Bistroo

Bistroo

3.5 reviewscore • 2 reviews
D

Kleine kans van slagen

Zal wel weer niks worden, ik heb het vaker gezien met bijvoorbeeld Bezorgland wat gewoon niet uit de lucht komt omdat je er toch flink voor moet adverteren. Dit + dat mensen al thuisbezorgd.nl in hun hoofd hebben dus de kans van slagen is gewoon heel klein. Wel een leuke naam en website maar daar is het wel weer mee gezegd.

Dennis 17 nov 2022
Reageer
H

Thuisbezorgd veel commissie

Laten we hopen dat deze website/app goed gaat werken en dat meer restaurants zich aansluiten bij Bistroo. Hoe vaak ik wel niet hoor van bedrijven uit de buurt dat ze veel liever hebben dat je bij hen zelf besteld in plaats van via thuisbezorgd omdat die zo'n hoge commissie vragen... Nu weet ik niet hoe hoog de commissie van Bistroo is maar ik kan me zo indenken dat ze hier slim op inspelen en dit zo laag mogelijk instellen. Momenteel staan er in Emmen nog wel veel meer opties op thuisbezorgd maar ik zie zeker wel toekomst voor Bistroo. Even flink adverteren...

H. Jens 25 okt 2022
W

Volgens mij is het inderdaad een soort nieuwe Thuisbezorgd. We gaan zien hoe ze het er van af brengen. Lees op Trustpilot louter positieve reviews dus ik ben ook erg benieuwd.

Wim 25 okt 2022
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Bistroo

Bistroo is een uitstekend platform voor cateraars en horecabedrijven die snel en gemakkelijk online eten en drinken willen verkopen. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en het opzetten van een online winkel gaat snel en eenvoudig. De commissie die Bistroo vraagt is zeer redelijk in vergelijking met andere online platforms. Bovendien biedt Bistroo uitstekende ondersteuning en denken ze graag mee met de wensen van hun klanten. Het team van Bistroo is zeer responsief en schakelt snel om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is. Dit maakt Bistroo een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig, intuïtief en effectief platform voor het verkopen van eten en drinken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.bistroo.nl
  • info@bistroo.nl