BuddyBites

BuddyBites

4.3 reviewscore • 6 reviews
J

Buddybites.be vragen

Ik lees overal positieve reviews omtrent Buddybites.be, hier op Reviews.nl en ook op allerlei Facebook pagina's.

Waar ik benieuwd naar ben is of er voor elk hondenras een bepaald programma klaar staat of alleen voor de bekende hondenrassen. Ook ben ik benieuwd of de samenstelling van de brokken is gedaan met behulp van dierenartsen?

Het is zeker een leuk concept. Zeker nu steeds meer mensen online aankopen doen. Met die grote zakken voer uit de supermarkt strompelen is hiermee verleden tijd.

Jans en Muriel 3 feb 2021
BuddyBites

Dag Jans en Muriel,

Wij hebben de website reviews.nl pas nu ontdekt, vandaar de late reactie. :)
Hieronder zal ik kort antwoorden. Bel ons gerust op als je meer informatie wenst.

Samen met dierenartsen en nutritionisten hebben Charlotte en Mattijs onderzoek gedaan voor alle FCI erkende hondenrassen. Voor straathonden baseren wij ons niet op het ras, maar enkel op de leeftijd, gewicht, eventuele castratie, allergieën, ontlasting en vacht.
Als je een minder voorkomend hondenras hebt dat niet in de lijst staat, contacteer ons gerust zodat wij dit verder kunnen bekijken.

Momenteel hebben wij 1 dierendokter voltijds in dienst zodat die persoon klanten kan helpen met het opvolgen van de gezondheid van alle honden en de voeding aan te passen indien nodig. Wij staan ook nog in contact met een dierenarts en nutritionist voor de complexere vragen.

Stuur gerust een mailtje naar info@buddybites.be of bel ons op zodat wij het voedingsplan voor jouw hond kunnen overlopen.

Groetjes,
Mattijs

BuddyBites 10 feb 2021
B

Buddybites prima online aankoop

Onze hond Sacha eet nu een tijdje voer van Buddybites en ze vind het heerlijk. Hier hebben we voor gekozen omdat ze erg kieskeurig is en ze veel voer dan ook niet eet, naar de dierenarts mee geweest en het schijnt gewoon dat ze de smaak vaak niet lekker vind. Onze buurvrouw zei dat ze het altijd bij Buddybites bestelde uit België (nooit van gehoord), ze had eens wat meegenomen om te testen en dat at ze meteen. Ondanks dat ze dit voer voor een ander ras bedoeld was en niet voor Sacha was gemaakt, was dit een heel goed teken. Sindsdien kopen we het voer dus bij Buddybites.

Ps. als ik een tip mag geven. Omdat het een online aankoop is zal het misschien goed zijn om voor een paar euro een proefpakket te bestellen. Wij hadden het geluk dat onze buurvrouw wat voor kon schotelen, anders hadden we dit nooit gedaan.

Groetjes Kim

Baasje van Sacha 29 jan 2021
Reageer
M

Buddybites review

Buddybites is in tegenstelling tot andere dierenvoedingswebsites voor honden en wordt geheel samengesteld op jouw huisdier. Dit betekent dat je alles voor je hond eenmalig dient in te voeren zoals Naam, Ras, leeftijd, gewicht, hoeveel de hond beweegt, hoe die er nu uit ziet, Geslacht, of je hond gesteriliseerd is en of je hond een allergie heeft. Hierna nog 3 meerkeuzevragen hoe de vacht eruit ziet, hoe vaak je hond ontlast en hoe de ontlasting eruit ziet. Hierna zal je een schema voorgeschoteld krijgen op basis van antwoorden op bovenstaande vragen. Het invullen duurt gemiddeld 3 minuutjes, hierna weet je ook precies hoeveel jij je hond per dag mag geven en hoeveel Energiewaarde, Eiwitten, Vezels, Olien en Vetten in het product zitten. Buddybites stelt dit zelf samen. Prijzen worden getoond op basis van hoe lang je dit voort wilt zetten. De eerste keer krijg je 50% korting op je product dus is dan ook aan te raden om het 12 KG pakket te kiezen i.p.v. de 6KG.
Nadat ik dit 1 keer heb geprobeerd wil ik niet meer anders. Mijn hond Trucy geniet er elke dag van en het mooie is gewoon dat je precies weet hoeveel ik haar per dag mag geven. Denk dat als meer mensen van Buddybites af weten dat het storm gaat lopen!

Moniek 16 jan 2021
Reageer
K

Tevreden

Mijn beide hondjes zijn stapelgek op de brokken van Buddybites! 1 van mijn hondjes had altijd jeuk en bleef maar krabben, allerlei brokken geprobeerd ook via de dierenarts speciale brokken geprobeerd werkte ook niet. Dankzij de goede adviezen van Buddybites eindelijk de goede brokken, geen jeuk meer en beide honden constant een goede stoelgang. De brokken worden altijd op tijd geleverd en voor een betaalbare prijs. Bedankt Buddybites!!!

Karin Viergutz 8 jan 2021
Reageer
A

Goede snacks bij Buddybites

Onze golden retriever is in november zeven jaar oud geworden en je maakt had altijd ontzettend blij met iets lekkers om op te kauwen. Helaas heeft ze wel altijd snel lat van haar buik wanneer ze te veel snacks krijgt, dus hier moeten we erg voorzichtig mee zijn.

Nu heb ik sinds korte buddybites ontdekt en onze hond reageert hier heel erg goed op, ze heeft nog geen enkele keer lag van haar buik gehad nadien. Dus de kwaliteit van de producten die je hier kunt krijgen zijn naar mijn mening erg goed. Ik bestel in ieder geval nergens anders meer lekkere dingen voor onze hond, alleen nog maar hier. Zeer goed bedrijf!

Annita 21 nov 2020
Reageer
B

Topservice

Ik ben ondertussen 3 maanden klant bij BuddyBites en mijn hond Milou smult echt van haar voeding. Milou is nog een pup en de voeding wordt telkens aangepast wanneer haar gewicht verandert. De voeding wordt altijd netjes op tijd aan huis geleverd. Sinds kort heb ik contact met Ellen, de dierendokter van BuddyBites die mij telkens goede tips kan geven. De persoonlijke aanpak van BuddyBites is voor mij echt top!

Bart 20 nov 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over BuddyBites

Is je hond een moeilijke eter? Wil je de puppy graag verrassen met lekkere, gezonde hondenbrokken? Is er al lang gezocht naar hondenvoeding die hypoallergeen, glutenvrij, granenvrij of gewoon lekker en gezond is, zonder resultaat? Bij BuddyBites is online hondenvoeding op maat van de hond te vinden. Dankzij het flexibele bezorgschema van BuddyBites zit men nooit meer zonder hondenvoeding. Hierdoor hoeft men niet meer naar de winkel en heeft men meer tijd om met de Buddy door te brengen. Bij BuddyBites heeft men de vrijheid om zelf op elk moment aanpassingen te maken, pauzes in te lassen of op te zeggen via het online account. De klant heeft zelf de controle over de volgende verzenddatum of kan de leveringsfrequentie aanpassen als men het voer mengt met ander voer.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://buddybites.be
  • info@buddybites.be