BoeketCadeau.nl

BoeketCadeau.nl

4.3 reviewscore • 10 reviews
E

Service heeft indruk gemaakt

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen over de service die ik heb ontvangen. De medewerkster die telefonisch contact met me opnam, heeft echt indruk op me gemaakt. Ze dacht actief met me mee en dat waardeerde ik enorm. Het feit dat ze bereid waren om de extra mijl te gaan om de bloemen op tijd te bezorgen, vooral omdat het voor een uitvaart was, was gewoonweg geweldig.

Esther 27 jul 2023
Reageer
L

Bezorging op zondag

Het is fijn om te weten dat er op zondag bezorgd wordt, wat handig kan zijn. Maar ik wil wel vermelden dat de late bezorging op een zondag tijdens een speciale gelegenheid behoorlijk ongemakkelijk was. In dit geval hadden de bloemen echt 's ochtends moeten aankomen, maar die optie werd niet geboden. Ondanks deze timingkwestie moet ik wel zeggen dat de rozen die ik ontving, echt prachtig waren.

Linda 26 nov 2023
Reageer
P

Behulpzame medewerkers

Onlangs had ik een rouwboeket nodig en ik moet zeggen dat de medewerkers van Boeketcadeau erg behulpzaam waren bij het presenteren van het bloemstuk. Het boeket werd op de afgesproken dag geleverd en voldeed volledig aan onze verwachtingen. We waren erg tevreden over het eindresultaat en hebben een gedegen toevoeging kunnen doen bij het afscheid.

Petra 15 nov 2023
Reageer
M

Levering niet voldaan aan de opgegeven levertijd

Helaas heeft de levering niet voldaan aan de opgegeven levertijd, wat nogal teleurstellend was. Ik had mijn bestelling op zondag geplaatst en gehoopt dat deze op maandag zou aankomen, maar uiteindelijk werd me verteld dat dit pas de volgende dag zou gebeuren. Bovendien kreeg ik later bericht dat mijn zending, een fles wijn, tijdens het transport was beschadigd en dat er een nieuwe zou worden verstuurd. Dit was erg onhandig, want het was de bedoeling dat het op tijd zou zijn. Laten we hopen dat het deze keer wel op tijd arriveert.

Marco 17 okt 2023
Reageer
A

Vers, precies zoals beloofd

Ik ben absoluut tevreden! De bloemen waren vers, precies zoals beloofd. Ze werden netjes op tijd bezorgd en de service was uitstekend. Wat je ziet, is wat je krijgt, en ik kreeg zelfs een grote doos bonbons als extraatje. Voor iedereen die op zoek is naar een prachtig cadeau, kan ik dit zeker aanraden. Bedankt!

Anouk 26 sep 2023
Reageer
B

Vooral bedankt aan Martijn

De service was uitzonderlijk goed, en ik wil vooral de bezorger, Martijn, bedanken. Er was een misverstand opgetreden, maar Martijn stelde de klant voorop en bezorgde het pakket alsnog aan het einde van de werkdag. De bloemen waren prachtig en werden in een waterbak afgeleverd. Mijn oprechte dank aan Martijn voor alle hulp en oplossingen.

Bas 25 sep 2023
Reageer
D

Prachtig verassend boeket

Het boeket met de naam 'De verborgen tuin' had inderdaad iets mysterieus. De lelies bloeiden na ruim een week verrassend, en ook de andere bloemen kwamen op hun eigen tempo tot bloei. Na ruim 2 weken geniet de ontvanger nog steeds van dit prachtige boeket. Vers, vrolijk en zeker de moeite waard om een goed boeket te ontvangen of te versturen.

Dennis 8 mei 2023
Reageer
S

Geduld loont

In het begin was ik een beetje teleurgesteld omdat ze niet meteen zo prachtig waren als op de foto, maar ik besloot geduldig te zijn en te wachten. En ik moet zeggen dat het wachten de moeite waard was! Uiteindelijk bloeiden de bloemen op en werden ze precies zoals ik had gehoopt. De kleuren waren levendig en de bloemen straalden een prachtige uitstraling uit.

Dit heeft me geleerd dat sommige bloemen gewoon wat tijd nodig hebben om tot hun volle glorie te komen, en ik ben blij dat ik geduldig was. Het resultaat was absoluut de moeite waard.

Sabrina 16 apr 2023
Reageer
F

Onduidelijkheid over de tekst op het kaartje

Over het algemeen ben ik tevreden over de service. Het enige probleem dat zich voordeed, was dat de tekst die ik voor het kaartje had geschreven te groot was. Hierdoor kon de ontvanger niet zien van wie de bos bloemen afkomstig was. Gelukkig werd dit uiteindelijk opgelost. Ik kan me niet herinneren of er een maximaal aantal woorden was vermeld.

Frankie 31 mrt 2023
Reageer
A

Veel complimenten over het boeket

Ik ontvang veel complimenten over het boeket. De communicatie van Boeketcadeau over de status van de bestelling is uitstekend. Je hebt ook de mogelijkheid om een cadeautje toe te voegen, zelfs een fruitmand is een optie. Ik gebruik deze service voor zakelijke doeleinden en kan op rekening laten verzenden. Het is ook leuk dat je regelmatig korting krijgt of gratis bonbons bij een volgende bestelling.

Annebel 7 mrt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over BoeketCadeau.nl

BoeketCadeau.nl is een webwinkel die gespecialiseerd is in het versturen van bloemen en cadeaus. De website is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan bloemenarrangementen en cadeaus voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en beterschapswensen. De prijzen zijn redelijk en er zijn opties voor verschillende budgetten. De bestellingen worden snel en netjes geleverd op het opgegeven adres. De klantenservice van BoeketCadeau.nl is vriendelijk en behulpzaam en staat klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen. BoeketCadeau.nl is een betrouwbare webwinkel voor het versturen van bloemen en cadeaus.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.boeketcadeau.nl
  • info@boeketcadeau.nl