Blitzhandel24

Blitzhandel24

5.0 reviewscore • 3 reviews
F

HMA! Pro VPN

Ik heb een licentie gekocht bij Blitzhandel24 van HMA! Pro. Verhalen gehoord dat dit een goede VPN is. Privacy en veiligheid neem ik tegenwoordig toch wat serieuzer na alles wat je hoort. Bij Blitzhandel24 kun je eenvoudig met PayPal betalen waardoor alles zeer snel en soepel verloopt. Altijd fijn als webshops deze mogelijkheid bieden, want ik probeer altijd met PayPal te betalen. De productcode en downloadlink kreeg ik direct in m'n mail. Alles was heel duidelijk en kon HMA! Pro gelijk installeren.

Frans 30 nov 2022
Reageer
P

Software voor mijn bedrijf

Voor mijn bedrijf heb ik bepaalde softwarepakketten nodig. Deze heb ik allemaal besteld bij Blitzhandel24. Na betaling ontvang je de downloadlink en productcode per e-mail. Dat werkt heel handig! Geen gedoe meer met schijfjes, maar direct downloaden. De downloads gingen ook lekker snel. Blitshandel24 is echt aan te raden, wanneer je software gaat bestellen. Je kunt ook gratis met hun hotline bellen. Ik ben een tevreden klant.

P. Koning 14 okt 2022
Reageer
J

Microsoft Word 2021 licentie

Ik heb een licentie voor Microsoft Word 2021 besteld bij Blitzhandel24.nl. Ik wist helemaal niet dat je deze ook los kon kopen, zonder het hele Office pakket. Ook wist ik niet dat je dit kon bestellen, zonder aan een abonnement vast te zitten. Ze verkopen Microsoft Word zowel voor Windows als Mac OS. Zelf heb ik hem voor Windows besteld. Gelukkig hoef ik niet het hele Office pakket te nemen, want ik gebruik eigenlijk alleen Word. Ik zit nog te twijfelen om ook Microsoft Excel 2021 erbij te kopen.

Heel handig dat je deze enkele toepassingen kunt bestellen bij Blitzhandel24.nl! Echt blij dat ik dit heb gevonden, want anders had ik waarschijnlijk aan een abonnement van Office vastgezeten.

Joop 29 nov 2021
Reageer
Beste kantoorwinkels

Dit zijn de beste kantoorwinkels van maart 2023.

Over Blitzhandel24