L

Zeer slecht bedrijf

Mensen trap er niet in .
Kies gewoon een groot en bekend provider.

Budget alles in 1 heeft mij hoop geld gekost.
En heeft nooit goed gewerkt maar wie je ook bel ze sturen je van het kastje naar de muur.
En ze komen zo genaamd met een voorstel die je nooit krijgt.
Heb er geen goed woord voor over.
Alleen dat je het niet moet doen vroeg of laat betaal je de rekening en dit terwijl ik al sinds 2018 klant ben.
Mijn contract was tv en internet maar ben er nu achter dat ik ook telefoon betaal in de hebben wij niet bellen altijd mobiel.

Leo 24 dec 2020
S

Bij het budget alles in 1 abonnement zit geen email service. Dit is toch wel het minste wat je verwacht van een provider die internet diensten levert. Klantenservice geeft aan dat KPN voor 5 euro per maand het oude e-mail adres in stand houdt. Lekker dan... Dit staat helaas niet in de voorwaarden of op de site vermeld.

Stefan de Graauw 21 jan 2021
e

Budget alles-in-1 opzeggen

Lang verhaal kort: al 2 maanden probeer ik informatie te krijgen om kosteloos mijn 1 jarig abonnement op te zeggen ivm met de prijsverhoging in juli. Vervolgens wordt ik gebeld met een aanbieding van 9 maanden korting wat systematisch niet eens mogelijk bleek. Er is zonder mijn toestemming een upgrade uitgevoerd naar 53 euro. Die ik binnen bedenktijd heb geannuleerd. Dit is ook bevestigd. Ik zou een retourdoos krijgen , niet gekregen. Vervolgens weer gebeld want ik zag het niet in de mijn app. Nog steeds het nieuwe abonnement bleek actief. Opnieuw een bevestiging gekregen dat het op 48,50 blijft. Nu een week later weer een mail ontvangen met nieuwe factuur kosten €59,- euro. Hoevaak moet het nog misgaan voordat jullie iets goed doen. Ik ga juridische stappen nemen want u kan blijkbaar iets simpels niet uitvoeren zonder fouten. Jullie hoeven me niet weer te bellen met een verontschuldiging en valse beloftes. Ik betaal de rekening niet, omdat jullie je niet aan de afspraken houden..... en owee als jullie nog extra kosten in rekening brengen voor iets waar ik geen toestemming voor heb gegeven. Dat is rechtelijk gezien niet terecht. Ben helemaal klaar met jullie. Slechte service, onbetrouwbare werknemers , en hoge prijzen! Ik ga bij deze weer een klacht indienen hierover en hoop dat jullie eens wat aan die slechte service doen dat mag wel eens voor die prijzen die jullie vragen. Jaren lang klant, altijd netjes op tijd betaald maar dat wordt niet gewaardeerd.

esme 21 dec 2020
Reageer
F

Overgestapt naar Budget Alles-in-1

Wij zijn overgestapt naar Budget Alles-in-1 omdat ze een leuke aanbieding hebben en de prijzen gunstiger zijn dan bijvoorbeeld KPN en Ziggo. Die rekenen voor dezelfde pakketten ongeveer twintig euro meer terwijl je hetzelfde krijgt. Wij hebben gekozen voor internet, tv en bellen voor € 46,50 per maand vast bedrag. De eerste 9 maanden betalen we € 28,50 omdat ze een goede deal hebben op dit moment. Misschien ooit nog eens kijken of we op energie kunnen overstappen voor de vijf euro combikorting, als de energieprijzen gunstig zijn kan dat wel maar vind vijf euro per maand niet zo'n hoge bijdrage dat ik dit nu meteen al wil doen. Een overstap kost veel tijd en speurwerk namelijk.

Inhoudelijk zijn we ook tevreden, de monteur was zeer vriendelijk en alles werkte prima toen die weg ging.

Fam. Heijnen 21 dec 2020
Reageer
T

Geen internet maar wel alles betalen

Ik wacht nu al maanden op internet. Elke keer als er een nieuwe datum wordt geprikt, om dit wel te regelen wordt deze zonder contact geannuleerd en weken verplaatst. De reactie die ik elke keer krijg is dat ze er niks aan kunnen doen. Nu heb ik aangegeven dat het abonnement die ik heb afgesloten wil stoppen, aangezien ik al maanden geen gebruik heb kunnen maken van dit abonnement. Ja, dat kan... alleen dan moet ik alles betalen! (voor een abonnement die ik nooit heb gehad!) Wat een ballen tent!

