Bonprix

Bonprix

2.0 reviewscore • 1 review
B

Bonprix schandalig

Ik heb vorige week een bestelling gedaan bij bonprix, 2 badkamerkasten. Direct leverbaar stond er op de pagina. Na betaling blijkt 1 kast in nalevering van 3 weken te staan. Op zich geen probleem als de ander wel op tijd komt. Deze kwam 2-3 dagen later, kapot aan.
Na contact met de klantenservice afgesproken deze donderdag op te laten halen, een nieuwe was besteld. Zou echter wel 2-3 weken duren.
Vanmorgen besloten dat ik het te lang vond duren, en heb ik gebeld om te annuleren. Dit ging niet werd mij verteld omdat de bestelling al in behandeling is. Ik zeg "maar ik heb 14 dagen wettelijk bedenktijd, de kasten staan beiden in nalevering van 2-3 weken, dus u kunt dat toch gewoon annuleren?" Dit was niet mogelijk, ik kan de kasten bij bezorging aan de deur weigeren over 2-3 weken en daarna mijn geld retour ontvangen.
Dit is echt helemaal niet volgens het herroepingsrecht in mijn optiek, ik vind dit ronduit belachelijk!

Bianca Waaleboer 1 jul 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Bonprix

Bonprix is een internationaal modebedrijf gevestigd in Hamburg. Ze zijn expert in het oppikken van de nieuwste trends en vertalen deze naar inspirerende mode voor diverse gelegenheden en stijlen, beschikbaar in een breed scala aan maten. Met vijf eigen merken en maandelijkse nieuwe collecties kunnen klanten steeds weer nieuwe fashion ontdekken, zowel online in hun webshops, via catalogi of in de fysieke winkels in Duitsland. Het concept slaat aan, aangezien bonprix een van de tien grootste online retailers in Duitsland is en internationaal succesvol opereert. Met aanwezigheid in 30 landen in Europa, Rusland, Noord- en Zuid-Amerika is bonprix een van de vooraanstaande bedrijven binnen de Otto Group. Het succes is te danken aan hun toegewijde team van meer dan 3900 medewerkers wereldwijd, en natuurlijk aan de tevreden klanten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.bonprix.nl
  • klantenservice@bonprix.nl