B

Blue Yeti voor streamen

Nog niet heel lang geleden ben ik begonnen met het streamen van games op Twitch. Ik ben begonnen met een hele simpele setup en gebruikte de microfoon van mijn headset. Dat geluid was echt heel slecht en het eerste waar ik in wou investeren was een goede microfoon. Toen ik wat geld had verdiend met streamen, was het tijd om een microfoon aan te schaffen. Een paar kijkers van mij raadde mij de Yeti van Blue aan. Ik ging wat reviews kijken op YT en het leek een hele goede microfoon te zijn voor een zeer betaalbare prijs.

Ik heb niet lang getwijfeld en de Blue Yeti aangeschaft. Wat een verschil! De kwaliteit van mijn streams is enorm toegenomen door deze microfoon. De volgende stap is een betere camera/webcam, dus als iemand hier nog tips heeft hoor ik die graag. Mijn budget is ongeveer 100/200 euro.

Bas 17 dec 2021
Reageer
S

Hoi Bas, toevallig las ik je review. Zelf heb ik de logitech c922 webcam. Deze webcam is onder de 100 euro en heeft een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Ideaal om mee te streamen. Kijk er maar eens naar en hopelijk heb je er wat aan. Gr. Stephanie

Stephanie 17 dec 2021
B

Bedankt voor de tip Stephanie! Ik zal er eens naar kijken. Op het eerste gezicht lijkt het een waardige upgrade te zijn. De prijs valt ook mee.

Bas 17 dec 2021
Beste elektronica en witgoedwinkels

Dit zijn de beste elektronica en witgoedwinkels van december 2022.

Over Blue Microphones

Blue Microphones is een tak van Logitech. Ze ontwerpen microfoons, hoofdtelefoons, opnametools, signaalprocessoren en muziekaccessoires en produceren deze voor audioprofessionals, muzikanten en consumenten. Door de overname van Logitech, is Blue Microphones een samenwerking aangegaan waarbij ze verschillende producten uitbrengen.

  • Nog niet geverifieerd