Nooit meer!

Teleurgesteld 21 dec 2020
F

Kan er geen monteur komen? Die heeft bij ons alles aangesloten en ging pas weg toen alles werkte.

Fam. Heijnen 21 dec 2020
H

Ik heb dezelfde ervaring met deze zich bedrijf noemende ballentent.
De klantenservice is de naam niet waard. Incompetent en niet geïnteresseerd.

H.Koning 3 nov 2022
t

geen televisie

sinds vrijdag 11 dec' 2020 om 21hr, heb ik geen tv-ontvangst meer.
Zij hebben 1 keer een nieuw kastje toegezonden en vervolgens niet in het systeem gezet. Vervolgens heb ik aangegeven dat het nieuwe kastje niet laadt voorbij 85P. Hun oplossing? laten we kastje nr. 3 toezenden! Internet van BAI1 werk wel.

Mijn controle
Alle bekabeling werkt en mijn televisie werkt en is 6 maanden oud. Ook is alles goed aangesloten (anders kan ie ook niet laden).BAI1 wijdt alles aan defecte kastjes, verkeerd aangesloten abonnementen of defecte modems, maar internet werkt gewoon. Het bedrijf is constant schuld aan het verschuiven naar mij toe (suggesties: kortsluitng, stroomuitval, defecte bekabeling, tv verwerkt niet) en zoekt oplossing in een 2e modem en toezending 3e tv-ontvanger.

tv-verzending is het probleem!~Het kan BAI1 helemaal niets schelen. Ik heb een monteur voorgesteld. zij rekenen daarvoor 80 EUR p/u en 35 EUR voorrijdkosten. Dat ga ik niet betalen.

GA NOOIT IN ZEE MET BAI1.

thomas m 19 dec 2020
Reageer
H

onbereikbare klantenservice

Sinds begin van abonnement valt wifi regelmatig uit en TV kijken wordt ook regelmatig verstoord. Thuis werken/ school volgen is dan ook niet feilloos als je van wifi de hele dag afhankelijk bent. Heb inmiddels begrepen dat Budget wel het netwerk van KPN gebruikt, maar op een veel lager kwaliteitsniveau. Vandaag wederom een probleem met de wifi, doorloop de stappen op website: advies neem contact op met klantenservice. Bij de klantenservice heb ik 2 opties: bellen (helaas niet bereikbaar vandaag want zondag??!!) of mailen maar daar zeggen ze wel bij dat je minimaal 5 (!!!) werkdagen moet wachten op antwoord. Ik was al enorm ontevreden maar dacht dat het misschien aan de router kon liggen, maar nu ben ik echt klaar met ze. Helaas kan ik mijn contract nog niet opzeggen.

Hanneke vdW 6 dec 2020
Reageer
B

Budget hele goede actie

Als je nu overstapt naar Budget alles-in-1 dan krijg je negen maanden lang 10 euro cashback, dat is in totaal toch 90 euro. Een hele lekkere korting als je het mij vraagt.
En ze hebben hier de laagste prijs garantie, dus als je kunt aantonen dat het ergens anders toch goedkoper is dan krijg je dit verschil dubbel terug, heel netjes.
Ze hebben een speciale overstapservice zodat je dit altijd snel en goed geregeld hebt.
Dit zijn slechts een aantal voordelen daar je gebruik van mag maken als je overstapt.
Binnen 24 uur ben je bovendien online, vaak zelfs al eerder en met een 4g abonnement hiervan doet je internet het ook de hele dag.
Alleen maar goede dingen als je het mij vraagt, maar ik ben hier dan ook heel erg blij mee.
Hele goede overstap voor ons is het geweest.

Bryan 5 dec 2020
Reageer
G

Info over budget alles in 1

Mensen die net als ik hier bij budget alles in 1 zitten mogen in hun handjes knijpen.
- Je bent er goedkoper uit
- Je kunt hier altijd de mooie deals mee pakken.
- Je hebt meerdere zaken bij dezelfde leverancier geregeld, wat veel tijd en geregel scheelt.
- er is maar één klantenservice die je hoeft te bellen voor meerdere onderwerpen.

