Breeduyn Village

Breeduyn Village

4.3 reviewscore • 3 reviews
M

Breeyduyn Village was echt geweldig!

De accommodaties in het park zijn prima, maar er zijn een paar kritische opmerkingen. Bij aankomst vonden we een zwaar beschimmeld brood en een grote zak rijst in een van de keukenkastjes. De afvoer van de douche gaf ook geuroverlast. Gelukkig werden we snel en vriendelijk geholpen door de medewerker van de technische dienst toen we een storing meldden. Het probleem met het slot werd snel opgelost. Ondanks deze kritische opmerkingen, is de omgeving prachtig en zouden we graag terugkomen. Het park wordt van harte aanbevolen.

Mieremet 6 jan 2023
Reageer
M

Heerlijk genoten aan zee

Het park is momenteel nog in aanbouw, maar heeft ons als terugkerende gasten nog steeds niet teleurgesteld. De huisjes waar we verbleven, waren super comfortabel en voorzien van voldoende huisraad. Elke kamer had zijn eigen badkamer, wat erg prettig was. De huisjes zijn ook geschikt voor honden, dankzij de omheinde tuinen. De ligging is ideaal, dicht bij zee, strand en duinen en in de nabijheid van een bakker, warenhuis en restaurantjes. Voor ons is het een rustige locatie, ideaal voor het maken van wandelingen.

Marco Schuiten 22 dec 2022
Reageer
D

Leuke vakantie gehad

Het huisje was mooi, maar de staat van de schoonmaak was te wensen over. Er waren details die over het hoofd gezien werden, zoals een washandje achter een badkamerrekje of een haarclip onder de bank. De ramen waren ook niet gepoetst. De afstand naar het strand was verder dan verwacht, en er waren beperkte vermaakmogelijkheden binnen het park zelf. Er waren wel enkele leuke huisjes en het park zelf was nog in aanbouw. Honden waren welkom en er was een omheinde tuin beschikbaar. Er waren wel een paar minigolfbanen en fietsverhuur in de buurt. De afstand naar de tram was echter een eind lopen.

De Moos 21 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Belgie.

Over Breeduyn Village