Body & Gym Shop

Body & Gym Shop

4.5 reviewscore • 8 reviews
N

uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Ik wil graag mijn positieve ervaring met Body & Gymshop delen, omdat ze me echt aangenaam hebben verrast. Ik was op zoek naar een weightgainer en na wat onderzoek ontdekte ik dat hun eigen weightgainer de beste prijs-kwaliteitverhouding bood die ik kon vinden.

Wat mijn ervaring nog beter maakte, was de snelle levering via Trunks delivery. Mijn bestelling werd razendsnel bij mij thuis afgeleverd, wat mijn tevredenheid alleen maar vergrootte. Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Body & Gymshop en ik zal zeker weer bij hen bestellen in de toekomst. Hun kwaliteit en snelheid van service hebben indruk op me gemaakt.

Niels 28 jun 2023
Reageer
E

Een aangename eerste ervaring

Mijn recente interactie met deze winkel heeft me aangenaam verrast. Op 20 oktober 2023 plaatste ik een bestelling voor proteïnerepen, maar helaas waren niet alle producten voorradig. Wat echter opvalt, is de vriendelijke en meedenkende klantenservice. Ze namen de moeite om mij te bellen en vroegen of ik een alternatief wilde overwegen. Als kers op de taart ontving ik zelfs twee verschillende smaken proteïnerepen. Deze proactieve aanpak gaf me een positieve eerste indruk van hun klantenservice.

Erik 20 okt 2023
Reageer
M

Verbeteringen in de levertijd nodig

Dit bedrijf biedt ongetwijfeld hoogwaardige producten aan, maar er zijn enkele aspecten die verbeterd kunnen worden. Op 26 september 2023 plaatste ik mijn bestelling rond 17:00 uur en verwachtte ik deze de volgende dag te ontvangen, zoals op hun website vermeld stond. Helaas duurde het tot dinsdag voordat mijn bestelling arriveerde, wat niet aan mijn verwachtingen voldeed. Daarnaast is de communicatie met het verzendbedrijf, Trunks, gebrekkig en kan deze worden geoptimaliseerd. Er zijn duidelijke mogelijkheden voor verbeteringen in het leveringsproces en de klantcommunicatie.

Marieke 26 sep 2023
Reageer
N

Enige verwarring over bezorgtijden

Over het algemeen verliep het bestelproces soepel, maar er was enige verwarring over de bezorgingstijd. Ondanks dat ik had aangegeven dat ik mijn bestelling de volgende dag wilde ontvangen, werd deze pas 's avonds afgeleverd. Gelukkig verliep de levering zonder problemen, maar er kan meer duidelijkheid worden geboden over het tijdstip van bezorging. Hoewel het gebruik van Trunks voor de levering efficiënt lijkt te zijn, is er ruimte voor verbetering in de afstemming.

Nora 1 sep 2023
Reageer
H

Voortreffelijke service en levering

Ik ben zeer tevreden met mijn recente ervaring bij deze winkel. Het bestellen verliep snel en efficiënt, en ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van de status van mijn levering via e-mail. Deze keer werd mijn bestelling zelfs 's avonds bezorgd, hoewel dit voor mij niet strikt noodzakelijk was. Niettemin begrijp ik dat dit voor anderen handig kan zijn. Kortom, de afhandeling van mijn bestelling was voortreffelijk.

Heidi 24 mrt 2023
Reageer
F

Uitstekende service en snelle levering

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende service van deze winkel. Hoewel mijn bestelde product niet meer op voorraad was, werd dit probleem keurig opgelost en kreeg ik een passende compensatie. De service was snel en efficiënt, en mijn bestelling werd vlot geleverd. Ik kan hier met een gerust hart nog eens terugkomen.

Frank 9 mrt 2023
Reageer
N

Consistent hoogwaardige producten

Het is een waar genoegen om te kunnen zeggen dat ik al herhaaldelijk de deuren van deze fysieke winkel heb doorlopen, en mijn ervaringen zijn altijd buitengewoon positief geweest. De kwaliteit van de producten die ze aanbieden, is simpelweg uitmuntend. Het maakt niet uit wat ik nodig heb, of het nu gaat om supplementen, fitnessapparatuur of andere sportgerelateerde benodigdheden, ik weet dat ik op deze winkel kan rekenen voor topkwaliteit.

Naomi 6 mrt 2023
Reageer
D

Goede levering en kwaliteit producten

De levering verliep soepel, hoewel deze wat laat op de avond plaatsvond. De producten zelf zijn van prima kwaliteit; vooral de eiwitshakes bevatten aanzienlijke hoeveelheden eiwitten en minimale toevoegingen. Andere merken kunnen een voorbeeld nemen aan de kwaliteit die hier geboden wordt. Body en Gym shop is the place to go voor sport lovers en gym heads.

Daan 20 dec 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Body & Gym Shop

Body & Gym Shop biedt persoonlijk advies voor jouw unieke situatie, zowel online als in hun winkels. Het volledige assortiment van de webshop is te vinden in hun fysieke vestigingen. Je bent van harte welkom om langs te komen in een van hun winkels, waar ze je persoonlijk te woord zullen staan. Ze zorgen ervoor dat je het beste advies krijgt en de juiste supplementen ontvangt die het beste bij jou passen. Of je nu online winkelt of de voorkeur geeft aan persoonlijk contact, Body & Gym Shop staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de beste producten krijgt om je doelen te bereiken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://bgsnutrition.nl
  • info@bgsnutrition.nl