Nadelen ben ik nog niet tegen gekomen en dat in al heel wat maanden tijd. Vooral het stuk van datje gewoon alles lekker bij een maatschappij geregeld heb dat geeft mij veel rust. Veel minder gedoe om allemaal uit te zoeken iedere keer. En het is echt een stuk voordeliger, voor ons in elk geval wel.

Gerwin 27 nov 2020
Reageer
B

Budget alles in 1 topdeal

Ik wou echt dat ik dit eerder had geweten! Zo’n maatschappij waar je gewoon alles in één bundel hebt en niet met al die verschillende opties en prijzen van alle aanbieders zit. Daarbij is een alles in één pakket volgens mij altijd veel goedkoper dan wanneer je voor al die dingen apart gaat betalen. Wij zitten vooral om die reden hier en ook om het gemak dat je ervan hebt en ik in het iedereen verder ook aanraden.

Barry 20 nov 2020
Reageer
Y

100 euro tegoed en nog niks ontvangen

Geachtte Heer/Mvr,

Klant nummer 2000008790
Het volgende is gaande:

heb nu 6 maanden lang gebeld voor t.v om af te sluiten ,dit tot heden wel gebeurt, maar tot grote verbazing zit ik nog op de teveel betaalde maandelijkse abonnement kosten 6 keer 14 euro, en dit is puur op t.v kosten die voor 6 maanden terug al opgezegd is, maar ik tot heden nog steeds rekening krijg om te betalen.

Als ik dan telefonische of via het klachtenformulier een bericht schrijf, krijgt men geen reactie terug ( in de algemene voorwaarden staat vermeld, dat men moet reageren binnen 5 werkdagen) .
Ik zit nog steeds op een antwoord te wachten van budget alles in 1, het bedrijf blijft uit met antwoorden.

Heb al meer dan 5 klachten geschreven en bewijslast toegevoegd, budget weigert het toe te geven.
Had ook al een mondelinge overeenkomst bereikt met Armando en ook deze blijft ingebrekestelling en komt ook bij deze zijn verplichtingen niet na.
Mij rest niks anders, als naar de geschillencommissie te gaan en deze kosten op budget alles in een te verhalen.

Het zijn echte hufters en dieven van andermans portemonnee.
Ik word gedwongen door budget 44,00 euro deze maand te betalen, terwijl ik nog 100 euro te goed heb.

Groetjes,
Yodith
17-11-2020

Yodith 17 nov 2020
Reageer
S

Slechte wifi verbinding

Sinds een aantal maanden valt wifi steeds uit en TV kijken wordt ook regelmatig verstoord. Thuis werken is dan ook niet feilloos als je van wifi de hele dag afhankelijk bent. Heb inmiddels begrepen dat Budget wel het netwerk van KPN gebruikt, maar op een veel lager kwaliteitsniveau. Niet relaxed, ga daarom opzeggen binnenkort.

Sandra 13 nov 2020
L

Budget alles in 1 maakt inderdaad gebruik van het KPN netwerk. KPN verhuurt dit netwerk aan meerdere 'kleinere' internet en tv aanbieders zoals Telfort, Budget, Oxxio, enzovoort. Alleen Ziggo heeft in principe een ander netwerk als het om internet en tv gaat.

Ikzelf ben wel blij met het internet en Wifi van Budget alles in 1. Heb zelfs het normale internetpakket van 20 Mb/s downloadsnelheid en voel me eigenlijk nooit beperkt. Alleen wanneer onze kinderen eens thuis zijn en met de telefoons op het Wifi zitten merk je soms dat het ietsje trager is. Budget thuis biedt trouwens ook glasvezel internet aan van 50 Mb/s (+ € 7,50) tot 200 Mb/s (+ € 15,00). Dan ben je alsnog goedkoper uit dan bij KPN ben ik van overtuigd.

Ik denk dat als Wifi plots uitvalt dat het eerder aan je router ligt dan aan je internet. Misschien de klantenservice even raadplegen al moet ik bekennen dat die zeer slecht te bereiken zijn helaas.

