Blue Microphones

Blue Microphones

5.0 reviewscore • 2 reviews
F

Uiterst content met blue yeti x

Een tweetal jaren geleden werd ik de eigenaar van een Blue Yeti X microfoon. Initieel kwam het apparaat weinig in actie door aanhoudende connectieproblemen. Talloze keren heb ik uitgewisseld met de klantendienst, waar ik altijd vriendelijk werd bijgestaan, maar de aangedragen oplossingen leken het probleem niet te verhelpen. Onlangs nam ik wederom de stap om hulp te vragen en tot mijn verrassing zonden ze me een vervangend exemplaar. Deze microfoon doet het voortreffelijk en mijn tevredenheid is groot. Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor Jarvon en de gehele klantenservice van Blue voor hun geweldige ondersteuning.

Fabian 24 jan 2023
Reageer
B

Blue Yeti voor streamen

Nog niet heel lang geleden ben ik begonnen met het streamen van games op Twitch. Ik ben begonnen met een hele simpele setup en gebruikte de microfoon van mijn headset. Dat geluid was echt heel slecht en het eerste waar ik in wou investeren was een goede microfoon. Toen ik wat geld had verdiend met streamen, was het tijd om een microfoon aan te schaffen. Een paar kijkers van mij raadde mij de Yeti van Blue aan. Ik ging wat reviews kijken op YT en het leek een hele goede microfoon te zijn voor een zeer betaalbare prijs.

Ik heb niet lang getwijfeld en de Blue Yeti aangeschaft. Wat een verschil! De kwaliteit van mijn streams is enorm toegenomen door deze microfoon. De volgende stap is een betere camera/webcam, dus als iemand hier nog tips heeft hoor ik die graag. Mijn budget is ongeveer 100/200 euro.

Bas 17 dec 2021
S

Hoi Bas, toevallig las ik je review. Zelf heb ik de logitech c922 webcam. Deze webcam is onder de 100 euro en heeft een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Ideaal om mee te streamen. Kijk er maar eens naar en hopelijk heb je er wat aan. Gr. Stephanie

Stephanie 17 dec 2021
B

Bedankt voor de tip Stephanie! Ik zal er eens naar kijken. Op het eerste gezicht lijkt het een waardige upgrade te zijn. De prijs valt ook mee.

Bas 17 dec 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Blue Microphones

Blue Microphones is een bedrijf dat sinds 1995 kwalitatief hoogwaardige microfoons produceert voor de muziek- en entertainmentindustrie. Het bedrijf heeft een uitgebreide catalogus van microfoons die worden gebruikt door professionals over de hele wereld. De microfoons staan bekend om hun ongeëvenaarde helderheid en precisie, en worden vaak geprezen door muzikanten, zangers, podcasters en voice-over artiesten. Blue Microphones is voortdurend bezig met innovatie en heeft enkele revolutionaire producten op de markt gebracht, zoals de Yeti en Snowball USB-microfoons. Het bedrijf heeft een toegewijd team van professionals die zich richten op het ontwerpen en produceren van microfoons van de hoogste kwaliteit, en hun producten worden beschouwd als enkele van de beste op de markt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.logitechg.com
  • eu_salessupport@eu.logitech.com