Blitzhandel24

Blitzhandel24

3.6 reviewscore • 9 reviews
S

Complimenten aan de service

Ik wil mijn complimenten geven aan Blitzhandel24. Bij het kopen van software kunnen er teleurstellingen zijn, maar ik heb geleerd om op te letten, te lezen en vragen te stellen om problemen te voorkomen, omdat alles duurder wordt en niet goedkoper. In het verleden had ik problemen met goedkope-licenties.nl, maar ze boden me snel de keuze tussen een nieuwe sleutel of geld terug. Ze hebben het geld keurig binnen 2 dagen teruggestort. De Belgische website licentiepromo.be was ook behulpzaam en corrigeerde een foutieve beschrijving nadat ik erom vroeg. Dus ik heb geleerd om goed op te letten, want vaak zijn licenties gekoppeld aan een Microsoft-account en kunnen er achteraf problemen ontstaan. Ik had problemen met mijn bestaande back-upsoftware en wilde een permanente licentie voor Acronis True Image kopen. Helaas boden ze alleen een abonnement aan. Na wat zoeken vond ik bij blitzhandel24.nl twee aanbiedingen met verschillende versies. Ze boden alle benodigde informatie en nadat ik had gekocht, ontving ik onmiddellijk de downloads en activeringscode via e-mail. Acronis accepteerde mijn sleutel en koppelde deze aan mijn account. Ik ben zeer tevreden over hun vriendelijke en serieuze aanpak.

Sophie 12 jul 2023
Reageer
V

Besteld en betaald. Geen bevestigingsmail !!!!

Easeus Backup Home besteld en BETAALD op 26-12-2023.
Geen bevestigingsmail ontvangen. Gemaild over niet bevestigen.
Zouden het nakijken. Volgende dag mail: er is niet betaald. Gebeld, maar spreken alleen Duits en zeer gebrekkig Engels.
Betaalgegevens bank gestuurd. Niets meer vernomen. Wil mijn geld terug want er is niet geleverd door dit voor mij onbetrouwbare bedrijf!!!!

Vrijbloed 29 dec 2023
Reageer
E

Geld afschrijven maar niet leveren

Mijn ervaring met Blitzhandel24 was teleurstellend. Het duurde al anderhalve dag voordat ik de sleutel in mijn inbox ontving, en toen bleek dat deze niet te activeren was. Ondertussen hadden ze wel snel mijn geld afgeschreven. Ik ben niet tevreden met deze service en zal hier niet meer kopen, wat een echte ramp van een ervaring.

Elize 12 sep 2023
Reageer
P

Bitdefender

Ik heb Bitdefender Total Security-software gekocht, maar deze had een installatiefout en kon niet worden gedownload. Toen ik contact opnam met Blitzhandel24.de, vertelden ze me dat ik contact moest opnemen met Bitdefender en boden ze geen hulp. Dit was een onaangename ervaring en ik ben € 30 kwijt, zonder dat ik iets heb ontvangen.

Peter 9 aug 2023
Reageer
M

UItstekende ervaring voor Adobe

Mijn ervaring met Blitzhandel24 is uitstekend! Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit en service die ze bieden. Ze hebben een indrukwekkende selectie softwareoplossingen, variërend van servers tot populaire kantoorpakketten en Adobe-toepassingen. Hun uitgebreide aanbod van eersteklas cybersecurity- en back-upoplossingen geeft me gemoedsrust. De CAD-programma's hebben mijn verwachtingen overtroffen en dragen bij aan mijn project. Bovendien was de klantenservice tijdens het hele aankoopproces snel en behulpzaam. Blitzhandel24 heeft me overtuigd, en ik zal zeker al mijn toekomstige softwarebehoeften hier vervullen. Bedankt voor een geweldige ervaring!

Martin 25 jul 2023
Reageer
E

Uitgebreid en betaalbaar

Deze winkel heeft een uitgebreide selectie en betaalbare prijzen. De klantenservice is ook goed. Ik begrijp de vele negatieve opmerkingen niet! Zodra de aankoop is voltooid en je de activeringscode hebt, is er geen terugbetalingsbeleid meer. Je kunt echter nog steeds de aankoop annuleren voordat deze wordt geleverd, en dat werkt ook. Bovendien zijn de medewerkers zeer behulpzaam bij alles.

Eva 16 jun 2023
Reageer
F

HMA! Pro VPN

Ik heb een licentie gekocht bij Blitzhandel24 van HMA! Pro. Verhalen gehoord dat dit een goede VPN is. Privacy en veiligheid neem ik tegenwoordig toch wat serieuzer na alles wat je hoort. Bij Blitzhandel24 kun je eenvoudig met PayPal betalen waardoor alles zeer snel en soepel verloopt. Altijd fijn als webshops deze mogelijkheid bieden, want ik probeer altijd met PayPal te betalen. De productcode en downloadlink kreeg ik direct in m'n mail. Alles was heel duidelijk en kon HMA! Pro gelijk installeren.

Frans 30 nov 2022
Reageer
P

Software voor mijn bedrijf

Voor mijn bedrijf heb ik bepaalde softwarepakketten nodig. Deze heb ik allemaal besteld bij Blitzhandel24. Na betaling ontvang je de downloadlink en productcode per e-mail. Dat werkt heel handig! Geen gedoe meer met schijfjes, maar direct downloaden. De downloads gingen ook lekker snel. Blitshandel24 is echt aan te raden, wanneer je software gaat bestellen. Je kunt ook gratis met hun hotline bellen. Ik ben een tevreden klant.

P. Koning 14 okt 2022
Reageer
J

Microsoft Word 2021 licentie

Ik heb een licentie voor Microsoft Word 2021 besteld bij Blitzhandel24.nl. Ik wist helemaal niet dat je deze ook los kon kopen, zonder het hele Office pakket. Ook wist ik niet dat je dit kon bestellen, zonder aan een abonnement vast te zitten. Ze verkopen Microsoft Word zowel voor Windows als Mac OS. Zelf heb ik hem voor Windows besteld. Gelukkig hoef ik niet het hele Office pakket te nemen, want ik gebruik eigenlijk alleen Word. Ik zit nog te twijfelen om ook Microsoft Excel 2021 erbij te kopen.

Heel handig dat je deze enkele toepassingen kunt bestellen bij Blitzhandel24.nl! Echt blij dat ik dit heb gevonden, want anders had ik waarschijnlijk aan een abonnement van Office vastgezeten.

Joop 29 nov 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Blitzhandel24

Blitzhandel24 is een online verkooppartner met een breed en voortdurend groeiend klantenbestand in verschillende branches en landen. Dankzij hun uitstekende dienstverlening en tevreden klanten hebben ze een reputatie opgebouwd als de eerste keuze in de softwarebranche. Hun doel is om klanten optimale en snelle ondersteuning te bieden en het aankoopproces van hun producten zo eenvoudig, snel en veilig mogelijk te maken. Bij Blitzhandel24 staat de tevredenheid van de klant voorop. Ze zijn altijd bereid om te luisteren en feedback te ontvangen. Met hun betrouwbare service en klantgerichte benadering streven ze ernaar om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Neem contact met ze op en ervaar zelf de kwaliteit van hun diensten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://blitzhandel24.nl
  • shop@blitzhandel24.nl