Leon 14 nov 2020
F

Veel voor weinig bij Budget alles in 1

Als je op zoek bent naar een alternatief waar je veel waar krijgt voor weinig geld dan moet je naar budget alles in 1 gaan en dan weet ik zeker dat je niet wordt teleurgesteld.
Bij budget heb je uberhaupt mooie lage prijzen voor de losse onderdelen was mij al opgevallen, daarvoor kwam ik er in eerste instantie ook.
Totdat mijn oog viel op de alles in 1 deal, waarbij je dus een nog hogere korting krijgt.
En waar om zou je hier niet voor kiezen, je hebt al die dingen toch nodig in je huis.
Ik kan niet zonder tv, internet, enz..... en ik denk veel andere nederlanders met mij ook niet.
Dus een goede en goedkope aanbieding krijg je bij budget.

Frits 8 nov 2020
Reageer
C

Voordelen van alles in 1 pakketten

Ik ben een groot voorstander van alles in 1 pakketten bij wat dan ook. Hoe meer je samen kunt voegen hoe beter vind ik het. Ook is de WiFi hiervan is altijd ontzettend snel en tevens goedkoop, dus ook weer een voordeel.

Wanneer je wilt berekenen wat het voor je huishouden kan gaan kosten, hoef je slechts naar de website te gaan en de belangrijke informatie in te vullen. Dan wordt het zo voor je berekend. Er wordt zorgvuldig met de informatie omgegaan en er wordt geen misbruik van gemaakt, dus persoonlijk zie ik er geen erg in.

Chris 7 nov 2020
Reageer
J

Low budget

Als je iets zoekt wat low budget is, dan zit je bij budget alles-in-1 goed.
Dit is zonder te overdrijven echt de beste maatschappij om alles bij af te sluiten naar mijn mening.
Vaak zie je dit soort namen en wanneer je er dan aan vast zit, blijkt er helaas weinig van waar te zijn, maar dat is hier niet zo.
Of je nu weinig te besteden hebt en daarom low budget zoekt, of om een andere reden dat maakt niet uit.
Voor een klein prijsje krijg je hier heel veel voor terug.
Echt een goede keus dus.

Jurian 6 nov 2020
S

Klopt helemaal, daarnaast is het niet slechter dan een dure provider.

Simar 19 jan 2021
S

van KPN naar Budget Alles-in-1

Vandaag (30-10) zou mijn Internet TV overgezet worden van KPN naar Budget Alles-in-1. Door gebruik te maken van de overstapservice van Budget zou ik niet zonder internet komen te zitten, helaas…. mijn KPN internet is ermee gestopt en de Budget aansluiting werkt niet.
Meerdere malen met de klantenservice gebeld, maar zij willen mij gewoon niet helpen. Het enige wat ze kunnen doen is de schuld afschuiven op KPN en een ticket melden om een monteur van KPN in te schakelen, die mogelijk binnen twee werkdagen een onderzoek gaat starten.
Budget heeft totaal geen begrip voor de situatie, ik werk thuis, heb de hele dag niet kunnen werken en mijn zoon heeft zijn online lessen niet kunnen volgen. Ik heb totaal geen zicht op een spoedige oplossing en ben de wanhoop nabij. Er kan altijd iets fout gaan maar dat je zo behandeld wordt is schandalig.

Stap niet over 30 okt 2020
V

Ik ben juist wel blij met mijn nieuwe Budget Internet en tv aansluiting. Werkte vrijwel meteen omdat KPN dezelfde aansluitingen heeft als Budget thuis. Totaal geen klachten en ben ongeveer 20 euro per maand goedkoper uit voor hetzelfde product dat ik bij KPN had!

Vincent 10 dec 2020
W

Alles in 1 voor internet tv en meer

Wij waren op zoek naar een nieuwe aanbieder voor onze internet en tv, maar stuitten toen op de actie van Budget alles in 1. Het was dus eigenlijk bij wijze van toeval dat we hier mee in aanraking kwamen. Het kon ook best alleen voor het internet en de televisie, maar dan heb je alleen jezelf er maar mee, dus ik snap niet waarom iemand hier in zo'n geval dan nog voor zou kiezen. Ten eerste is dit veel goedkoper en daarbij is het ook nog eens vele malen handiger omdat je op deze manier een veel duidelijker overzicht hebt van je verschillende uitgaven en je verbruik bij alles.

