Bistroo

Bistroo

3.5 reviewscore • 2 reviews
D

Kleine kans van slagen

Zal wel weer niks worden, ik heb het vaker gezien met bijvoorbeeld Bezorgland wat gewoon niet uit de lucht komt omdat je er toch flink voor moet adverteren. Dit + dat mensen al thuisbezorgd.nl in hun hoofd hebben dus de kans van slagen is gewoon heel klein. Wel een leuke naam en website maar daar is het wel weer mee gezegd.

Dennis 17 nov 2022
Reageer
H

Thuisbezorgd veel commissie

Laten we hopen dat deze website/app goed gaat werken en dat meer restaurants zich aansluiten bij Bistroo. Hoe vaak ik wel niet hoor van bedrijven uit de buurt dat ze veel liever hebben dat je bij hen zelf besteld in plaats van via thuisbezorgd omdat die zo'n hoge commissie vragen... Nu weet ik niet hoe hoog de commissie van Bistroo is maar ik kan me zo indenken dat ze hier slim op inspelen en dit zo laag mogelijk instellen. Momenteel staan er in Emmen nog wel veel meer opties op thuisbezorgd maar ik zie zeker wel toekomst voor Bistroo. Even flink adverteren...

H. Jens 25 okt 2022
W

Volgens mij is het inderdaad een soort nieuwe Thuisbezorgd. We gaan zien hoe ze het er van af brengen. Lees op Trustpilot louter positieve reviews dus ik ben ook erg benieuwd.

Wim 25 okt 2022
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Bistroo

Er zijn 2 reviews geschreven over Bistroo op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.bistroo.nl
  • info@bistroo.nl