.00.
  Maar wel verschillende zenders verwijderen.
  Zo is 192tv verwijderd en ingeruild voor een Baharat zender.
  Jammer dat overstappen zo duur is.

  Ronald 9 jul 2020

 • John Doe

  Budget alles in 1 goede of slechte keus

  Ik wil alles een beetje relativeren want hier lees ik bijna alleen maar lovende berichten over budget alles in 1.
  En ik wil niet zeggen dat dit onterecht is, maar ik vind het wel lichtelijk overdreven.
  Het is een goede maatschappij en je bent wel degelijk goedkoper uit dan wanneer je het verspreid, maar zo heel veel geld scheelt het je nu ook weer niet in de maand.
  Dit valt allemaal best wel mee.

  John Doe 15 mei 2020

 • Birgit

  Goede prijs laag voor laag budget

  Alles waar budget of low budget voor staat, daar ben ik fan van. Ik ben echt zo’n koopjesjager die overal de goedkoopste variant van probeert te vinden en hier dan heel trots op is. Niet eens perse omdat ik het geld er niet voor heb, maar meer omdat ik het onzin vind om veel geld aan bepaalde dingen uit te geven. Deze maatschappij is lekker goedkoop, dus voor mij heel goed!

  Birgit 29 apr 2020

 • Guus

  Budget bespaart geld

  Als je echt iets zoekt waar je flink geld op kunt besparen dan zit je hier goed.
  Je zult misschien denken dat het wel meevalt en dat dit niet nodig is, maar als je naar de jaarcijfers kijkt en het verschil hier in dan weet ik zeker dat je meteen om bent.
  Budget is verreweg de goedkoopste in zijn markt.

  Guus 27 apr 2020

 • Bradley

  budget alles in 1 duur

  Budget alles in 1 lijkt heel duur, omdat je per maand ook best veel geld kwijt bent.
  Je moet er alleen wel rekening mee houden dat je hier één keer betaalt voor meerdere dingen, in plaats van dat je meerdere rekeningen in de brievenbus krijgt.
  En als je dan het verschil uitrekent, dan kom je er achter dat budget alles in 1 niet duur is, maar dat je dan juist voordeliger uit bent.

  Bradley 9 apr 2020

 • Ben

  Alles-in-1 deal

  Hier bij budget alles in 1 kun je een mooie deal afsluiten staat er en dit zou je dan veel geld besparen. Geld besparen doet het wel degelijk maar laat dat veel maar weg, je betaalt hier bijna net zo veel als bij welke andere maatschappij dan ook. Maar verder een top maatschappij dit!

  Ben 2 feb 2020

 • fleur

  Nieuwe favoriet

  Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik hier nog nooit van had gehoord maar nu ik er van af weet wil ik niet meer anders en niet meer terug naar hoe het was.
  Wij hebben zo’n combi deal genomen daar en dat scheelt ons per maand gigantisch veel geld, het overstappen was ook een eitje dus dat was allemaal heel fijn.

  fleur 24 jan 2020

 • Abby

  Energie ophef groene stroom

  Al die ophef over duurzaam leven en groene stroom gebruiken van de laatste tijd, ik word er eerlijk gezegd niet goed van.
  Natuurlijk is het belangrijk dat je bewuste keuzes maakt; maar je kunt er ook in doorslaan en dat is wat steeds meer mensen doen vind ik.
  Heel irritant, want je kunt amper gezellig met wat vrienden barbecueën zonder dat ze vragen of het wel duurzaam vlees is en of de barbecue wel aan duurzaam stroom zit.
  Zo gaat de aardigheid er voor mij bij heel veel dingen wel van af en dat lijkt me nou ook weer niet de bedoeling.
  Fijn dat budget energie hier gewoon op een normale manier mee om gaat en hier niet zo’n overdreven standpunt in neemt.

  Abby 22 jan 2020

 • Meneer de Vries

  Budget Alles-in-1 klantenservice

  Wij hebben een contract afgesloten bij Budget Alles-in-1 maar hier had ik nog een aantal vragen over en mijn vrouw wist het antwoord hier ook niet op en op de websitebezoek kon ik het ook niet vinden.
  Dus zat er maar één ding voor mij op en dat was de klantenservice bellen.
  Hier heb ik normaal gesproken een bloedhekel aan, omdat je vaak weet ik het hoe lang in de wachtrij staat voordat je een keer geholpen wordt.
  Maar Budget Alles-in-1 heeft mij vandaag bewezen dat dat niet altijd zo hoeft te gaan, binnen een minuut had ik iemand aan de telefoon en die jongeman heeft mij met alles keurig geholpen en inmiddels zijn al mijn vragen beantwoord.
  Andere winkels/maatschappijen/leveranciers kunnen hier een voorbeeld aan nemen, want zo kan het dus ook!

  Meneer de Vries 21 jan 2020

 • Jelle

  Budget Alles-in-1 aanbieding

  Budget Alles-in-1 heeft nu een aanbieding dat je maar 25 euro per maand hoeft te betalen (in plaats van 45 euro) en dat 4 maanden lang.
  Daarna heb je ook nog eens 5 euro korting per maand, indien je bij Budget Energie klant bent, wat wij zijn, dus ook dan hoeven we nog steeds maar een beperkt bedrag te betalen.
  Dit soort aanbiedingen zorgen er bij ons altijd voor dat we gaan overstappen en ook Budget alles-in-1 heeft ons hier mee overgehaald.
  Heel fijn dat ze van die mooie combinatie deals maken, en deze keren ook wel eens terug.
  Het is dus niet zo dat je één keer een startkorting hebt en daarna nooit meer, we blijven bijvoorbeeld die 5 euro korting per maand houden, wat op jaarbasis flink wat geld scheelt.

  Jelle 19 jan 2020

 • Sandra

  Budget alles-in-1 goed

  Ik ben een groot fan van alles wat met kostenbesparing te maken heeft en al helemaal als het op dit soort onzinnige dingen aankomt!
  Je steekt hier veel geld in maar zoeter voor mijn gevoel altijd maar weinig van terug, hoewel niemand tegenwoordig natuurlijk nog zonder kan dus je hebt het wel nodig.
  Maar dan is de deal van budget alles-in-1 helemaal top!
  Zo heb je geen omkijken naar al die verschillende maatschappijen met verschillende nota’s, maar heb je alles bij dezelfde voor één vast maandbedrag dat is veel praktischer.

  Sandra 19 jan 2020