Wesley 7 okt 2020
Reageer
D

Budget alles in 1 klacht

Wij hebben een lidmaatschap bij budget alles in 1 afgesloten omdat na onderzoek bleek dat dit voor ons de meest voordelige keuze zou zijn. Prima, dan heb ik de moeite er graag voor over om alles over te sluiten (regelen) en dergelijke.
Maar helaas ging alles niet in één keer zoals het hoorde te gaan en waar dit precies mis ging is mij nog steeds onduidelijk.
Ik was vrij gepikeerd hier over en heb meteen contact proberen te zoeken met een aanspreekpunt van budget alles in 1 en dit lukte binnen 5 minuten.
Wat fijn om een keer niet weet ik het hoe lang in de wacht te staan voordat je wordt geholpen.
De meneer die aan de andere kant van de lijn was, kon mij goed helpen en heeft het per direct geregeld dat alles alsnog goed werd aangesloten.
Toen ik eenmaal had opgehangen en het nogmaals ging testen, bleek alles naar behoren te werken.
Dus dat iets niet goed gaat, tot daar aan toe, maar hoe mensen daar vervolgens mee omgaan is ontzettend belangrijk.
Deze meneer heeft mij dus heel erg goed geholpen en dan vind ik het daarna ook prima, ik ben nu gewoon blij dat alles werkt en laat het geld van die besparingen dan maar mooi binnen stromen op mijn spaarrekening.

Daniel 24 sep 2020
Reageer
a

Oneerlijk aanbieder Internet en TV

In juli 2018 heb ik een 2 jarig contract voor Internet en TV van Budget Alles-in-1 getekend, met ingang van 1 september 2018 t/m 31 augustus 2020. Mijn 2 jarig contract is op 31 augustus 2020 afgelopen maar voor de zekerheid heb ik schriftelijk mijn contract opgezegd en op 20 juli 2020 heb ik van Budget Alles-in-1 een bevestiging per email ontvangen dat mijn contract opgezegd is - zie bijlage.

Al die tijd binnen 2 jaar heb ik de abonnement kosten netjes betaald via automatische betaling.

Op 4 september 2020 heeft Budget Alles-in-1 een bedrag van €10,40 van mijn bankrekening afgeschreven voor de periode 1 september 2020 - 1 oktober 2020. Aangezien het feit dat mijn contract in op 31 augustus 2020 afgelopen heb ik dit bedrag terug geboekt.

Heden beweert Budget Alles-in-1 dat mijn contract is niet opgezegd en voor september 2020 ben ik €10,40 verschuldigd.

Tussentijd heeft dit bedrijf de facturen aangepast (vervalst) en het bedrag van €10,40 staat als bedrag te betalen voor de maand augustus 2020. Onzin. Oneerlijk en gemeen want voor de maand augustus 2020 heb ik netjes op tijd €34,95 betaald.

Mijn contract voor Internet en tv is op 31 augustus 2020 definitief afgelopen. (Looptijd 1 september 2018 t/m 31 augustus 2020)
Ik ben u GEEN kosten meer verschuldigd.

alexander.p 19 sep 2020
Reageer
O

Budget thuis alles-in-1 overstap

Ik ben overgestapt van KPN naar Budget thuis alles-in-1 omdat het toch echt wel heel veel geld scheelt. Ongeveer 20 euro per maand kan je besparen door even over te stappen en je krijgt werkelijk waar 99% hetzelfde. Binnen een week was alles geregeld want ze sturen je een pakket op met je router en tv kastje, die kan je zelf simpel installeren want het zijn dezelfde kabels enz als dat je bij KPN gebruikte.

Oebel 18 sep 2020
L

Ik wilde overstappen van Ziggo naar Budget Alles in 1 maar dat was me toch een gedoe. Dan gaat het via een andere bekabeling als je geen glasvezel hebt.. Moest helemaal nieuwe kabels laten leggen omdat mijn oude telefoonkabel niet meer goed werkte en glasvezel hier nog niet mogelijk is. Al met al wel gelukt en ben nu blij maar moesten 3 monteurs en kabelleggers aan te pas komen..

