Breeduyn Village

Breeduyn Village

3.8 reviewscore • 10 reviews
P

Sfeerloos park

Ik snap niet dat er niet meer negatieve reviews zijn. Het is een sfeerloos park. De ingang is zelfs onduidelijk met slechts 1 bord bij een straatje wat niet opvalt. Huisjes staan bijna tegen elkaar aan waardoor je geen privacy hebt. Geen restaurant. Een magnetron waar ik geen hoogte van kreeg. Alles moet je zelf uitzoeken.

Piet 5 jul 2023
Reageer
L

Ongemakkelijk

De locatie van het park is prachtig en het strand is makkelijk te bereiken. Helaas hebben we wel veel last gehad van geluidsoverlast op het park, voornamelijk door hard rijdende auto's. Daarnaast hebben we enkele ochtenden geen warm water gehad, wat erg vervelend was. Ook was het huisje niet goed opgeruimd bij onze aankomst, wat voor wat ongemak zorgde.

Lonneke 9 jun 2023
Reageer
J

Geweldig voor de kids

Dit park is heerlijk rustig en goed onderhouden. De villa waar we verbleven was dik in orde en bood alle comfort die we nodig hadden. Het was fijn om te zien dat het park ook hondvriendelijk was. De huisjes waren netjes en goed gelegen, op loopafstand van diverse voorzieningen. We hebben echt genoten van ons verblijf op dit rustige park.

Jasmijn 7 apr 2023
Reageer
G

Wifi niet van deze tijd

Bij aankomst op het park werden we geconfronteerd met een gebrek aan bewegwijzering en een onjuiste plattegrond op de website, waardoor we genoodzaakt waren om naar de receptie te gaan voor verdere informatie.

Gelukkig was het huisje zelf netjes en gezellig ingericht, wat zorgde voor een aangename sfeer.

Helaas was de wifi-verbinding niet voldoende voor onze twee pubers, wat enigszins teleurstellend was. Ondanks deze kleine haperingen hebben we uiteindelijk een fijn verblijf gehad op het park.

Gertrui 6 jan 2023
Reageer
M

Heerlijk genoten aan zee

Elke kamer had zijn eigen badkamer, wat erg prettig was. De huisjes zijn ook geschikt voor honden, dankzij de omheinde tuinen. De ligging is ideaal, dicht bij zee, strand en duinen en in de nabijheid van een bakker, warenhuis en restaurantjes. Voor ons is het een rustige locatie, ideaal voor het maken van wandelingen.

Marco Schuiten 22 dec 2022
Reageer
S

Kalmte waar je heerlijk kunt ontspannen

Als je op zoek bent naar rust en privacy, ben je hier aan het juiste adres! Dit park biedt kalmte waar je heerlijk kunt ontspannen. Het is de perfecte plek om even uit te waaien en tot rust te komen. Daarnaast zijn er genoeg eetgelegenheden in de buurt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over maaltijden. Een groot pluspunt is dat Oostende dichtbij ligt, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van de bruisende sfeer en attracties van de stad. Het park zelf is klein en rustig, waardoor je kunt genieten van een serene omgeving. Ondanks de afgelegen ligging, vind je toch alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Sally V. 5 okt 2022
Reageer
S

Kleine verbeterpuntjes

We verbleven in een leuk huis in Bredene, gelegen op een rustig park. Over het algemeen was ons verblijf erg aangenaam, maar er waren een paar kleine minpuntjes die ik wil benoemen.

Bij aankomst merkten we op dat er geen vulniszakjes in de prullenbakken bij het toilet en de badkamer waren. Ook vonden we de uitrusting van het glaswerk, de borden, kopjes en bestek wat minimaal. Dit resulteerde erin dat we vaker de vaatwasser moesten draaien, wat naar mijn mening niet erg milieuvriendelijk is.

Daarnaast stonden de huizen vrij dicht op elkaar, maar dit was voor ons geen probleem gezien de minimale bezetting op dat moment. Ondanks deze kleine verbeterpuntjes hebben we volop genoten van ons verblijf en hebben we heerlijke dagen gehad in dit leuke dorpje.

Stewart 29 aug 2022
Reageer
D

Leuke vakantie gehad

Het huisje was mooi, maar de staat van de schoonmaak was te wensen over. Er waren wel enkele leuke huisjes en het park zelf was nog in aanbouw. Honden waren welkom en er was een omheinde tuin beschikbaar. Er waren wel een paar minigolfbanen en fietsverhuur in de buurt. De afstand naar de tram was echter een eind lopen.

De Moos 21 aug 2022
Reageer
B

Bijna perfect

Het park is werkelijk prachtig en de ligging is absoluut ideaal. Het is heerlijk om zo dicht bij de winkeltjes, restaurants en het strand te verblijven. Bovendien is er aan de overkant van het park een leuke midgetgolfbaan, wat voor extra vermaak zorgt.

Helaas moeten we wel opmerken dat de schoonmaak van de huisjes teleurstellend was. We troffen veel gele voegen in de badkamer aan, evenals spinnenwebben in het huisje. Ook waren de ramen aan de tuinkant erg vies. Daarnaast hadden we te maken met een aanzienlijke mierenplaag in de keuken, waardoor we vrijwel elke maaltijd buitenshuis hebben genuttigd. Verder zijn de hoofdkussens aan vervanging toe en de waterstraal van de douche was erg zwak.

Gezien de gebrekkige schoonmaak vonden we de prijs die we betaalden voor een weekendje weg aan de hoge kant. Desalniettemin, als de huisjes beter schoongemaakt zouden worden, zou dit park absoluut een perfecte plek zijn om te verblijven, vooral omdat we de luxe hadden van twee badkamers in ons huisje voor vier personen.

Berend S. 8 aug 2022
Reageer
W

Het is hier prima vertoeven

We hebben een prima verblijf gehad. Het park is erg hondvriendelijk, wat voor ons belangrijk was. We vonden het echter niet prettig dat we pas om 16:00 uur mochten inchecken en al om 10:00 uur moesten uitchecken. Ook liet het onderhoud van de privétuinen te wensen over. Ondanks deze punten, zijn we al voor de zesde keer op dit park geweest en zullen we zeker terugkeren. Het park zelf is prachtig, met mooie en comfortabele huizen die goed zijn uitgerust. De locatie van het park is ook ideaal.

Wouter 10 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Breeduyn Village

Roompot Breeduyn Village is een exclusief vakantiepark gelegen te Koningin Astridlaan 61 in Bredene aan de Belgische kust. Dit park biedt een luxueuze vakantiebestemming met een dot comfort, ontspanning en natuur. Gasten kunnen verblijven in stijlvolle en modern ingerichte vakantiehuizen, voorzien van alle gemakken en luxe. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad, een wellnesscentrum, een fitnessruimte en een speeltuin voor kinderen. Bovendien is het park direct gelegen aan het prachtige strand van Bredene, waar gasten kunnen genieten van zon, zee en strandactiviteiten. Het omliggende duinlandschap biedt ook mogelijkheden voor mooie wandelingen en fietstochten. Bredene zelf is een charmant dorp met gezellige restaurants, winkels en terrasjes, waar gasten kunnen genieten van lokale specialiteiten en de ontspannen sfeer. Bovendien is de locatie van het vakantiepark ideaal voor het verkennen van de nabijgelegen steden Oostende en Brugge, bekend om hun rijke geschiedenis en cultureel erfgoed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.duinenresortbreeduyn.be
  • info@roompot.nl