Elektronica

Blue Microphones

1 review
100% positief

Blue Microphones is een tak van Logitech. Ze ontwerpen microfoons, hoofdtelefoons, opnametools, signaalprocessoren en muziekaccessoires en produceren deze voor audioprofessionals, muzikanten en consumenten. Door de overname van Logitech, is Blue Microphones een samenwerking aangegaan waarbij ze verschillende producten uitbrengen.

Camera-Tweedehands is van alle elektronica en witgoedwinkels de beste keuze.

Bezoek Camera-Tweedehands


Reviews (1)

  • Bas

    Blue Yeti voor streamen

    Nog niet heel lang geleden ben ik begonnen met het streamen van games op Twitch. Ik ben begonnen met een hele simpele setup en gebruikte de microfoon van mijn headset. Dat geluid was echt heel slecht en het eerste waar ik in wou investeren was een goede microfoon. Toen ik wat geld had verdiend met streamen, was het tijd om een microfoon aan te schaffen. Een paar kijkers van mij raadde mij de Yeti van Blue aan. Ik ging wat reviews kijken op YT en het leek een hele goede microfoon te zijn voor een zeer betaalbare prijs.

    Ik heb niet lang getwijfeld en de Blue Yeti aangeschaft. Wat een verschil! De kwaliteit van mijn streams is enorm toegenomen door deze microfoon. De volgende stap is een betere camera/webcam, dus als iemand hier nog tips heeft hoor ik die graag. Mijn budget is ongeveer 100/200 euro.

    Bas 17 dec 2021