Leon 18 sep 2020
S

Overstappen loont zeker, scheelt mij ongeveer 25 euro per maand en heb dezelfde internetsnelheid en heb evenveel tv zenders tot mijn beschikking. Kan dus zeker uit, even een Reviews.nl vergelijker raadplegen en je kan zo de prijzen inzien.

Simar 20 jan 2021
M

Slechte klantenservice

niet professionele klantenservice. als je een probleem hebt, wacht je geen oplossing.
ik heb aangemeld voor internet en ik kreeg cadeau card daarna hebben mijn aanmelding geannuleerd en ze zij dat er geen internet aansluiting kunnen zetten in mijn huis en ik moest 100 euro betalen voor cadeautje card die ik niet gebruikt.

M. 9 sep 2020
S

Waarom kreeg je überhaupt een cadeautje en kon je deze niet terug zenden toen je er achter kwam dat je pakket geannuleerd werd?

Simar 9 sep 2020
W

2e herinneringsnota ontvangen, terwijl al lang bekend is dat ex-gebruiker is overleden. Gebeld, na 5 minuten opgenomen, vervolgens overleggen.
20 minuten! gewacht toen maar opgehangen.

W. 14 sep 2020
J

Budget alles in 1 korting

Als je ervoor kiest om nu de overstap te maken naar budget alles in 1, dan krijg je allereerst een hele dikke korting wat lekker oploopt in de loop der tijd. Daar kun je bij een andere maatschappij niet mee terecht voor deze zelfde prijs.

Budget alles in 1 speelt het slim door op alle fronten mee te doen en zelf vind ik dit alleen maar fijn. Zo heb ik maar één rekening per maand op de mat liggen en niet 3 verschillende. Daarbij lijkt het bedrag misschien aan de hoge kant maar als je bedenkt dat je het eigenlijk moet delen door drie of meer, dan zul je zien dat dit bedrag reuze mee valt en dat je elders veel meer geld kwijt zult zijn.

Ik heb nog geen nadelen kunnen ontdekken, maar mocht ik die tegen komen zal ik het melden. Tot nog toe zijn wij ontzettend tevreden over hoe het nu verloopt bij Budget alles in 1.

Jelmer 6 sep 2020
H

Klopt, ik ben ook overgestapt van Ziggo naar Budget Alles in 1 en dat scheelt me gewoon 50% van 65,00 euro naar 32,50 euro per maand. Dan krijg ik ook nog 8 maanden 10 euro korting, dus ja het kan zeker uit. Als je dan ook nog eens energie van Budget Energie neemt en eventueel je telefoon abonnement ook afsluit bij Budget Mobiel krijg je weer allerlei combikortingen. Ik zit helaas nog vast bij mijn huidige telecomprovider maar zodra die afloopt stap ik met alles over.

Gr. Harm Jan

Harm Jan 7 sep 2020
H

Budget alles-in-1 overstappen veel goedkoper

Reeds sinds 1 September overgestapt naar Budget alles-in-1 dus internet, televisie en bellen. Sinds Corona is toegeslagen heb ik helaas mijn baan verloren en moeten we besparen op onze vaste lasten. Naar een consultant geweest die aanraadde om te gaan besparen op dit soort zaken: energie, internet en tv, je mobiele telefoon abonnement enz.
Kwam een leuke aanbieding tegen dat je een gratis Wifi ding kreeg van enkele honderden euro of 8 keer 10 euro korting als je de overstap maakte naar Budget alles-in-1. We betalen nu rond de 65 euro per maand bij Ziggo medium pakket en wilde echt niet weg omdat alles altijd goed werkte maar tja als je geldproblemen krijgt moet je wat. Ik ga nu bij Budget 32,50 euro betalen voor 20 MB/s internet inclusief interactieve tv van KPN! Easy 32,50 per maand minder lasten, te gek voor woorden eigenlijk maar het kan dus echt. Nu las ik ook dat als ik mijn energieleverancier ook naar budget zet dat ik dan nog meer korting krijg en budget mobiele telecom ook maar heb daar nog een half jaar contract bij een andere telecomprovider dus moet even wachten.

Nog even inhoudelijk sinds 1 September aangesloten want we hadden wat problemen omdat we Ziggo hadden en dat via een andere aansluiting ging moesten ze een vernieuwde kabel naar ons huis installeren, dit werd gedaan voor de aansluitdatum dus sindsdien werkt het heel goed eigenlijk. Monteur ging pas weg toen alles werkte! 32,50 euro (50%) minder vaste lasten door alleen je internet en tv van aanbieder te wijzigen mensen. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de gratis Google Nest Wifi router en Wifi-punt of 80 euro korting. Ik hoef al die apparaten niet dus 80 euro is voor mij nu veel geld dus doe mij dat maar dan.

Gr. Harm Jan

Harm Jan 5 sep 2020
H

De eerste 8 maanden kost dan volgens mij 25 euro ofzo las ik, prima deal en je krijgt wel gewoon het KPN netwerk dus niks mis mee. Ik ga volgende week overstappen moet me eerst verdiepen in het feit of mijn huidige internet en tv abonnement is afgelopen.

Hans 6 sep 2020
C

Beoordeling van Budget alles in 1

Tijdens het coronavirus heb ik, net als veel andere mensen, meer dan genoeg tijd gehad om dingen uit te zoeken waar je normaal niet aan toe komt. En één van de dingen wat ik wilde uitzoeken waren de verschillende abonnementen die wij hebben/hadden en kijken of dit ook beter/goedkoper kon. Ik ben toen naar Budget alles-in-1 gegaan en heb hier een nieuw modem van geïnstalleerd, dit duurde hooguit tien minuten denk ik. En niet veel later had ik alles ook al aan de praat. Deze overstap duurde maar even en kostte me totaal geen moeite, daarbij bespaar ik nu een kleine 25 euro per maand, wat niet niets is natuurlijk. Als je op jaarbasis kijkt zit je op 300 euro, daar kun je veel leuke dingen van doen.

Ik zocht in principe eigenlijk alleen iets nieuws voor mijn internet, maar uiteindelijk voor deze gekozen omdat dit op alle gebieden een stuk voordeliger was en ik ben erg blij met deze gemaakte keuze.

Coen 29 aug 2020
Reageer
J

Tevreden over die dienst..maar

Ben een tevreden klant..Echter ben ik al een week bezig om een duidelijk antwoord van jullie te krijgen over het opsturen van een modem wat jullie zijn vergeten te leveren bij de boxen, er werd mij verzekerd dat hij vandaag geleverd werd, maar omdat ik geen track en tracé kreeg dacht ik , ga maar even bellen , de mevrouw die ik aan de telefoon kreeg wist van niks en vroeg mij even te wachten na 10 minuten het muziekje aangehoord te hebben , heb ik maar opgehangen. Zal mij benieuwen!

Johan 28 aug 2020
Reageer
k

helemaal goed

Aangezien ik vaak negatieve reacties zie staan, lijkt het mij wel redelijk om ook een positieve reactie achter te laten hier! Ik ben 2 weken bij een andere provider bezig geweest met het aanvragen van internet en tv, dat was een grote ellende. Toen toch de gok gewaagd om over te stappen naar budget alles in 1. Heb dit zelf online aangevraagd, en keurig op de hoogte gesteld via de mail. Tip: als je wil bellen, bel dan gelijk vroeg in de ochtend. Werd gelijk opgenomen. Bij overige vragen heb ik de facebook chat gebruikt, en kreeg binnen 2 uur telkens antwoord op mijn vragen. Op de datum van activatie direct internet en ook tv. Het aansluiten stelde niks voor, ik kan dan ook zeggen dat ik een zeer tevreden klant ben van budget alles in 1

kelly 27 aug 2020
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van september 2023.

Over Budget Alles-in-1

Deze prijsvechter is een Nederlandse telecomprovider die breedbandinternet, televisie en telefonie aanbiedt tegen lage tarieven. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de prijsbewuste consument en biedt daarom eenvoudige pakketten aan zonder onnodige extra's. Budget Alles-in-1 maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en biedt verschillende snelheden aan voor internet. Klanten kunnen kiezen uit verschillende televisiepakketten, variërend van een basispakket tot uitgebreide pakketten met extra zenders. Het bedrijf heeft als doel om betaalbare telecomdiensten aan te bieden zonder in te leveren op kwaliteit. De klantenservice van Budget Alles-in-1 staat bekend om zijn snelle en vriendelijke afhandeling van vragen en problemen.